Fudbalski mikser

• Začetnik teme Začetnik teme sajva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TREBAJU LI DJEVOJKE TRENIRATI FUDBAL?

• DA

glasova: 41 63,1%
  • MOZDA

glasova: 6 9,2%
  • NE

glasova: 9 13,8%
  • NIKAKO

glasova: 9 13,8%

• Ukupno glasova
    65
Moja tablica:
1. Engleska
2. Španjolska
3. Njemačka
4. Italija
5. Francuska
6. Brazil
7. Argentina
8. Rusija
9. Portugal
10. Nizozemska
11. Turska
12. Grčka
13. Rumunjska
14. Ukrajina
15. Meksiko
16. SAD
17. Japan

I onda Izrael, Poljska, Belgija, Češka, Cipar i dr.

Poslednja izmena:
Ova lista je sranje...Hong Kong,Kuvajt,Albanija ispred nas :hahaha:

A kao broj 2. ne mogu da se porede sve lige iz sveta jer su drugacija takmicenja:)

Jer npr Japan je najjaci u Aziji(tjst njihova liga) i zato su oni pred vrhom...a evropska 15 liga bi bila jaca od japanske :confused:

Kad vidim ko sve napada Antica po stampi pozelim da ostane dozivotni selektor....mi boljeg domaceg trenera trenutno nemamo...sa strancima nismo imali uspeha, a ovi strucnjaci iz saveza nikad nista nisu ni postigli.
Ne mogu da verujem da njega mogu da prozivaju tipovi poput Ljupka Petrovica, Kosanovica, Djorica, Zivadinovica i ostalih trenera u pokusaju koji nikad nista nisu uradili sa reprezentacijom, ali ni sa domacim klubovima...Neka odvedu Zvezdu ili Partizan u Ligu sampiona ili bar neka sa njima pobede nemackog prvaka kao sto je Antic pobedio Nemce na SP pa neka onda kritikuju.

Jel si ti normalan? Ti ili imas 15-16 godina ili si samo lud.

Ljupko Petrovic "trener u pokusaju"..? :hahaha: "Trener u pokusaju" koji je osvojio Kup Evropskih Sampiona...? =)) Mnogi bi voleli da su takvi treneri u pokusaju, pa i sam Radomir Antic, koji je usput, mnogo razocarao, ne toliko samim debaklom na SP nego ponasanjem posle toga.

Ljupko Petrovic "trener u pokusaju"..? :hahaha: "Trener u pokusaju" koji je osvojio Kup Evropskih Sampiona...? =)) Mnogi bi voleli da su takvi treneri u pokusaju, pa i sam Radomir Antic, koji je usput, mnogo razocarao, ne toliko samim debaklom na SP nego ponasanjem posle toga.

Kakav debakl, bit će pijan pišeš. Za Srbiju je uspjeh bio doći na SP, a prolazak skupine bi bio ogroman uspjeh, senzacija. A pobjeda nad budućim dodoprvakom je sjajan poticaj za lošeg debitanta poput Srbije.

Dejan Svaba Djurdjevic umereni optimista:

"Ne treba trošiti reči da se radi o vrhunskoj ekipi, iz samog krema evropskog fudbala i sa budžetom ko zna koliko puta većim od našeg. Galatasaraj je favorit, ali niko ne može da nam oduzme pravo na nadu. Rajkarda sam izuzetno cenio kao fudbalera, a na klupi Barselone se dokazao i kao trener. Nadmudrivanje sa njim biće mi posebna inspiracija, ali ko zna, možda će na kraju i on da mi pruži ruku i čestita."

Lepo si rekao KES...takmicenje koje je bilo pre 20 godina...ajde mi navedi sta je to doticni uradio zapazeno u prethodnoj deceniji...osim neuspesnih epizoda u Zvezdi,OFK i Vojvodini...na cemu to treba Antic da mu zavidi? Jel na lepom ponasanju?

I ja kazem tesko. Ali se nadam nekom eventualnom maksimumu i iznenadjenju.
Mada, podseca me na pre neku godinu kad je Atletiko Madrid gostovao na Karaburmi, bilo je u Madridu nesto tipa 3:1 ali u revansu 2:4 cini mi se.
Iznenadili su i sto su eliminisali i ove Beloruse,na Karaburmi je bilo 2:2.

Torpedo je inace poslednji u prvenstvu Belorusije i vec 7 kola nisu nikoga pobedili tamo

Ne bi da ispadnem fasista, ali je ovo srpski forum gde nema makedonaca, i jos si pogresio pdf ;)

Sta ti to pricas?
Nema Makedonaca?
makedonija.gif

Poslednja izmena:
Evo neke "vrele" temice o najjacem i najpoznatijem klupskom takmicenju u svetu :per::)

Kvalifikacije za ovu novu sezonu su pocele jos sredinom juna a sad se sve vise zahuktava kako vreme prolazi... Mi ljubitelji fudbala sa pravom ocekujemo da vidimo dobar fudbal posto nismo bili u prilici da ga gledamo na nedavno zavrsenom Svetskom Prvenstvu... Titulu kao sto svi znamo brani Inter a videcemo kako ce se snaci sa Benitezom na klupi..

Evo i parova treceg kola:

Šampioni:
Sparta - Leh Poznanj
Aktobe - Hapoel Tel Aviv
Šerif - Dinamo
Liteks - Žilina
Debrecin - Bazel
AIK - Rozenborg
Partizan - Helsinki
TNS - Anderleht
Omonija - Salcburg

Ostali:
Ajaks (Holandija) - PAOK Solun (Grčka)
Dinamo Kijev (Ukrajina) - Gent (Belgija)
Jang Bojs (Švajcarska) - Fenerbahče (Turska)
Braga (Portugal) - Seltik (Škotska)
Unirea Urziceni (Rumunija) - Zenit Sankt Peterburg (Rusija)

Ovih gore 10 parova 10 timova naravno ide dalje pa onda tih 10 parova igraju medjusobno i dobicemo 5 timova u LS..ovih dole 5 parova pobednici prolaze i idu na noge Verderu,Totenhemu,Sevilji,Sampdoriji i Okseru...

UEFA_Champions_League_logo.png

Jedva cekamo Ligu Sampiona :gace::gace::brus::brus:

Poslednja izmena:
18:00 Omonija (Kipar) – Salcburg (Austrija)
19:00 Liteks Loveč (Bugarska) – Žilina (Slovačka)
19:00 Dinamo Kijev (Ukrajina) – Gent (Belgija)
19:30 Unirea (Rumunija) – Zenit (Rusija)
20:30 Sparta Prag (Češka) – Leh Poznanj (Poljska)
20:45 TNS (Vels) – Anderleht (Belgija)

Ovo je danas na programu. Svakako najzanimljivije cebiti u Rumuniji i u Kijevu.

Navijajmo za sto vise golova, necemo defanzivni i "anti" fudbal ! :worth:
:gace::gace::gace::gace::gace::gace::gace:

Back