Aj redom.
1. A po cemu je zasluzio Kleo? Dao dva gola nekom Helsinkiju i vec je zasluzio da igra za Srbiju?Svaka cast za logiku!
Taj Kleo je bar dao golove tom "nekom" Helsinkiju i nastavlja da ih daje,a neka goveda nisu u stanju ni aut da izvedu
2. Znaci moze da dodje neki koji nikada nije ni cuo za Srbiju a zna da igra fudbal i ti bi za takvog navijao? Ja ne bih! Ajde onda da drzava da pare da kupimo pola Spanskih igraca, nekoliko Brazilaca, Engleza i ostalih (jer zaboga oni znaju da igraju fudbal), damo im drzavljanstvo i da napravimo reprezentaciju Srbije. Navijajte za razne Gomeze, Ronalde, Dzonsone i ostale "srbe" ja znam da necu. Ocigledno da si pobrkao klubove i zemlje, sa razlogom se to zovu reprezentacije zemalja a ne pridoslica, ljudi u tranzitu i privremenih radnika u inostranstvu.
Ocigledno neki ljudi nisu postovali o tome misleci da neko tek tako treba da dodje i automatski zavredi da zaigra za nasu zemlju vec da je ok ako su odredjeni igraci izrazili ZELJU da zaigraju za nasu reprezentaciju te da bi im se mozda, KAZEM MOZDA, cak i trebala dati prilika da to i ucine pa videti kako ce se ponasati i da li zaista stoje iza svojih reci. Za tvoju informaciju ta nasa drzava deli strancima sakom i kapom drzavljanstva,a vecina doticnih su boga pitaj odakle..a o kinezima da i ne govorim
3. Nadji onda ti najbolje sto se nalazi u Srbiji kad vec drugi ne mogu.
Verujem da bi cak i pojedini laici svakako pronasli kvalitetnije igrace nego sto su to trenutno odredjeni pojedinci u nasoj reprezentaciji.
4. I treba da ostanes jer je to istina, mala zemlja a tako talentovana.
Mala zemlja,jako talentovana,a prepuna seljacina koje guraju svoje "talente" i vuku citavu naciju za nos.
5. Ne kazem ja da se oko nas svet vrti ali makar se mi pitamo ko ce igrati za nas a ko ne to ne mogu nikada da nam nametnu. Ako toliko znas istoriju onda se vrati na neka vremena kada smo bili i robovi i okupirani i ubijani i sta sve ne a nikada se nismo predali. Svi zivi su pokusavali da nas satru a pogledaj sada... i dalje smo tu! Necu da pisem neke govore za podizanje morala jer sam vec rekao da ce me etiketirati kao nacionalistu ali ne mogu da navijam za nekog stranca koji igra za Srbiju jer se za Srbiju igra srcem a ne za novac jer Srbija nije klub. Takav igrac jednostavno ne moze da me dotakne.
Kad covek ostavi srce na terenu mene svakako moze da dotakne pa makar doticni bio i sa saturna
6. Misli ogromna vecina koliko sam video na forumu.
Da, to je jako relevatno u odnosu na nas ostalih 7 i kusur miliona srba 
7. Ne stetim ja zemlji koju volim vec zelim da da za nju igraju ljudi koji ce ljubiti grb na grudima kada daju gol za Srbiju a ne da otvore novcanik posle utakmice da im uguraju jos para. Fudbal se igra za publiku a reprezentacija za samo jednu zemlju u ovom slucaju Srbiju i u njoj zelim Srbe. Nikakvi Nemci, nikakvi Turci, nikakvi Brazilci vec jednostavno ljudi koji imaju u sebi zelju da se pokazu Srbiji kao najbolji a ne koji zele da posalju svojoj porodici (negde u svet) debeo cek jer su igrali za neku tamo Srbiju.
Pa kandiduj se za mesto selektora
Verujem da ce jedan broj trenutnih igraca, a posebno oni koje tek planiraju da pozovu u repku svakako biti odusevljen tvojim stavom i uvideti da ipak nije ok da zauzimaju nekom mesto jer su deca iz mesovitih brakova
Osim toga, pa kad Kleo ljubi grb Partizana ko ti kaze da ne bi ljubio i grb reprezentacije? Inace ovi "nasi" cisti srbi satro ne uzimaju kes igrajuci za reprezentaciju, njima se ne isplacuju premije,jel? ma oni to bas svi iz ljubavi,jel da 
Ja sam opusten a ti ako zelis da navijas za internacionalce nadji neki klub pa navijaj. Za reprezentacije se zna ko igra.