daXer
Poznat
- Poruka
- 7.277
911s [SK];14374363:Alo bre, pa ne raste to na drvetu da bi se tek tako delilo svima.![]()
nego na cemu raste? xDDD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
911s [SK];14374363:Alo bre, pa ne raste to na drvetu da bi se tek tako delilo svima.![]()
Nemam ništa protiv.
Kao litar mleka, doduše dugotrajnog.Ogranicena sam je biga.
911s [SK];14374777:Kao litar mleka, doduše dugotrajnog.![]()
Najozbiljnije? Al, onako, zapitaj se dvaput?
ali ako pogledaš suštinu svega toga .. kada probaš bilo koju drogu rizikuješ da postaneš
zavisnik od nje.. .onom rečenicom nisam htela da kažem da uopšte ne posteje... ali koja
god droga da je u pitanju, ona je opasna, zar ne?
kad prelazis ulicu...rizikujes da te udari auto...kad ulazis u bazen...rizikujes da se udavis....blah...msm gledanje ti je ....zali boze....
kako možeš uopšte to da porediš? kao da je droga nešto normalno ... ja mislim da si ti
pobrkao neke lončiće...
Pa ovako....Alkohol.ima sve predispozicije da bude droga....apsolutno ima jaci efekat od marihuane,...ali je drustveno prihvacen..uopste sta je normalno a sta ne je jako diskutabilno....
u krajnem slucaju..nema poente da ti objasnjavam....nisi na nivou......
kad prelazis ulicu...rizikujes da te udari auto...kad ulazis u bazen...rizikujes da se udavis....blah...msm gledanje ti je ....zali boze....
Aj' ne serendaj...![]()
"Je l' vidiš sa kakvim se predznanjem ide u kafanu?"
911s [SK];14380218:Znam dosta ljudi koji su rekreativno konzumirali razne droge, ali samo jedan od njih je pravi zavisnik. Išao sa mnom u srednju u odeljenje, ok je lik ovako (mada mu fali malo pameti, a i uvek je bio loš djak), ali je sa lakših vremenom prešao na teže droge. Vidim ga jednom mesečno, i bukvalno svaki put kad me vidi mi priča sledeće dve priče:
-"brate odlučio sam da se skinem, veruj mi, od prekjuče nisam ništa uzimao, majke mi, čist sam, započinjem ovi život, zaljubio sam se u jednu devojku, počinjem da uživam u svetu oko sebe"
-"brate aj mi prodaš auto, ne pitam kolko košta, mora biti moj, samo reci cifru"
Droga mu isprala mozak.![]()
alkohol se već može porediti sa drogom.. ali prelaženje ulice i tako neke gluposti...
ali, opet... probaš li jednom drogu.. usrao si motku...alkohol, opet nije toliko opasan, ali
je opasan... i naravno da možeš postati zavisnik, ali to se dešava uglavnom ako ga piješ u
neograničenim količinama..
boldovano: šta si hteo da kažeš? objasni..
Ahahahahah alkohol je droga,cigarete se droga sve to spada u narkotike ako nisi znala. A ko to u Srbiji nije probao (barem alkohol) taj nije citav. A alkohol i gandza su ista stvar,iste posledice iste opasnosti. Samo sto je alkohol OK jer ga svi piju od klinaca 13 godina do matoraca 75 godina...