Fudbalski stadioni na ex - YU prostorima

Да ли сте за изградњу националног стадиона?

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
Zbog ovoga možda ?? :think::lol:

0458.cigan3vadp4.jpg

Mi smo Cigani, najjači smo, najjači!!! :worth:

Ni meni !!! Gledao sam onu emisiju povodom ne znam ni ja čega možda 20 god. od Barija kada su taj projekat predstavili kao veliko dugo najavljivano iznenađenje i većina navijača Zvezde je sa podozrenjem gledla na to. Što bi se reklo em skupo em glupo. Nije to samo kapacitet ajd da se i složim da je 55 000 tu negdje, danas u Evropi ni najveće zemlje ne prave više stadione po 100 000 a kamoli mi nije to više zemlja od 20 miliona ali nekako cijeli kompleks i ovaj kičeraj oko stadiona mi izgleda kao daleeeeeka budućnost.
Predstavlja se megalomanski 300 miliona e. projekat u vrijeme kad je Zvezda u velikoj krizi, ne nazire se svjetlo na kraju tunela, kad je država u recesiji ...

P.S. Uzgred prezentacija je jako loša akcenat nije na stadionu nego na nekim pomoćnim zgradetinama okolo, kao da su od lima, sivilo

O tome sam vec pisao. To zemljiste je ekskluziva,i Lukic oce to da iskoristi,da proda Miskovicu ili kome vec. Zvezda bi izgubila pomocni stadion i zemljiste...Marakana je matora vec,potrebno je renoviranje,barem nesto kao sto je Mamic uradio sa Maksimirom. Barem da je spolja malo srede...

O tome sam vec pisao. To zemljiste je ekskluziva,i Lukic oce to da iskoristi,da proda Miskovicu ili kome vec. Zvezda bi izgubila pomocni stadion i zemljiste...Marakana je matora vec,potrebno je renoviranje,barem nesto kao sto je Mamic uradio sa Maksimirom. Barem da je spolja malo srede...

Gotovo svi klubovi ovdje su kante za nabijanje i umjesto da se ti stadioni krpe i da se ulaže u omladinsku školu, kampove, ne znam ni ja šta sve u smislu jačanja takmičarske ekipe, u smislu da nam domaći igrači čine okosnicu timova, i da nam djeca ne idu u svijet već sa 16... a oni svi prvo se uhvate za stadion i to ni manje ni više nego neki najskuplji mogući da bi ih se što više moglo ugraditi u projekat, a klubovi na samrti. Žao mi je što niko Lukiću ne postavlja pitanje kada će od Zvezde napraviti klub koji će igrati 8 - 10 utakmica u evropi po sezoni. A pusti stadion, pusti šampionat, kup sve je to goli ku..c ako nakon toga ispadaš u prvim kolima u Evropi

Poslednja izmena:
Neki planovi za novi Zvezdin stadion...Meni se iskreno ne svidja,jer ne povecava kapacitet znacajno,a ako ne povecava kapacitet nove tribine nisu ni potrebne...Zvezdi,a i Srbiji treba kapacitet od minimum 75.000 mesta. Taman...

Ma nema od toga nista,ja bih vise voleo da Partizanov prima 10 000 ali da uvek bude pun nego neki megalomanski projekat bez smisla.

Eeee pa zar pored ovoliko grobara, Ujsal mora da postavlja slike armijskog stadiona...

Nego, gledao sam skoro onaj film Karaula... pa onaj oficir Musliman, što mu onaj Dalmatinac hebe ženu... šta mislite za koga navija? :think:

Pa naravno, JSD Partizan! :)

Nemoj da pocnem da nabrajam vase muslimane, potrajace dosta. A bolje ne hrvate, pa imali ste ih vise od Partizana !

Kako toliki, samo 2 pomoćna, to je minimum za prvi tim i za omladinsku školu a ispod ove sjeverne tribine dobićemo i nove svlačionice za omladince tako da će im se uslovi znatno poboljšati

Pa tu ti je adinistrativni centar - Trg republike, tako da je tu zgrada vlade, nova zgrada TV i biće skupština i Hotel a stadion će se vremenom izmjestiti. O tom po tom

Ovo za Zvezdu ne razumijem

Kako toliki, samo 2 pomoćna, to je minimum za prvi tim i za omladinsku školu a ispod ove sjeverne tribine dobićemo i nove svlačionice za omladince tako da će im se uslovi znatno poboljšati

Pa tu ti je adinistrativni centar - Trg republike, tako da je tu zgrada vlade, nova zgrada TV i biće skupština i Hotel a stadion će se vremenom izmjestiti. O tom po tom

Pa trend je da se treninzi izmeste sa glavnog stadiona. Partizan ima Zemunelo, a vidim i Zvezda planira da iskoristi prostor pomoćnog terena u komercijalne svrhe. Hoću da kažem da je to sigurno vredan prostor čim je tako blizu centra pa nije logično da se tu klinci naganjaju loptom.

Ovo za Zvezdu ne razumijem

Upecao sam te na staru foru kad si pomenuo bazen. Zvezda neće gostovati jer se Cigani ne kupaju. :mrgreen:

Ne zameri. :)

O.K. ;)

Evo prvih slika, mašine startuju u ponedjeljak, ovi pripremni radovi se obavljaju, zidić se ruši na sjeveru, ocrtan prostor za tribinu...

01.jpg

11.jpg

10.jpg

06.jpg

04.jpg

Na drugoj slici tribina mi izgleda vrlo nestabilno,kao na Maksimiru,ogromna betonska ploca...
Inace ja bih na nasim stadionima ukinuo atletsku stazu,toga u Britaniji nema,navijaci su blize terenu....

Poslednja izmena od moderatora:
istočna :D ne bojim se ja za istočnu, to je pravljeno u nekom drugom sistemu čvrsto kao kamen... čini ti se ovako kad je prikazan samo ugao
Mislio sam na prvu da pričaš o ovoj skeli za goste što je privremeno bila stavljena.

Sreća u nesreći je da igramo bez publike još 2 utakmice tako da se radovi mogu komotno odvijati a i gostima je zabranjen dolazak do kraja polusezone :D

Poslednja izmena:

Back