- Poruka
- 30.669
Osijek - Gradski

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uysal ja sam postavio na 1. stranici dosta pregledno sve najveće stadione u FBiH pa zatim i u RS (mislim da postoje 4 sa reflektorima u RS za sad) tako da ne moraš ponavljati gubi se preglednost a postavljaš iste slike
Inače koje smo već postavili nemojte opet sem ako se nešto ne dograđuje ili renovira pa da pratimo kako teku radovi kao što je slučaj u Nišu

Stadion nasih vecitih rivala,mi ga zovemo rupa a oni Marakana.Prima oko 52000 sada, nekada je primala i 90000 bez stolica.
Pogledajte prilog 206170Pogledajte prilog 206173Pogledajte prilog 206172Pogledajte prilog 206171

A što nema partizanskog pašnjaka sa stolicama u bojama Demokratske stranke?!

Eeee pa zar pored ovoliko grobara, Ujsal mora da postavlja slike armijskog stadiona...
Nego, gledao sam skoro onaj film Karaula... pa onaj oficir Musliman, što mu onaj Dalmatinac hebe ženu... šta mislite za koga navija?
Pa naravno, JSD Partizan!

Emir Hadzihafizbegovic ?
DS nema bordo boju u sebi koliko ja znam.A što nema partizanskog pašnjaka sa stolicama u bojama Demokratske stranke?!
To je film! Osim toga kakve veze ima za koga navija, sto vise navijaca ima Partizan to bolje. Sta mislis zbog cega Delije imaju onaj drugi popularniji naziv?E taj glumac (inače poznat po nacionalističkim ispadima)... ma lik u filmu... u kancelariji ima sliku Partizanove ekipe (Mance, Varga...) i šal! 100% se sjećam!
DS nema bordo boju u sebi koliko ja znam.
To je film! Osim toga kakve veze ima za koga navija, sto vise navijaca ima Partizan to bolje. Sta mislis zbog cega Delije imaju onaj drugi popularniji naziv?

Autenticni dimljeni Srbin, citaj "Delija"Zbog ovoga možda ??

Neki planovi za novi Zvezdin stadion...Meni se iskreno ne svidja,jer ne povecava kapacitet znacajno,a ako ne povecava kapacitet nove tribine nisu ni potrebne...Zvezdi,a i Srbiji treba kapacitet od minimum 75.000 mesta. Taman...