svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni meni !!! Gledao sam onu emisiju povodom ne znam ni ja čega možda 20 god. od Barija kada su taj projekat predstavili kao veliko dugo najavljivano iznenađenje i većina navijača Zvezde je sa podozrenjem gledla na to. Što bi se reklo em skupo em glupo. Nije to samo kapacitet ajd da se i složim da je 55 000 tu negdje, danas u Evropi ni najveće zemlje ne prave više stadione po 100 000 a kamoli mi nije to više zemlja od 20 miliona ali nekako cijeli kompleks i ovaj kičeraj oko stadiona mi izgleda kao daleeeeeka budućnost.
Predstavlja se megalomanski 300 miliona e. projekat u vrijeme kad je Zvezda u velikoj krizi, ne nazire se svjetlo na kraju tunela, kad je država u recesiji ...
P.S. Uzgred prezentacija je jako loša akcenat nije na stadionu nego na nekim pomoćnim zgradetinama okolo, kao da su od lima, sivilo
O tome sam vec pisao. To zemljiste je ekskluziva,i Lukic oce to da iskoristi,da proda Miskovicu ili kome vec. Zvezda bi izgubila pomocni stadion i zemljiste...Marakana je matora vec,potrebno je renoviranje,barem nesto kao sto je Mamic uradio sa Maksimirom. Barem da je spolja malo srede...
Neki planovi za novi Zvezdin stadion...Meni se iskreno ne svidja,jer ne povecava kapacitet znacajno,a ako ne povecava kapacitet nove tribine nisu ni potrebne...Zvezdi,a i Srbiji treba kapacitet od minimum 75.000 mesta. Taman...
Pa i ovaj ti gore postavlja sve iste slike, i to neke male, a samo mene opominjes.
Veleletni stadion FK Rudara iz Baljevca "Rudarevo" sa 150 sedecih i 3000 stajacih mesta i grb istoimenog kluba.
Pogledajte prilog 206633Pogledajte prilog 206634
Mislim da je u opstini Raska...Rekao bih da tu ima najmanje 30 000 mjesta za stajanje, gledaj poljane okolo ... Je li to mjesto u Srbiji ili CG.

Eeee pa zar pored ovoliko grobara, Ujsal mora da postavlja slike armijskog stadiona...
Nego, gledao sam skoro onaj film Karaula... pa onaj oficir Musliman, što mu onaj Dalmatinac hebe ženu... šta mislite za koga navija?
Pa naravno, JSD Partizan!
A što nema partizanskog pašnjaka sa stolicama u bojama Demokratske stranke?!

Nemoj da pocnem da nabrajam vase muslimane, potrajace dosta. A bolje ne hrvate, pa imali ste ih vise od Partizana !
Opstina Raska,Raski okrug i Raska oblast.Rekao bih da tu ima najmanje 30 000 mjesta za stajanje, gledaj poljane okolo ... Je li to mjesto u Srbiji ili CG.

Samo da naglasim da su zvanično počeli radovi na dogradnji sjeverne i južne tribine u Banjaluci i izgradnji 2 pomoćna terena, pa ćemo pratiti gradilište u narednim mjesecima.

Kakvo je ovo ruglo ?
Tu ce da bude parking kad mi Grobari dodjemo da imamo gde da se parkiramo.A mogu da naprave i bazen pa da kompletiraju sportski kompleks.

Jok brate, kakvi Grobari kakvi bazeni, tu idu dva pomoćna, Zgrada NS RS i hotel.

A bazen imamo u blizini stadiona, i to na solarku
Kako toliki, samo 2 pomoćna, to je minimum za prvi tim i za omladinsku školu a ispod ove sjeverne tribine dobićemo i nove svlačionice za omladince tako da će im se uslovi znatno poboljšati
Pa tu ti je adinistrativni centar - Trg republike, tako da je tu zgrada vlade, nova zgrada TV i biće skupština i Hotel a stadion će se vremenom izmjestiti. O tom po tom
Ovo za Zvezdu ne razumijem

O.K.
Evo prvih slika, mašine startuju u ponedjeljak, ovi pripremni radovi se obavljaju, zidić se ruši na sjeveru, ocrtan prostor za tribinu...

ne bojim se ja za istočnu, to je pravljeno u nekom drugom sistemu čvrsto kao kamen... čini ti se ovako kad je prikazan samo ugao
 ne bojim se ja za istočnu, to je pravljeno u nekom drugom sistemu čvrsto kao kamen... čini ti se ovako kad je prikazan samo ugao
Jok brate, kakvi Grobari kakvi bazeni, tu idu dva pomoćna, Zgrada NS RS i hotel.
A bazen imamo u blizini stadiona, i to na solarku