Fudbalski stadioni na ex - YU prostorima

Да ли сте за изградњу националног стадиона?

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
BL ima stadion od nekih 7 000 mjesta. Zanima me dali je taj stadion kada bio popunjen do posljednjeg mjesta i koliko prosjecno gledatelja posjecuje stadion kada igra Borac u prvenstvu BIH?

Hm, ajd da ti pojasnim al imaš na našoj temi dosta toga. Znači 2001. kod gostovanja Jugoslavije bilo je 25 000 i počele se urušavati sjeverna i južna tribina od opterećenja i starosti, nakon čega su srušene. Nakon toga je stadion primao oko 15 000 i u sezoni 2009. bio je nekoliko puta pun do posljednjeg mjesta... Zatim je rekonstruisan za Evropu i od tada prima 7 500. Posljednji put bio je pun ove god. kad je gostovalo Sarajevo a u prosjeku te sezone 2009. imali smo najviše gledalaca u regionu, danas 3 500 prosjek
Možeš pratiti na Borčevoj temi ako te još nešto zanima, od ovog kola nadalje u klubu se očekuje rast posjete bar za 50%. Počela je jaka marketinška kampanja

Evo vidiš npr. iz te sezone 2009., Zrinjski protivnik a sve krcato

normal_0910_borac-zrinjski_18.jpg

Poslednja izmena:
Hm, ajd da ti pojasnim al imaš na našoj temi dosta toga. Znači 2001. kod gostovanja Jugoslavije bilo je 25 000 i počele se urušavati sjeverna i južna tribina od opterećenja i starosti, nakon čega su srušene. Nakon toga je stadion primao oko 15 000 i u sezoni 2009. bio je nekoliko puta pun do posljednjeg mjesta... Zatim je rekonstruisan za Evropu i od tada prima 7 500. Posljednji put bio je pun ove god. kad je gostovalo Sarajevo a u prosjeku te sezone 2009. imali smo najviše gledalaca u regionu, danas 3 500 prosjek
Možeš pratiti na Borčevoj temi ako te još nešto zanima, od ovog kola nadalje u klubu se očekuje rast posjete bar za 50%. Počela je jaka marketinška kampanja

Evo vidiš npr. iz te sezone 2009., Zrinjski protivnik a sve krcato

normal_0910_borac-zrinjski_18.jpg

Hvala na pojasnjenju.

Mozda cu zvucati preambiciozno, ali mislim da bi Srbija za 4-5 godina mogla da organizuje EP u fudbalu za mlade reprezentacije, zasto da ne ?

Koliko znam za takvo jedno takmicenje potrebna su 4 dobra stadiona. Ja bi stavio da se ne igra u Beogradu uopste

1. stadion bi mogao biti ovaj niski Cair
2. stadion bi mogao biti Karadjordje, svi pricaju da ce uskoro rekonstrukcija i da ce biti vrlo moderan stadion
3. stadion bi mogao biti onaj u Smederevu, naravno posle rekonstrukcije

Problem je 4. stadion, mozda bi jedan mogao da se izgradi recimo u Subotici kapaciteta oko 17-18000

Novi Sad, Subotica, Smederevo, Nis

Nemojte me proglasiti ludim, opet napominjem za jedno 4-5 godina. Ako za to vreme ne mozemo da rekonstruisemo 2 i napravimo 1 stadion onda treba da se ubijemo

Jesi ti čuo za onu izreku "Eh, da ima brašna ko što nema masla, kakva bi to pita bila!"

Od infrastrukture postoje kompjuterske samo animacije stadiona, tako da prvenstvo eventualno možete da igrate na plej-stejšnu.

Nije dovoljno da grad ima stadion vec i hotele po visokim standardima a da pritom budu u blizini grada i da igracima budu na raspolaganju fudbalski tereni za treninge, teretane itd. Jagodina ima stadion kapaciteta 10.000 gledalaca. http://www.europlan-online.de/gradski-stadion/verein/5608

Pa ako Nis, Novi Sad i Subotica nemaju hotele sa 5 zvezdica mislim LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja sam uveren da svi oni imaju bar po jedan

99% sam siguran da prvenstvo za mlade reprezentacije ne moze da se igra na stadionu od 10.000 mesta

Mada mi smo nesposobni za bilo sta, javili smo se da organizujemo EP u rukometu a nemamo para da napravimo niti jednu dvoranu vec sve renoviraju. A ja ovde mastam o organizovanju EP za mlade u fudbalu

Problem je u vlasti koji ispod Beograda ne daju organizaciju nijednog jedinog sportskog dogadjaja. Cak je i kosarkasko EP u Srbiji igrano u dva grada severnije od BG-a i Podgorici. Ispod Beograda niste mogli da gledate utakmicu EP-a sto je sramota.

E, ovo je oličenje vaše niške neobjektivnosti i kuknjave kako vas niko ne voli i ne daju vam ne znam ni ja šta treba da vam daju.

Problem je u tome što je Niš južno od Beograda, je li, a nije problem što Niš nema ni blizu košarkaški klub kao gradovi gde je igrano EP. Po tvome mišljenju, bilo bi u redu da zaebemo Vršac koji godinama ima klub evropske klase i napravili su sami odličnu halu (nisu čekali da im neko iz Beograda dođe sa kesom para), i da se umesto tamo takmičenje održi u Nišu, jer Niš je treći najveći grad. Ali ne, lepše je da mislite kako neko vas mrzi jer ste mnogo na jugu. Zato ništa i nemate.

E, ovo je oličenje vaše niške neobjektivnosti i kuknjave kako vas niko ne voli i ne daju vam ne znam ni ja šta treba da vam daju.

Problem je u tome što je Niš južno od Beograda, je li, a nije problem što Niš nema ni blizu košarkaški klub kao gradovi gde je igrano EP. Po tvome mišljenju, bilo bi u redu da zaebemo Vršac koji godinama ima klub evropske klase i napravili su sami odličnu halu (nisu čekali da im neko iz Beograda dođe sa kesom para), i da se umesto tamo takmičenje održi u Nišu, jer Niš je treći najveći grad. Ali ne, lepše je da mislite kako neko vas mrzi jer ste mnogo na jugu. Zato ništa i nemate.

Kakve veze ima kosarkaski klub sa reprezentacijom? Gde pise da grad mora da ima kosarkaski klub da bi se u njemu odrzalo prvenstvo? Kako mogu odbojkasi da igraju u Nisu iako Nis nema dobar odbojkaski klub? Osim toga u vreme kada se igralo EP u Srbiji Nis je imao Ergonom koji je igrao u prvoj ligi sa Zvezdom, Partizanom, FMP-om i ostalima tako da ti ta prica ne pije vodu. I Kup Radivoja Koraca je najposeceniji kada se igra u Nisu. Druga stvar je Vrsac kome je halu napravila fabrika Hemofarm u saradnji sa gradom i drzavom (citaj Beogradom). Nije klub napravio sam tu halu to su gluposti. I niko ne misli da nas mrze zato sto smo na jugu vec uzimaju sve sto mogu odavde a ne daju nista zauzvrat a sada kada vide da mogu da izgube fotelje zbog toga sto nam je preko glave njihova pljacka resili su da zamazu oci narodu ovde i poceli su da nesto da grade. Odosmo u politiku nepotrebno.

P.S.

Nis nema hotel sa 5 zvezdice ali ima sa 4 sto je sasvim dovoljno. Sumnjam da i Subotica ima sa 5.

Tema ti je ekstra.Samo nemojte ko Boga bas molim ako vec renovirate stadion u Banja Luci daj da bude bez atletske staze.

Ne znam kako bez atletske staze, mi ne pravimo novi tako da ne možemo primaketi tribine terenu a i atletska staza je fantastična i atletski klub ima sve uslove za rad i ima dosta sprava za atletiku tako da ne možeš im to uništiti.

Slažem se da je tema ispunila svrhu i nalazi se na njoj pregršt stadiona, gotovo sve najbolje iz bivše države ali većinu sam odradio ja, neće niko malo da se potrudi pogotovo ovi iz Srbije, da stave bar po jednu sliku ovih najnovijih stadiona, baš su lijeni a uvijek je lijepo otvoriti ovu temu i prelistati stadione

Poslednja izmena:
Ne znam kako bez atletske staze, mi ne pravimo novi tako da ne možemo primaketi tribine terenu a i atletska staza je fantastična i atletski klub ima sve uslove za rad i ima dosta sprava za atletiku tako da ne možeš im to uništiti.

Slažem se da je tema ispunila svrhu i nalazi se na njoj pregršt stadiona, gotovo sve najbolje iz bivše države ali većinu sam odradio ja, neće niko malo da se potrudi pogotovo ovi iz Srbije, da stave bar po jednu sliku ovih najnovijih stadiona, baš su lijeni a uvijek je lijepo otvoriti ovu temu i prelistati stadione

Pa lepo ukopajte to malo a atleticare preselite na neki manji stadion,akustika pre svega, pa kad grmne ima da popadaju i igraci i stative.

Back