Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Nama treba manje Milijašinja a više Ljajića, obzirom da on polako izrasta u vrhunsku desetku, nešto što nismo imali još od Piksija, i nešto bez čega smo totalno bezopasni kad nam zatvore krila.

Ne sviđa mi se nešto ideja pozivanja Klea. Da je barem rođen ovde, ili da je barem odrastao, pa 'ajde, ali ovako, da se on u Srbiju preseli sa 22, 23 godine, i da ga mi odmah lansiramo u nacionalni tim - ne, to mi se ne definitivno ne sviđa.

Ја мислим да Љајару треба више форсирати, може то да буде, а и већ јесте, много добар фудбалер.:per:
Мени се свиђа идеја за Клеолитиса, јер нам баш фали такав шпиц.:per:

Sta ce mu ovakve parole, podseca me stilom ponasanja na Gurovica...

Srbija je drzava svih ljudi koji ovde zive, i Srba i ostalih naroda, ko god uzme pasos i pristane da bude nas drzavljanin moze da igra, ako nam to koristi reprezentaciji, ako dobar igrac hoce da igra za nas...zasto mu ne dati sansu. Nema mnogo takvih, nemoj da baronisemo da cemo postati Francuska, niti imamo kolonije odakle uvozimo crnce i arape, niti se neko otima za nas pasos.

Razocarao me je sa ovakvom pricom, dovoljno je dobar fudbaler da ne protura ovakve profasisticke izjave.

Svaka cast, slazem se od reci do reci. Otvorio sam temu sa anketom da li Kelo treba da igra na podforumu fudbal. Na srecu, vise je nas koji smo za.

Свака му част.

Дража ми је 100% Српска репрезентација па макар никада ништа не урадили, него да доводимо црнчуге, жуте и пропале Европљане.:super:

Takodje.

Valjda je cilj pokazati nacionalni kavlitet (ma kakav da je), vec uvoziti strance s kojima se "zasigurno" pobedjuje.

Gubi se smisao takmicenja u reprezentacijama na taj nacin.

Takodje.

Valjda je cilj pokazati nacionalni kavlitet (ma kakav da je), vec uvoziti strance s kojima se "zasigurno" pobedjuje.

Gubi se smisao takmicenja u reprezentacijama na taj nacin.

Nemoj biti iskljuciv, gledaj sta je najvisi interes nase drzave i reprezentacije... ako nam skripi u navali, a neko hoce da pomogne... ili ces biti zadrt pa ces forsirati nacionalno cistunstvo, ili ces ubaciti jednog ili dvojicu stranaca, to vecina zemalja radi, i napraviti rezultat.

Jel ce neko za 15 godina pamtiti cinjenicu da vecina pobednicke ekipe ne smatra sebe Spancima vec Kataloncima, da su za Nemce igrali razni tipovi...nece, pamti se samo ime drzave i rezultat, ostalo izvetri.

Ne govorim ovde konkretno o Kleu, nisam siguran da bi sa njim bili ubojitiji, nego o principu, popuniti rupe sa 2-3 stranca koja su voljna da igraju, ako su uopste voljna... stojace ispod nase zastave, slusati nasu himnu i igrati u nase ime...za mene dovoljno.

Nemoj biti iskljuciv, gledaj sta je najvisi interes nase drzave i reprezentacije... ako nam skripi u navali, a neko hoce da pomogne... ili ces biti zadrt pa ces forsirati nacionalno cistunstvo, ili ces ubaciti jednog ili dvojicu stranaca, to vecina zemalja radi, i napraviti rezultat.

Jel ce neko za 15 godina pamtiti cinjenicu da vecina pobednicke ekipe ne smatra sebe Spancima vec Kataloncima, da su za Nemce igrali razni tipovi...nece, pamti se samo ime drzave i rezultat, ostalo izvetri.

Ne govorim ovde konkretno o Kleu, nisam siguran da bi sa njim bili ubojitiji, nego o principu, popuniti rupe sa 2-3 stranca koja su voljna da igraju, ako su uopste voljna... stojace ispod nase zastave, slusati nasu himnu i igrati u nase ime...za mene dovoljno.

Ne razumem vas.

Hajde da svaki sport relativizujemo (kao sto je nazalost, to danas i slucaj).

Nije bitan kvantitet, vec kvalitet.

Ako ga nemamo - pa dobro, ne moramo da "pravimo" uspehe i da zivimo od iluzija da smo dobri u necemu ako nismo.

Ne razumem vas.

Hajde da svaki sport relativizujemo (kao sto je nazalost, to danas i slucaj).

Nije bitan kvantitet, vec kvalitet.

Ako ga nemamo - pa dobro, ne moramo da "pravimo" uspehe i da zivimo od iluzija da smo dobri u necemu ako nismo.

Ne moras da mi persiras, pricamo kao u kafani uz pivo, ne plediram na visoke domete i uticaj ovakvih rasprava...

Uspeh je da privolimo nekog dobrog stranog igraca da igra za nasu zemlju, pogotovo ako na toj poziciji nemamo dostojnog reprezentativca. Nemoj da odemo u apsurd pa pravimo paralele sa nekim zemljama koje imaju veliku vecinu "uvezenih" fudbalera, ovde pricamo o jednom, eventualno dvojici igraca, i to samo ako u duzem vremenskom roku imamo rupu na nekoj poziciji.

Jel frka sto ne peva himnu:confused: progutacemo to ako daje golove sa srpskim grbom na dresu.

Ne moras da mi persiras, pricamo kao u kafani uz pivo, ne plediram na visoke domete i uticaj ovakvih rasprava...

Uspeh je da privolimo nekog dobrog stranog igraca da igra za nasu zemlju, pogotovo ako na toj poziciji nemamo dostojnog reprezentativca. Nemoj da odemo u apsurd pa pravimo paralele sa nekim zemljama koje imaju veliku vecinu "uvezenih" fudbalera, ovde pricamo o jednom, eventualno dvojici igraca, i to samo ako u duzem vremenskom roku imamo rupu na nekoj poziciji.

Jel frka sto ne peva himnu:confused: progutacemo to ako daje golove sa srpskim grbom na dresu.
Ne persiram ti, nego sam citirala bila vas obojicu, a na obojicu se moj odgovor odnosio.;)

Pa naime, ne, ne nislim da je dobro ijednog igraca imati stranog, to je neko moje misljenje, sto ne mora da znaci da je ispravno, ali objasnila sam vec zasto.

Ali mislim da je "zdravo" ovako kako sam rekla.

P.S. Uopste nije problem u himni, mada me sad dobro i za to podseti...:think:

А како Немци, Португалци, Французи...'Рвати...?:per:

Ne interesuje me kako, i oni grese.

"...
- Клео? Морам да признам да нисам пратио Партизан и не бих желео никога да омаловажавам, али нисам присталица тога да странци играју за нашу репрезентацију. Сматрам да нам синдром једне Француске није потребан. Србија Србима, ако је време за пароле."
milan_jovanovic1.jpg

Pitam se sta ti imas protiv toga ako neko zeli da postane Srbin? I sta ti smatras pod srpstvom?

Po nasem lepom srpskom ustavu, Srbin je svako onaj ko je gradjanin Srbije! AKo Kleo zeli da postane gradjanin Srbije i ako ispunjava sve ono sto mu je potrebno da postane gradjanin Srbije onda i treba da bude u reprezentaciji Srbije...
Dakle Srbija Gradjanima Srbije!

Koja budaletina ovaj fudbaler.
Veci od Onog Direka i onog Radomira.
Povredio glavu kada se skrsio u onom kanalu ...:hahaha:
Nista gore nego dati Srbiju Srbima.
To se pokazuje kroz istoriju.
Eto na primer srbima bilo majbolje za vreme Tita.
Zasto ?
Zato sto nisu vladali.
Nisu donosili odluke.
Majstori da rade protiv sebe. i na svoju stetu.
Posebno ovi malo juznije..
i nikako da se opamete...
Kada bi kojim slucajem mi imali reprezentaciju
to bi bila sasvim druga prica.
Bogatstvo je u razlikama.....

Zasto ?
Zato sto nisu vladali.
Nisu donosili odluke.

Pisanje u desetercu nije garancija velike pameti:)

Zasto ?
Zato sto nisu vladali.
Nisu donosili odluke.

Ponovo pisem... Srbin je svaki gradjanin Srbije, da imas iole znanja o nasem ustavu Srbije znao bi ko je Srbin i ko moze da postane Srbin i ne bi vredjao i pisao ovakve GLUPOSTI!

Back