Fudbalski stadioni na ex - YU prostorima

Да ли сте за изградњу националног стадиона?

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
Osijek - Gradski

Osijek-Gradski1.jpg
Osijek-Gradski2.jpg

Dugo vremena sam imao predrasude o Skoplju, biću iskren i danas su ostale u određenoj mjeri kao nekoj ne baš povoljnoj sredini za život. Etničke napetosti, Makedonija je na samom rubu Evrope, godinama se za njih nije čulo niukom drugom smislu sem nekih sukoba međuetničkih grupa, teškog života... Sve to na stranu ali moram priznati da napreduju sve više i više evo nova dvorana, stadion, diže im se sport - košarka, rukometaše imaju u LŠ i to dobro guraju, fudbaleri pokatkad nešto naprave ... Samo naprijed Makedonci, nedajte se.
Oni su dokaz da mediji mnogo mogu iskriviti sliku o jednoj državi ili narodu i da ih predstave mnogo grđim nego što jesu, insistirajući samo na prikazivanju te neke tamne strane društva

Lekizan svaka čast za trud

Poslednja izmena:
Uysal ja sam postavio na 1. stranici dosta pregledno sve najveće stadione u FBiH pa zatim i u RS (mislim da postoje 4 sa reflektorima u RS za sad) tako da ne moraš ponavljati gubi se preglednost a postavljaš iste slike

Inače koje smo već postavili nemojte opet sem ako se nešto ne dograđuje ili renovira pa da pratimo kako teku radovi kao što je slučaj u Nišu

Uysal ja sam postavio na 1. stranici dosta pregledno sve najveće stadione u FBiH pa zatim i u RS (mislim da postoje 4 sa reflektorima u RS za sad) tako da ne moraš ponavljati gubi se preglednost a postavljaš iste slike

Inače koje smo već postavili nemojte opet sem ako se nešto ne dograđuje ili renovira pa da pratimo kako teku radovi kao što je slučaj u Nišu

Pa i ovaj ti gore postavlja sve iste slike, i to neke male, a samo mene opominjes. :ljutko::ljutko:

Poslednja izmena od moderatora:
A što nema partizanskog pašnjaka sa stolicama u bojama Demokratske stranke?! :)
DS nema bordo boju u sebi koliko ja znam.
E taj glumac (inače poznat po nacionalističkim ispadima)... ma lik u filmu... u kancelariji ima sliku Partizanove ekipe (Mance, Varga...) i šal! 100% se sjećam!
To je film! Osim toga kakve veze ima za koga navija, sto vise navijaca ima Partizan to bolje. Sta mislis zbog cega Delije imaju onaj drugi popularniji naziv?

Neki planovi za novi Zvezdin stadion...Meni se iskreno ne svidja,jer ne povecava kapacitet znacajno,a ako ne povecava kapacitet nove tribine nisu ni potrebne...Zvezdi,a i Srbiji treba kapacitet od minimum 75.000 mesta. Taman...

Ni meni !!! Gledao sam onu emisiju povodom ne znam ni ja čega možda 20 god. od Barija kada su taj projekat predstavili kao veliko dugo najavljivano iznenađenje i većina navijača Zvezde je sa podozrenjem gledla na to. Što bi se reklo em skupo em glupo. Nije to samo kapacitet ajd da se i složim da je 55 000 tu negdje, danas u Evropi ni najveće zemlje ne prave više stadione po 100 000 a kamoli mi nije to više zemlja od 20 miliona ali nekako cijeli kompleks i ovaj kičeraj oko stadiona mi izgleda kao daleeeeeka budućnost.
Predstavlja se megalomanski 300 miliona e. projekat u vrijeme kad je Zvezda u velikoj krizi, ne nazire se svjetlo na kraju tunela, kad je država u recesiji ...

P.S. Uzgred prezentacija je jako loša akcenat nije na stadionu nego na nekim pomoćnim zgradetinama okolo, kao da su od lima, sivilo

Poslednja izmena:

Back