A kontam nasao sam na jutubu...nesto kao povezanost FIFE sa satanom djavolom itd...ovo svtvarno je budalastina...i da je ispalo tako to je slucajnost...kao ovaj bokal gore kad se okrene dobije se neko pticje lice...bezveze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo ti:Hoce li mi neko reci u cemu je fora?
pa zar ne vidis ?toliko je ocigledno...e ovako sad cu da ti objasnim...
Fudbaleru na logou je levo koleno iskocilo...a u juznoj africi postoji jedno pleme koje tradicionalno maloj deci lome noge kad se rode...pa kroz taj logo oni promovisu tradiciju![]()
Ma glupost...kao ovaj fudbaler je napravljen tako mrsav zato sto oni umiru od gladi, ta lopta predstavlja neku ljutitu facu,a trofej kad pogledas pod drugim uglom vidis pticju glavu....
Ne, ne...ovaj crnac što šutira loptu...sad, svi misle da je on nogom šutira...e pa, nije mu to noga...![]()
Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović izrazio je želju da promeni dres i ubuduće nastupa za nacionalni tim Srbije.
"Da, tačno je. Razmišljam o tome, ali sam i dalje igrač Fudbalskog saveza Austrije", rekao je za današnje izdanje nemačkog dnevnika Bild 21-godišnji napadač koji je prošlog meseca iz Tventea prešao u Verder iz Bremena.
Arnautovićeva želja će se, ipak, teško ostvariti pošto je već pet puta nastupio za reprezentaciju Austrije, tri puta na zvaničnim utakmicama u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.
Propisi Svetske fudbalske federacije (FIFA) zabranjuju da igrači koji su nastupali za jednu reprezentaciju kasnije promene ekipu.
Arnautovićev otac je Srbin, a majka Austrijanka.
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/738904/Arnautović+želi+da+igra+za+Srbiju.html
Yebe mi se za tenis! A nogomet se ne igra samo ovaj kvalifikacijski ciklus
![]()
http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/181649/Srbija-vladar-vode-trave-i-vazduha
Evo da ne bi rekli da i vi ne razmišljate o nama
Slično kako sam i ja postavio, samo ste vaterpolo i nogomet stavili oba kao neriješeno (ne znam po kojoj logici, ali dobro...)...
Nije tu nereseno. U fudbalu ste vi bolji, a u vaterpolu mi.
Od toga nema nista , obicna utopija ,stadioni u Srbiji su gori nego u Albaniji , infrastruktura je katastrofa ,za SP u J.Africi je ulozeno 3,5 milijarde evra kako bi sve bilo na vrhunskom nivou ,od drzave u ovakvoj ekonomskoj sitvaciji ocekivati da nesto ulaze je smesno
Да смо играли Х са Ганом, не би победили Немце 100%...такви смо![]()