Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
I ja podrzavam tu parolu, ali ne u tom nacional-rasistickom degenericnom smislu.

Ja sam za to da se omoguci svakome ko hoce da bude castan i odan gradjanin Srbije da bude Srbin.

Dakle, kao sto moras da se istopis pred privilegijom da budes drzavljanin SAD, tako treba da se topis i zbog privilegije koja ti se pruza da budes drzavljanin Srbije. Kao sto si tamo u obavezi da se identifikujes sa americkom nacijom, da znas americku himnu, spisak americkih predsednika (iako "starosedeoci" ne znaju), tako pripadnici nacionalnih manjin treba da shvate da su Srbi po drzavljnastvu i treba da se identifikuju sa svim njenim drzavljanima, a ne da razmisljaju koliko bi Srba priklali za potrebe "matice", ako dodje do stani-pani.

Znaci, Srbin si po drzavljanstvu, bez obzira kojoj nacionalnoj manjini pripadao, a svoj maternji jezik, kulturu, istoriju, tradiciju svako treba da bude u mogucnosti da neguje u slobodno vreme u kulturnim centrima, folklornim ansamblima itd.

Kad se samo setim kako se Jusufspahic onomad sablaznjavao na B92 u "Utisku nedelje" sto mu u pasosu pise "srpski drzavljanin", a ne "drzavljanin Srbije" MOLIM?! :eek: :dash:

Slazem se i ja da bi bilo glupo da angazujemo strance da igraju za reprezrentaciju (ipak je to nacionalni tim) , mislim Ok je skroz da za reprezrentaciju igra neko ko poreklom nije Srbin ali da je recimo rodjen ovde, da mu je neko od roditelja odavde, ili makar da ima neke veze sa Srbijom.
Stvarno bi bilo bezveze da nam za reprezrentaciju igra neki stranac koji do pre 3 meseca nije ni cuo za Srbiju ili je mislio da je to Sibir.

Inace sto se tice Francuza potpuno je Ok sto im Afrikanci ili Arapi igraju za reprezrentaciju jel gotovo svi oni su rodjeni u Francuskoj i osecaju se kao Francuzi.
Uostalom vidimo i sami kako jedan Zidan, Tjeri Anri, Vilijam Glas ili Maluda pevaju " Marseljezu".
Mislim ako su rodjeni u Francuskoj, ako su ceo zivot proveli u Francuskoj, ako se izjasnjavaju i osecaju kao Francuzi sasvim jelogicno da igraju za Francusku.

Tako da i sto se tice Srbije isto treba da bude, svako ko je rodjen ovde (ili je bar najveci deo zivota proveo ovde) i ko se oseca kao Srbin treba da igra za Srbiju (naravno ukoliko je dovoljno dobar)

"... Милан Јовановић. Нападач Ливерпула признаје да су разочарали навијаче и да срећа и овога пута није била наш савезник.

- Нисам од оних који траже алиби, али јасно ми је да сам играо знатно слабије од очекиваног. Трудио сам се колико сам могао и полако ћу хватати ритам за наредне утакмице. Жао ми је што резултатски нисмо добро прошли. Без обзира што смо промашивали зицере, верујем да ћемо спремни дочекати старт квалификација за ЕП - каже Јовановић.

Многи су заговорници идеје да би странац био право решење за ефикаснији напад Србије. Највише се спомиње Клео из Партизана.

- Клео? Морам да признам да нисам пратио Партизан и не бих желео никога да омаловажавам, али нисам присталица тога да странци играју за нашу репрезентацију. Сматрам да нам синдром једне Француске није потребан. Србија Србима, ако је време за пароле."
milan_jovanovic1.jpg

kakve parole Lane? tvoje je da igras fudbal, das dva gola po utakmici za reprezentaciju i onda niko nece pomisljati o Kleu, koji da budemo iskreni nije neki vanserijiski kvalitet da bi ga zvali u reprezentaciju, nije on nista bolji od Pantelinja ili Lazovinja

Volim Laneta kao igraca i coveka,ali brate ovde je pogresio... Njegovo je da igra fudbal a ne da promovise srpstvo itd... Pa Kleo bi bio bolji od ovih balvana u napadu Pantelica,Zigica... Nemci su bili treci na SP sa 11 stranaca, Francuzi se sve vise pune strancima ali boli ih uvo, oce rezultate a ne "prave" Francuze....Danas se svuda u svetu gleda da se dodje do najviseg nivoa bez obzira na koji nacin, a mi Srbi bi pre hteli da budemo poslednji na svetu u fudbalu nego da dovodimo nekoliko stranaca ili bar jednog..Zato smo tu gde jesmo.

Ova izjava,ako je tacna,je vrlo glupa i obice mu se o glavu.A sto se tice srece ili nedostatka srece u nasoj igri mogu da kazem sledece.Kad Tosic pogodi precku sa 25metara,sreca je tu faktor slazem se,ali kad Zigic po milioniti put promasi zicer,to nema veze sa srecom vec sa kvalitetom odnosno ne kvalitetom tog igraca.

Volim Laneta kao igraca i coveka,ali brate ovde je pogresio... Njegovo je da igra fudbal a ne da promovise srpstvo itd... Pa Kleo bi bio bolji od ovih balvana u napadu Pantelica,Zigica... Nemci su bili treci na SP sa 11 stranaca, Francuzi se sve vise pune strancima ali boli ih uvo, oce rezultate a ne "prave" Francuze....Danas se svuda u svetu gleda da se dodje do najviseg nivoa bez obzira na koji nacin, a mi Srbi bi pre hteli da budemo poslednji na svetu u fudbalu nego da dovodimo nekoliko stranaca ili bar jednog..Zato smo tu gde jesmo.

Sta je pogresio?Ono sto je rekao nikako ne moze biti pogresno i ja se potpuno slazem sa njim.

Back