- Poruka
- 184
СРБИЈА СРБИНА....зна се коме секира...
мали офтопик...да се посветимо болестима![]()
http://www.vukovarske-novine.com/vijest.php?id=6931
Којим болестима?

Мислиш на ово што су ганци урадили, или шта?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
СРБИЈА СРБИНА....зна се коме секира...
мали офтопик...да се посветимо болестима![]()
http://www.vukovarske-novine.com/vijest.php?id=6931

Hm, bash me zanima da li bi odbio da igra za Engleze ako bi mu ponudili...![]()

Ја мислим да га сада позову, да би 100% пристао да игра (за Србију), пошто је и сам свестан да за Бразил никада неће играти.![]()
A shto se majstor Klea tiche... nadam se da neche odbiti ako mu ponude....Hm, ja mislio na ovog nasheg mamlaza...A shto se majstor Klea tiche... nadam se da neche odbiti ako mu ponude....
![]()

Srbija Srbima...i gde nas je to odvelo? Kakav sindrom Francuske to ovde ne može da bude ni da hoćemo.
"... Милан Јовановић. Нападач Ливерпула признаје да су разочарали навијаче и да срећа и овога пута није била наш савезник.
- Нисам од оних који траже алиби, али јасно ми је да сам играо знатно слабије од очекиваног. Трудио сам се колико сам могао и полако ћу хватати ритам за наредне утакмице. Жао ми је што резултатски нисмо добро прошли. Без обзира што смо промашивали зицере, верујем да ћемо спремни дочекати старт квалификација за ЕП - каже Јовановић.
Многи су заговорници идеје да би странац био право решење за ефикаснији напад Србије. Највише се спомиње Клео из Партизана.
- Клео? Морам да признам да нисам пратио Партизан и не бих желео никога да омаловажавам, али нисам присталица тога да странци играју за нашу репрезентацију. Сматрам да нам синдром једне Француске није потребан. Србија Србима, ако је време за пароле."
![]()
Ако си прочитао текст не знам шта ти није јасноКојим болестима?
Мислиш на ово што су ганци урадили, или шта?![]()

Ја ко да не знам српски,ништа те не разумемНе знам 'Рватски.![]()

Ја ко да не знам српски,ништа те не разумем![]()

Volim Laneta kao igraca i coveka,ali brate ovde je pogresio... Njegovo je da igra fudbal a ne da promovise srpstvo itd... Pa Kleo bi bio bolji od ovih balvana u napadu Pantelica,Zigica... Nemci su bili treci na SP sa 11 stranaca, Francuzi se sve vise pune strancima ali boli ih uvo, oce rezultate a ne "prave" Francuze....Danas se svuda u svetu gleda da se dodje do najviseg nivoa bez obzira na koji nacin, a mi Srbi bi pre hteli da budemo poslednji na svetu u fudbalu nego da dovodimo nekoliko stranaca ili bar jednog..Zato smo tu gde jesmo.
Ovo je fasisticka izjava, sram ga bilo, do sada je bio mozda i najbolji covek u reprezentaciji, ali sada je razocarao. Za Srbiju treba da igra svako ko zivi u zemlji. Nije nam smetao strani selektor?

fasisticka izjava,ajde molim te!Иди обеси се међ шунке...Ovo je fasisticka izjava, sram ga bilo, do sada je bio mozda i najbolji covek u reprezentaciji, ali sada je razocarao. Za Srbiju treba da igra svako ko zivi u zemlji. Nije nam smetao strani selektor?