Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Ne bih da vam govorim sada o fasizmu, ipak nije ovo podforum istorija. Ukratko, svako pominjanje da jedna zemlja, u ovom slucaju Srbija, pripada samo Srbima, je cista diskriminacija.To je Hitler govorio. Svako ko zivi i radi u Srbiji treba da ima ista prava kao i Srbi. Bez obzira odakle bio.

Otvori se recimo konkurs za direktora banke. Javi se stranac, i sta, odbicete ga zato sto nije Srbin??

Blago nama, s vama.

Ne bih da vam govorim sada o fasizmu, ipak nije ovo podforum istorija. Ukratko, svako pominjanje da jedna zemlja, u ovom slucaju Srbija, pripada samo Srbima, je cista diskriminacija.To je Hitler govorio. Svako ko zivi i radi u Srbiji treba da ima ista prava kao i Srbi. Bez obzira odakle bio.

Otvori se recimo konkurs za direktora banke. Javi se stranac, i sta, odbicete ga zato sto nije Srbin??

Blago nama, s vama.
Фашизам није историја већ идеологија.
Хитлер није био фашиста већ нациста.

У посту пре овог си рекао једну велику глупост....да за Србију може да игра свако ко живи у њој...ае размисли шта си ти рекао...за то би ти замерили и Енглети,Амери,Немци...било ко...
Мислиш да знаш нешто ако си против већине...немој да лупеташ више.

И нек неко каже да б92 нема лош утицај на децу...

Хитлер није био фашиста већ нациста
.

У посту пре овог си рекао једну велику глупост....да за Србију може да игра свако ко живи у њој...ае размисли шта си ти рекао...за то би ти замерили и Енглети,Амери,Немци...било ко...

ti mora da si imao 5 iz istorije, a i logika ti je jaca strana
parola Srbija Srbima je krajnje besmislena, Srbija jeste zemlja Srba i ostalih gradjana i tu nema smisla potezati neke parole

Хитлер није био фашиста већ нациста.

Tvoje vredjanje govori o tebi. Za tvoju informaciju, ja sam apsolvent istorije na filozofskom fakultetu, pa ako te nesto zanima, slobodno mi se obrati, umesto sto pises o onome sto ne znas. Ja priznajem da se oko auta ne razumem mnogo, pa pitam ljude koji su strucni za to, a svakako strucniji od mene.

Ova izjava,ako je tacna,je vrlo glupa i obice mu se o glavu.A sto se tice srece ili nedostatka srece u nasoj igri mogu da kazem sledece.Kad Tosic pogodi precku sa 25metara,sreca je tu faktor slazem se,ali kad Zigic po milioniti put promasi zicer,to nema veze sa srecom vec sa kvalitetom odnosno ne kvalitetom tog igraca.

:klap: :worth: :super: :ok:

Jer ruku na srce ni Antic ni Rajevac ni Mateus nece igrati.
Miha je prosle ili pre 2 godine rekao u jednom intervjuu da ce biti selektor ali samo kada budu igrali igraci koje on izabere ;) tako da ......

Ovo je fasisticka izjava, sram ga bilo, do sada je bio mozda i najbolji covek u reprezentaciji, ali sada je razocarao. Za Srbiju treba da igra svako ko zivi u zemlji. Nije nam smetao strani selektor?

Ne treba da igra svako ko zivi u ovoj zemlji. Evo ja zivim u Srbiji i jel mogu da igram? Ne mogu brate jer nisam dovoljno dobar. Nije samo stvar u tome da si Srbin.
Sta sad moze da dodje crn ciganin iz Ugande koji zna da sutne loptu i da se useli u Srbiju i on automatski moze da igra za Srbiju. Pa nismo bre mi neka sakata zemlja gde ne mogu da se skupe 22 igraca koji igraju fudbal nego moramo da uvozimo igrace. Jedna od najtalentovanijih nacija na svetu ako ne i najtalentovanija da ne pruzi priliku svojoj deci da igraju nego da daje prednost polovnjacima iz Afrike ili J. Amerike. Serem se ja na takvu zemlju! I ne lupetajte vise, za koga ce Srbi igrati ako ne za svoju zemlju? Ionako smo mala zemlja pa jos treba umesto nas samih da igraju pridoslice. To jedna zemlja sa ovakvom istorijom nikada ne bi dozvolila. Zamisli ceo zivot zivis i treniras u Srbiji, trcis kao konj, mucis se kroz zivot, prezivis nekoliko ratova i svakakvih tortura kroz zivot ali i dalje ti je najveca zelja u zivotu da bar jednom istrcis na teren sa svetim dresom na sebi i das sve od sebe ne bi li dokazao celom svetu ko smo i sta smo, i onda dodje Kleo iz p.m. podigne tri prsta i zauzme ti mesto koje ti sa pravom pripada. Lanetu svaka cast sto je rekao javno ono sto svi mislimo. Izgleda da je u Srbiji najgore biti Srbin jer ako se velicas onda si nacionalista a ako nesto kazes vezano za nesrbe onda si fasista ili rasista.

Ne treba da igra svako ko zivi u ovoj zemlji. 1. Evo ja zivim u Srbiji i jel mogu da igram? Ne mogu brate jer nisam dovoljno dobar. Nije samo stvar u tome da si Srbin.
2. Sta sad moze da dodje crn ciganin iz Ugande koji zna da sutne loptu i da se useli u Srbiju i on automatski moze da igra za Srbiju. Pa nismo bre mi neka sakata zemlja gde 3. ne mogu da se skupe 22 igraca koji igraju fudbal nego moramo da uvozimo igrace. 4. Jedna od najtalentovanijih nacija na svetu ako ne i najtalentovanija da ne pruzi priliku svojoj deci da igraju nego da daje prednost polovnjacima iz Afrike ili J. Amerike. Serem se ja na takvu zemlju! I ne lupetajte vise, za koga ce Srbi igrati ako ne za svoju zemlju? Ionako smo mala zemlja pa jos treba umesto nas samih da igraju pridoslice. 5. To jedna zemlja sa ovakvom istorijom nikada ne bi dozvolila. Zamisli ceo zivot zivis i treniras u Srbiji, trcis kao konj, mucis se kroz zivot, prezivis nekoliko ratova i svakakvih tortura kroz zivot ali i dalje ti je najveca zelja u zivotu da bar jednom istrcis na teren sa svetim dresom na sebi i das sve od sebe ne bi li dokazao celom svetu ko smo i sta smo, i onda dodje Kleo iz p.m. podigne tri prsta i zauzme ti mesto koje ti sa pravom pripada. 6. Lanetu svaka cast sto je rekao javno ono sto svi mislimo. 7. Izgleda da je u Srbiji najgore biti Srbin jer ako se velicas onda si nacionalista a ako nesto kazes vezano za nesrbe onda si fasista ili rasista.

Prvo boldovano: o tome pricam, ne mozes ti da igras, mora da igra onaj ko zasluzi.
Drugo: kratko i jasno DA. Ako ima kvalitete.
Trece: mogu da se sakupe, ali opet nisu najbolje sto se nalazi u Srbiji
Cetvrto: Ostao sam bez teksta.
Peto: To busanje u sebe nam nikada dobro nije donelo. Koja to slavna istorija? Uvek smo bili marginalni u svetu, a ljudi misle da smo se nekada pitali za nesto. Sem u Dusanovo vreme.
Sesto: Ocigledno da ne mislimo svi to.
Sedmo: Ma nije u tome problem. Problem je sto svojim stavovima (necu reci ni nacionalistickim, ni fasistickim) jednostavno kocite ovu zemlju. Mislim na ovo pitanje naravno, nemoj da se vredjas. Zamisli da si ti selektor ili predsednik saveza. Ti ne bi zvao ni Ronalda da imas priliku. Znaci, iz tvojih ubedjenja, direktno stetis zemlji koju toliko volis.

Za kraj, opustite se ljudi, treba da igra svako ko svojim FUDBALSKIM kvalitetima zasluzi. Nista drugo ne sme da bude vazno.

Ovo je fasisticka izjava, sram ga bilo, do sada je bio mozda i najbolji covek u reprezentaciji, ali sada je razocarao. Za Srbiju treba da igra svako ko zivi u zemlji. Nije nam smetao strani selektor?
Uopšte nije fašistička izjava, i nije Srbija (ili bilo koja druga repka) klub, pa da može da igra ko hoće i kome se ćefne ...

Fašistički bi bilo da je Lane rekao da proteramo strance iz Srbije, da im ne dozvolimo da uđu u Srbiju, a ovo je sasvim normalno da čovek želi da boje Srbije brane Srbi ...

Na šta bi fudbal ličio kad bi svako mogao da menja repke tek tako? Jebbote, pa Rutenka je u rukometu tri repke promenio i na šta to liči ...

Za Srbiju treba da igraju isključivo Srbi, jer to i daje čar reprezentativnom fudbalu ...

Pitam se sta ti imas protiv toga ako neko zeli da postane Srbin? I sta ti smatras pod srpstvom?
On može da postane Srbin jedino ako mu je neko od roditelja Srbin ... Ne može biti Srbin ko oće, ko dođe ovde da živi par godina i odjednom oće da bude Srbin ... On može biti pravoslavac, ali Srbinom se ne postaje ...

Po nasem lepom srpskom ustavu, Srbin je svako onaj ko je gradjanin Srbije!
Znači ovi Kinezi što ih ima pun qquurac su Srbi? Ne lupajte bre ljudi, jer ustav donose političari, a oni su ljudi ko ti i ja ... Sutra da ja odlučujem o ustavu, i da ga skroz promenim, da li bi to trebalo da bude validan kriterijum ... Naravno da ne, pogotovu kad su ovakve stvari u pitanju ...

AKo Kleo zeli da postane gradjanin Srbije i ako ispunjava sve ono sto mu je potrebno da postane gradjanin Srbije onda i treba da bude u reprezentaciji Srbije...
Dakle Srbija Gradjanima Srbije!
Slažem se da Srbija treba da bude država gde stranci dolaze normalno da rade i žive, ali ne može brate svako da bude Srbin i da predstavlja zemlju Srbiju ...

Jebbote, pa i ja da odem u Japan da radim neću postati Japanac, kao što ni Piksi nije postao, pa makar imao tri njihova pasoša ...

Sedmo: Ma nije u tome problem. Problem je sto svojim stavovima (necu reci ni nacionalistickim, ni fasistickim) jednostavno kocite ovu zemlju. Mislim na ovo pitanje naravno, nemoj da se vredjas. Zamisli da si ti selektor ili predsednik saveza. Ti ne bi zvao ni Ronalda da imas priliku. Znaci, iz tvojih ubedjenja, direktno stetis zemlji koju toliko volis.
Ja iskreno ne bi, i ne štetim time svojoj zemlji, nego štitim neku tradiciju i istoriju koju ta zemlja ima (ma kakva god bila) ... Ronaldo je Brazilac i to treba prihvatiti i poštovati ... Zamisli da sad Roman svakom boljem igraču kupi pasoš i oni igraju za Rusiju ...

Za kraj, opustite se ljudi, treba da igra svako ko svojim FUDBALSKIM kvalitetima zasluzi. Nista drugo ne sme da bude vazno.
A jebbiga, to bi bilo nešto najgluplje što bi se desilo u fudbalu, jer zamisli da za Englesku igraju Čeh, Bane, Esijen, Drogba, Fabregas, Tores i ostali stranci ... Pa onda kad promene zemlju i požele da budu Nemci, zaigraju za Nemačku ... 80% ljudi ne bi gledalo takav reprezentativan fudbal, i ne bi ni navijalo za repku ...

A jebbiga, to bi bilo nešto najgluplje što bi se desilo u fudbalu, jer zamisli da za Englesku igraju Čeh, Bane, Esijen, Drogba, Fabregas, Tores i ostali stranci ... Pa onda kad promene zemlju i požele da budu Nemci, zaigraju za Nemačku ... 80% ljudi ne bi gledalo takav reprezentativan fudbal, i ne bi ni navijalo za repku ...

On je mislio samo za one igrace koji nikad nisu nastupili za neku repku, a ne za stalna seljakanja ko u klupskom fudbalu.

Ukratko, svako pominjanje da jedna zemlja, u ovom slucaju Srbija, pripada samo Srbima, je cista diskriminacija.
Naravno da pripada Srbima, ali stranci su uvek dobrodošli, i imaju apsolutno ista prava kao i Srbi što se tiče opštih stvari, ali ne mogu oni da predstavljaju Srbiju kao svoju zemlju kad ona to nije ma koliko god oni želeli biti Srbi ...

Drugo je banka koja je privatna institucija, a drugo je reprezentacija koja predstavlja Srbiju i srpksi narod, njenu istoriju, tradiciju, himnu, teritoriju i kulturu ...

Prvo boldovano: o tome pricam, ne mozes ti da igras, mora da igra onaj ko zasluzi.
Drugo: kratko i jasno DA. Ako ima kvalitete.
Trece: mogu da se sakupe, ali opet nisu najbolje sto se nalazi u Srbiji
Cetvrto: Ostao sam bez teksta.
Peto: To busanje u sebe nam nikada dobro nije donelo. Koja to slavna istorija? Uvek smo bili marginalni u svetu, a ljudi misle da smo se nekada pitali za nesto. Sem u Dusanovo vreme.
Sesto: Ocigledno da ne mislimo svi to.

Aj redom.
1. A po cemu je zasluzio Kleo? Dao dva gola nekom Helsinkiju i vec je zasluzio da igra za Srbiju?Svaka cast za logiku!
2. Znaci moze da dodje neki koji nikada nije ni cuo za Srbiju a zna da igra fudbal i ti bi za takvog navijao? Ja ne bih! Ajde onda da drzava da pare da kupimo pola Spanskih igraca, nekoliko Brazilaca, Engleza i ostalih (jer zaboga oni znaju da igraju fudbal), damo im drzavljanstvo i da napravimo reprezentaciju Srbije. Navijajte za razne Gomeze, Ronalde, Dzonsone i ostale
"srbe" ja znam da necu. Ocigledno da si pobrkao klubove i zemlje, sa razlogom se to zovu reprezentacije zemalja a ne pridoslica, ljudi u tranzitu i privremenih radnika u inostranstvu.
3. Nadji onda ti najbolje sto se nalazi u Srbiji kad vec drugi ne mogu.
4. I treba da ostanes jer je to istina, mala zemlja a tako talentovana.
5. Ne kazem ja da se oko nas svet vrti ali makar se mi pitamo ko ce igrati za nas a ko ne to ne mogu nikada da nam nametnu. Ako toliko znas istoriju onda se vrati na neka vremena kada smo bili i robovi i okupirani i ubijani i sta sve ne a nikada se nismo predali. Svi zivi su pokusavali da nas satru a pogledaj sada... i dalje smo tu! Necu da pisem neke govore za podizanje morala jer sam vec rekao da ce me etiketirati kao nacionalistu ali ne mogu da navijam za nekog stranca koji igra za Srbiju jer se za Srbiju igra srcem a ne za novac jer Srbija nije klub. Takav igrac jednostavno ne moze da me dotakne.
6. Misli ogromna vecina koliko sam video na forumu.
7. Ne stetim ja zemlji koju volim vec zelim da da za nju igraju ljudi koji ce ljubiti grb na grudima kada daju gol za Srbiju a ne da otvore novcanik posle utakmice da im uguraju jos para. Fudbal se igra za publiku a reprezentacija za samo jednu zemlju u ovom slucaju Srbiju i u njoj zelim Srbe. Nikakvi Nemci, nikakvi Turci, nikakvi Brazilci vec jednostavno ljudi koji imaju u sebi zelju da se pokazu Srbiji kao najbolji a ne koji zele da posalju svojoj porodici (negde u svet) debeo cek jer su igrali za neku tamo Srbiju.

Ja sam opusten a ti ako zelis da navijas za internacionalce nadji neki klub pa navijaj. Za reprezentacije se zna ko igra.

Poslednja izmena:
Aj redom.
1. A po cemu je zasluzio Kleo? Dao dva gola nekom Helsinkiju i vec je zasluzio da igra za Srbiju?Svaka cast za logiku!
2. Znaci moze da dodje neki koji nikada nije ni cuo za Srbiju a zna da igra fudbal i ti bi za takvog navijao? Ja ne bih! Ajde onda da drzava da pare da kupimo pola Spanskih igraca, nekoliko Brazilaca, Engleza i ostalih (jer zaboga oni znaju da igraju fudbal), damo im drzavljanstvo i da napravimo reprezentaciju Srbije. Navijajte za razne Gomeze, Ronalde, Dzonsone i ostale
"srbe" ja znam da necu. Ocigledno da si pobrkao klubove i zemlje, sa razlogom se to zovu reprezentacije zemalja a ne pridoslica, ljudi u tranzitu i privremenih radnika u inostranstvu.
5. Ne kazem ja da se oko nas svet vrti ali makar se mi pitamo ko ce igrati za nas a ko ne to ne mogu nikada da nam nametnu. Ako toliko znas istoriju onda se vrati na neka vremena kada smo bili i robovi i okupirani i ubijani i sta sve ne a nikada se nismo predali. Svi zivi su pokusavali da nas satru a pogledaj sada... i dalje smo tu! Necu da pisem neke govore za podizanje morala jer sam vec rekao da ce me etiketirati kao nacionalistu ali ne mogu da navijam za nekog stranca koji igra za Srbiju jer se za Srbiju igra srcem a ne za novac jer Srbija nije klub. Takav igrac jednostavno ne moze da me dotakne.
7. Ne stetim ja zemlji koju volim vec zelim da da za nju igraju ljudi koji ce ljubiti grb na grudima kada daju gol za Srbiju a ne da otvore novcanik posle utakmice da im uguraju jos para. Fudbal se igra za publiku a reprezentacija za samo jednu zemlju u ovom slucaju Srbiju i u njoj zelim Srbe. Nikakvi Nemci, nikakvi Turci, nikakvi Brazilci vec jednostavno ljudi koji imaju u sebi zelju da se pokazu Srbiji kao najbolji a ne koji zele da posalju svojoj porodici (negde u svet) debeo cek jer su igrali za neku tamo Srbiju.

Ja sam opusten a ti ako zelis da navijas za internacionalce nadji neki klub pa navijaj. Za reprezentacije se zna ko igra.

Osnovna stvar vezana za kulturu je slusanje, u ovom slucaju citanje. Pod broj jedan si napisao "a po cemu je Kleo zasluzio...." Ja sam u vise navrata rekao da je bas to ono o cemu treba diskutovati. Ovde govorim da je to jedino sto je vazno. Ako ti meni kazes da je on trenutno losiji igrac od Zigica, ja cu da cenim tvoje misljenje, ali smatracu da nisi u pravu. Ali, da zavrsimo sa tim vise, mislim da trrebaju samo fudbalski kvaliteti da se gledaju, ali dobro, razumem ja vas, govorite o istoriji, tradiciji, ljubljenju grba, himni... To je malo postalo fraza. Ni nasi igraci ne znaju istoriju, neki ne pevaju himnu itd. Kladim se da bi neki stranac (da ne kazem Kleo), ali Zuka sigurno se zalago vise od ovih manekena.

Hvala, bas na t sam mislio. Walken, generalizujes stvari.
Nije generalizovanje, nego jednostavno ne može svako biti Srbin, ali može da dođe ovde da radi i živi, kao što svi mi možemo u Ameriku ili Švedsku ... Ono smo što smo ...

Nije se fudbal promenio, i koliko vidim, niko od vas nije prestao da ga gleda zato sto Euardo igra za Hrvatsku, ili Boateng za Nemacku.
Nije se promenio, jer na sreću nema toliko tih "transfera", i treba stati na put tome, da bi to imalo smisla ... Zamisli da je još 34 Brazilca pošlo sa Eduardom u Hrvatsku, na šta bi ličila njihova repka ...

I Boatengu je majka Nemica, tako da to nije problem ... Kao i Kediri čini mi se ...

Poslednja izmena:
Šta fali recimo Amerikancima, koji su igrali košarku u Partizanu ? Koliki je njihov doprinos uspesima Partizana ? Veliki, i ništa manji od domaćih igrača.
Ako neki kvalitetan stranac, u bilo kom sportu, hoće da uzme naše državljanstvo i zaigra za Srbiju, apsolutno nemam ništa protiv.
I kakvi igrači patriote ? Lepo je što se Pantelija krsti svaku utakmicu i peva himnu, ali on je u zadnjih dvadeset utakmica reprezentacije dao dva gola. Ako je Kleo bolji od njega i efikasniji, neka igra.

Koliko naših fudbalera uistinu ,, gine '' za Srbiju ? Uporedimo partije recimo Stankovića i Vidića u svojim klubovima, i u reprezentaciji, pa ćemo lako videti da tamo gde zaista ,, ginu '', ginu za evre i funte, a ne za grb i zastavu i srpstvo.

Ako su stranci kvalitetni, i hoće igrati za nas- dobrodošli, što se mene tiče.

Aj redom.

Taj Kleo je bar dao golove tom "nekom" Helsinkiju i nastavlja da ih daje,a neka goveda nisu u stanju ni aut da izvedu :per:

2. Znaci moze da dodje neki koji nikada nije ni cuo za Srbiju a zna da igra fudbal i ti bi za takvog navijao? Ja ne bih! Ajde onda da drzava da pare da kupimo pola Spanskih igraca, nekoliko Brazilaca, Engleza i ostalih (jer zaboga oni znaju da igraju fudbal), damo im drzavljanstvo i da napravimo reprezentaciju Srbije. Navijajte za razne Gomeze, Ronalde, Dzonsone i ostale "srbe" ja znam da necu. Ocigledno da si pobrkao klubove i zemlje, sa razlogom se to zovu reprezentacije zemalja a ne pridoslica, ljudi u tranzitu i privremenih radnika u inostranstvu.

Ocigledno neki ljudi nisu postovali o tome misleci da neko tek tako treba da dodje i automatski zavredi da zaigra za nasu zemlju vec da je ok ako su odredjeni igraci izrazili ZELJU da zaigraju za nasu reprezentaciju te da bi im se mozda, KAZEM MOZDA, cak i trebala dati prilika da to i ucine pa videti kako ce se ponasati i da li zaista stoje iza svojih reci. Za tvoju informaciju ta nasa drzava deli strancima sakom i kapom drzavljanstva,a vecina doticnih su boga pitaj odakle..a o kinezima da i ne govorim :per:

Verujem da bi cak i pojedini laici svakako pronasli kvalitetnije igrace nego sto su to trenutno odredjeni pojedinci u nasoj reprezentaciji. :D

Mala zemlja,jako talentovana,a prepuna seljacina koje guraju svoje "talente" i vuku citavu naciju za nos. :per:

Kad covek ostavi srce na terenu mene svakako moze da dotakne pa makar doticni bio i sa saturna :mrgreen:

Da, to je jako relevatno u odnosu na nas ostalih 7 i kusur miliona srba :D:whistling:

Pa kandiduj se za mesto selektora :D Verujem da ce jedan broj trenutnih igraca, a posebno oni koje tek planiraju da pozovu u repku svakako biti odusevljen tvojim stavom i uvideti da ipak nije ok da zauzimaju nekom mesto jer su deca iz mesovitih brakova :whistling: Osim toga, pa kad Kleo ljubi grb Partizana ko ti kaze da ne bi ljubio i grb reprezentacije? Inace ovi "nasi" cisti srbi satro ne uzimaju kes igrajuci za reprezentaciju, njima se ne isplacuju premije,jel? ma oni to bas svi iz ljubavi,jel da :hahaha::rotf:

Aham...samo je dovoljno pogledati reprezentacije gore pomenutih zemalja i bice sve jasno.Verovatno bi ti odbrusio i Arcibaldu Rajsu da ne ispunjava uslove da bude uvrsten u Srbe i da nije korektno da voli Srbiju jer boze moj, nije jedan od nas ;) Dati sansu nekom strancu i nije tako strasna stvar kad covek pogleda ko nama sve nosi grb i koliko se "jadni" trude za tu nasu zemlju. Te "uzvisene" nacion drzave koje se "vecinom" u svetu smatraju nekim nazovi nosiocima kulture i sl: Francuska,Engleska,Nemacka (Nemacka nemcima,jeli?) - Ni same se ne mogu pohvaliti da im "cisti potomci" igraju u reprezentacijama.:per: Prijatelju shvati vec jednom da je fudbal odavno vec presao sve okvire nacionalnih i rasnih pitanja. Osim toga kad covek izrazi zelju da zaigra za tudju reprezentaciju i tudj grb svakako je svestan da samim time odbacuje sansu da to ucini i za svoju sopstvenu,a samo po sebi to i nije tek tako laka stvar rodjace moj.Nije bas sve tako sareno prijatelju,nije bas sve u kinti, a ti razmisli malo o tome.

Poslednja izmena:
Šta fali recimo Amerikancima, koji su igrali košarku u Partizanu ? Koliki je njihov doprinos uspesima Partizana ? Veliki, i ništa manji od domaćih igrača.
Ako neki kvalitetan stranac, u bilo kom sportu, hoće da uzme naše državljanstvo i zaigra za Srbiju, apsolutno nemam ništa protiv.
I kakvi igrači patriote ? Lepo je što se Pantelija krsti svaku utakmicu i peva himnu, ali on je u zadnjih dvadeset utakmica reprezentacije dao dva gola. Ako je Kleo bolji od njega i efikasniji, neka igra.

Koliko naših fudbalera uistinu ,, gine '' za Srbiju ? Uporedimo partije recimo Stankovića i Vidića u svojim klubovima, i u reprezentaciji, pa ćemo lako videti da tamo gde zaista ,, ginu '', ginu za evre i funte, a ne za grb i zastavu i srpstvo.

Ako su stranci kvalitetni, i hoće igrati za nas- dobrodošli, što se mene tiče.

Potpisujem sve, narocito boldovano. Neka mi neko odgovori da na onu konstataciju da tvrdim da bi se Zuka borio vise od svih nasih igraca.

A što bi oni dolazili posle prenapornih sezona da igraju za Srbiju? Jesi ti gledao nekad Vidića kad igra za repku? Ili Ivanovića? Pa Stojković uvek u repki brani sa 120% mogućnosti, Jovanović uvek daje 120% sebe, čak i taj Pantelić je ogroman borac (druga je stvar što on ne može i ne zna) ...

Ja apsolutno imam sve protiv toga da reprezentacije budu sastavljene od stranaca, jer onda ime Srbija ili Nemačka ne bi imalo smisla i ne bi se navijalo za Srbiju nego na United colours of Beneton u pm ...

A što bi oni dolazili posle prenapornih sezona da igraju za Srbiju? Jesi ti gledao nekad Vidića kad igra za repku? Ili Ivanovića? Pa Stojković uvek u repki brani sa 120% mogućnosti, Jovanović uvek daje 120% sebe, čak i taj Pantelić je ogroman borac (druga je stvar što on ne može i ne zna) ...

Ja apsolutno imam sve protiv toga da reprezentacije budu sastavljene od stranaca, jer onda ime Srbija ili Nemačka ne bi imalo smisla i ne bi se navijalo za Srbiju nego na United colours of Beneton u pm ...

Lepo ti je covek rekao. Dolaze zato sto moraju, jer to rade svi iz svih zemalja, i znaju da bi ih nacija razapela da se ne odazovu. Nije to nikakvo pokazivanje patrotizma. Vidic? 10 puta gore igra za reprezentaciju. O Stankovicu da ne pricam. Jedino se za Stojkovica moze reci da je bolji u reprezentaciji, ali je to vise zato sto nema klub u kome brani standardno.

Lepo ti je covek rekao. Dolaze zato sto moraju, jer to rade svi iz svih zemalja, i znaju da bi ih nacija razapela da se ne odazovu.
Ko kaže da moraju? Pa šta ako rade iz svih zemalja, i šta ih zabole za naciju ako oni igraju za funte u tamo nekoj Engleskoj ...

Misliš da oni ne bi to vreme provodili sa porodicom, jer imaju kratak odmor i stalno su po karantinima, a ipak dolaze na pripreme ... Koliko je samo odbijanja bilo u basketu, pa što ne bi moglo i u fudbalu ...

Nije to nikakvo pokazivanje patrotizma. Vidic? 10 puta gore igra za reprezentaciju. O Stankovicu da ne pricam. Jedino se za Stojkovica moze reci da je bolji u reprezentaciji, ali je to vise zato sto nema klub u kome brani standardno.
Svako odazivanje za reprezentaciju, i igranje za nju a da to ne moraju je prikazivanje patriotizma ...

Vidićeva najbolja utakmica u karijeri je prtiv Španije u gostima, jedna od najboljih predstava nekog odbrambenog koju sam video i svaku utakmicu Nemanja igra sjajno i bude među najbolja 3 naša igrača ... Da ne pominjem koliki uticaj ima na ostale igrače ... Bane takođe svaku utakmicu u repki igra fantastično ... Da nije bilo njih dvojce teško bi se i plasirali na SP ... Jovanović takođe igra sjajno u repki, kao i Krasić ...

Stanković istina sada igra slabije, ali i on je bio vrhunski u repki kad je bio mlađi ...

Back