Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Sve rečeno u naslovu. HRT ne će prenositi utakmicu vaterpolskog (drugi najljepši šport ikad) EP sa Španjolskom već neatraktivnu s Latvijom u kvalifikacijama za EP. Plaćamo pretplatu da bi gledali besmislen, bezvezan, debilan, glup i dosadan šport nogomet (kopačkomet). Pokušao sam uvidjeti smisao istog gledajući SP, ne ide. Smisla nema.

Službeno objavljujem da nakon utakmice s Latvijom u kojoj ću navijati za što veću pobjedu Latvije prestajem pratiti nogomet i počinjem samo košarku, rukomet i vaterpolo, te samim time prestajem navijati za hrvatsku mušku nogometnu reprezentaciju.

1) Mi ti tu nista ne mozemo. Sto se ti njima (HRT-u) ne zalis? Sigurno imaju neki e-mail ili telefon gde bi mogao da iskazes svoje nezadovoljstvo programskom semom.

2) To je tvoje misljenje i ti na njega imas pravo ali je fudbal ipak najpopularniji sport na planeti (da ne kazem: najvaznija sporedna stvar na svetu).

3) I savetujem ti da sa pracenjem kosarke pocnes posle SP u Turskoj, cisto da bi sacuvao zivce.

Poslednja izmena:
Iskreno ,prvi put se slažem sa Uzvišenim verovali ili ne.. Digao sam ruke od praćenja reprezentativnog fudbala (ne samo naše reprezentacije nego uopšte) jer je fudbal dosadan i na nivou nekih francuskih drugoligaša,zvuči glupo ali meni nije..dosadne utakmice,malo golova,sve više "krađa" od strane sudija ili UEFE ne znam ni ja koga...Ligu Šampiona naravno nastavljam da pratim,jer su takmice daleko zanimljivije i sa puno više golova..isto Englesku,Nemačku i ostale jače lige..Da se razumemo - reprezentativni fudbal je bezveze i sve lošiji,dok je Liga Šampiona po meni daleko kvalitetnije i jače takmičenje..I naravno daleko zamiljivije od reprezentativnog fudbala.

Iskreno ,prvi put se slažem sa Uzvišenim verovali ili ne.. Digao sam ruke od praćenja reprezentativnog fudbala (ne samo naše reprezentacije nego uopšte) jer je fudbal dosadan i na nivou nekih francuskih drugoligaša,zvuči glupo ali meni nije..dosadne utakmice,malo golova,sve više "krađa" od strane sudija ili UEFE ne znam ni ja koga...Ligu Šampiona naravno nastavljam da pratim,jer su takmice daleko zanimljivije i sa puno više golova..isto Englesku,Nemačku i ostale jače lige..Da se razumemo - reprezentativni fudbal je bezveze i sve lošiji,dok je Liga Šampiona po meni daleko kvalitetnije i jače takmičenje..I naravno daleko zamiljivije od reprezentativnog fudbala.

:super:
Moram se složiti.

to ti ozbiljno menja stvari! trener hoce da menja igraca? tako su nuistili figa,ronaldinja.......
nemoze krilo da igra veznog tj. moze ali nikad nece biti taj kvalitet, ti si kadet! znaci da si u dobrome vec formiran kao igrac, nemzoe on da te formira vise moze samo da te nadogradi i forsira ono sto ti je nedostatak, ali nemozes desnjaka nauciti da igra levom nogom! zasto neki igrac igra dobro u engleskoj a neigra u spaniji? 2 totalno razlicita stila igra!

nije to do tebe nego do tvog trenera ako se moze tako nazvati! a neshvatam tvog oca, da li on gleda tvoje utakmice? i nista nevidi?

bojim se da ovde niko nemoze da ti pomogne ili da se dogovrimo i skupimo pa dodjemo da pozdravimo tvog trenera..... grupa zna biti ubedljiva :whistling:

Shvatio sam da je problem u treneru danas me je stavio da igram stopera...Ja kao krilo igram stopera to se nikako ne slaze jedno sa drugim ali dobro to je njegova zelja na poluvremenu mi je rekao da sam lose odigrao i izmenio me iako sam postigao gol.Kako cu dobro da odigram ako me ne stavi na svoju poziciju,ali sutra ce sve biti reseno odlazim u drugu klub sutra idem po papire sve je dogovoreno,nadam se da nece i taj trener da bude isti kao ovaj.Sve u svemu hvala vam puno.Gol sam dao iz slobodnjaka,on je reko ovom drugom da izvodi a on je meni ostavio loptu trener se drao ko lud da ja ne izvodim nego on,kada sam ga dao okrenuo sam se ka njemu i pogledo ga u stilu ko te je**... :D

Moj posljednji komentar na podraspravniku koji nosi ime po najbezveznijoj i najdebilnijoj stvari na svijetu.

* besmislena sudačka nadoknada
* može se igrat 2 h bez pobjednika
* malo atraktivnih poteza; možeš premutit dva, tri igrača i poslije se spetljaš - u košarci možeš cijelo igralište pretrčat mućeći te na kraju poentirat
* ide vrijeme dok se vratar pres***** po terenu
* ovisi o vremenskim uvjetima
* uopće nije nogomet, već kopačkomet; ne igraš svojim pravim, prirodnim dijelom tijela - kvaliteta pucnja ovisi o kvaliteti obuće
* jedini šport u kojem toliko trčiš za loptom da bi je samo bezveze nabio ili dodao
* ogroman gol pa opet neki promašuju jedanaesterce
* ovisi o kvaliteti igrališta
* manje zaleđe nemoguće oučiti
* kad bi se držalo pravila, bilo bi dvadesetak jedanaesteraca po utakmici (namještanje na korner, slobodni pucanj)
...

...ал си нам реко, свака ти дала...:lol:

Sve rečeno u naslovu. HRT ne će prenositi utakmicu vaterpolskog (drugi najljepši šport ikad) EP sa Španjolskom već neatraktivnu s Latvijom u kvalifikacijama za EP. Plaćamo pretplatu da bi gledali besmislen, bezvezan, debilan, glup i dosadan šport nogomet (kopačkomet). Pokušao sam uvidjeti smisao istog gledajući SP, ne ide. Smisla nema.

Službeno objavljujem da nakon utakmice s Latvijom u kojoj ću navijati za što veću pobjedu Latvije prestajem pratiti nogomet i počinjem samo košarku, rukomet i vaterpolo, te samim time prestajem navijati za hrvatsku mušku nogometnu reprezentaciju.

Stari moj košarka, rukomet, vaterpolo, tenis, boćanje i pikado i svi ostali sportovi ne mogu stati u istu rečenicu sa nogometom. Pričaj ti šta oćeš, ali kvalifikacijsku utakmicu sa Latvijom bi 90 % Hrvata gledalo rađe nego finale vaterpola ili ovu košarku sa Srbijom.

Tako stoje stvari, a ti idi na drugi najljepši šport ikad uživo. Mada mislim da se zayebavaš, jer nešto ovako debilno ne mogu vjerovat da bi neko stvarno mislio.

Nogomet igra valjda 100 nacija ozbiljno, a mi smo svojom kvalitetom i rezultatima u zadnjih 15 godina, negdje 10-12 u svijetu (8. u Europi) što je čudo i zato je on naš ponos.

Vaterpolo igraju 4 nacije i mi smo kvalitetom 4. Tako da...
Košarka i rukomet spadaju u one sportove koje pratimo kad nami de dobro, ali malo tko će gledati četvtfinale ili polufinale u kojem mi ne igramo. Nogomet se gleda od prvog kola po grupama barem 50 % tekmi.

Back