Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
A kontam nasao sam na jutubu...nesto kao povezanost FIFE sa satanom djavolom itd...ovo svtvarno je budalastina...i da je ispalo tako to je slucajnost...kao ovaj bokal gore kad se okrene dobije se neko pticje lice...bezveze.

Hoce li mi neko reci u cemu je fora?
Pa evo ti:
pa zar ne vidis ?toliko je ocigledno...e ovako sad cu da ti objasnim...

Fudbaleru na logou je levo koleno iskocilo...a u juznoj africi postoji jedno pleme koje tradicionalno maloj deci lome noge kad se rode...pa kroz taj logo oni promovisu tradiciju :rtfm::rtfm:

Ma glupost...kao ovaj fudbaler je napravljen tako mrsav zato sto oni umiru od gladi, ta lopta predstavlja neku ljutitu facu,a trofej kad pogledas pod drugim uglom vidis pticju glavu....

Ne, ne...ovaj crnac što šutira loptu...sad, svi misle da je on nogom šutira...e pa, nije mu to noga...:mrgreen:

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović izrazio je želju da promeni dres i ubuduće nastupa za nacionalni tim Srbije.

"Da, tačno je. Razmišljam o tome, ali sam i dalje igrač Fudbalskog saveza Austrije", rekao je za današnje izdanje nemačkog dnevnika Bild 21-godišnji napadač koji je prošlog meseca iz Tventea prešao u Verder iz Bremena.

Arnautovićeva želja će se, ipak, teško ostvariti pošto je već pet puta nastupio za reprezentaciju Austrije, tri puta na zvaničnim utakmicama u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Propisi Svetske fudbalske federacije (FIFA) zabranjuju da igrači koji su nastupali za jednu reprezentaciju kasnije promene ekipu.

Arnautovićev otac je Srbin, a majka Austrijanka.

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/738904/Arnautović+želi+da+igra+za+Srbiju.html

Bas bi bilo vrh kad bi mu FiFa dozvolila da promeni selekciju, mislim da sam pre 2,3 meseca cuo za nekog igraca da je promenio selekciju

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović izrazio je želju da promeni dres i ubuduće nastupa za nacionalni tim Srbije.

"Da, tačno je. Razmišljam o tome, ali sam i dalje igrač Fudbalskog saveza Austrije", rekao je za današnje izdanje nemačkog dnevnika Bild 21-godišnji napadač koji je prošlog meseca iz Tventea prešao u Verder iz Bremena.

Arnautovićeva želja će se, ipak, teško ostvariti pošto je već pet puta nastupio za reprezentaciju Austrije, tri puta na zvaničnim utakmicama u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Propisi Svetske fudbalske federacije (FIFA) zabranjuju da igrači koji su nastupali za jednu reprezentaciju kasnije promene ekipu.

Arnautovićev otac je Srbin, a majka Austrijanka.

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/738904/Arnautović+želi+da+igra+za+Srbiju.html

Ne bi bilo loše, samo da mu dozvole...

Pa on je debitovao za Austriji bas protiv nas.Da je imao zalju da igra za Srbiju nikada nebi igrao za drugu reprezentaciju.Pa i onaj mali Marin se lozio kako bi da igra za Srbiju kad odjednom on u dresu Nemaca.Oni dobro znaju pravila FIFA tako da posle j nema k .

[16/07/2010] Најтрофејниот енглески клуб, Ливерпул премиерлигасхот ће бити најпознатији, најјачи и најатрактивнији фудбал икада гост ће имати играо у Македонији, ако Радници не прође друго и треће место у УЕФА претколо-Европа лигу.

http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp

Žalosno je da svima vama mišljenje o Hrvatima formiraju hrvatski mediji, željni isključivo senzacionalizma i nerealnog veličanja svega domaćeg....prema svemu dosadašnjem realno ste jači za košarku, vaterpolo i odbojku, mi za nogomet i rukomet, u tenisu ste nas već stigli (ipak smo tu nekad imali i davis cup i wimbledon i 3 olimpijske medalje i 3 igrača među 10, 2 među 5) s tendencijom da nas prestignete...znači trenutno 3,5:2,5 za Srbiju (mada mi tenis nekako dođe više individualni sport, ali dobro...)...
Miješati tu olimpijske medalje i druge sportove mi je bezveze jer realno ih ne pratim i na ovim prostorima ih niko ne prati i da nema Janice ili Blanke ili Čavića ko bi gledo plivanje, skijanje ili skok uvis osim rijetkih entuzijasta. Gore bi dodao još samo hokej da ga igramo...

Back