Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
прилично споро али ето нова три бода, сутра Енглези па окробарски циклус клвалификација, дресови привремени југо отпада и бедникаKakvi smo bili u Rizi?
Sem novih dresova i sponzora ima li šta novo?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
прилично споро али ето нова три бода, сутра Енглези па окробарски циклус клвалификација, дресови привремени југо отпада и бедникаKakvi smo bili u Rizi?
Sem novih dresova i sponzora ima li šta novo?![]()
Crveni su arhivrani. Konacno se Piksijevi puleni ne mesaju sa CG, Turskom, Danskom i Svajcarskom. Barem nesto pozitivno.прилично споро али ето нова три бода, сутра Енглези па окробарски циклус клвалификација, дресови привремени југо отпада и бедника
Podelili SNS-u i dodikovima i mandicevcima da ne bude pumpanja.Ја не могу да схватим да је "продано" 40К карата за ове вечите губитнике и згубидане.
ТО ЈЕ НОТОРНА ЛАЖ...по мом скромном Мишљењу.
Има неко да ми опонира?
Jedno vreme smo izbacili tu naviku al jbg, od sebe se ne moze pobeci...Nasi kad predju polovinu terena, odusevim seEvo ih orangutani sa tribina opet zvizde gostujucoj himni, a onda na kraju po obicaju placu zbog rezultata.
![]()
Sve je to normalno u drustvu gde talog vodi drzavu.Jedno vreme smo izbacili tu naviku al jbg, od sebe se ne moze pobeci...Nasi kad predju polovinu terena, odusevim sea i pokusavam da se naviknem na plave dresove ovog eminentnog proizvodjaca
Dres,boja,dizajni je totalno nebitno ako znas mozes da igras i u beloj atlet majiciStandardno beskrvno, brzo rešena utakmica. Sad rutiniranje.
Dresovi su mi čudni jer nikada nismo igrali u ful plavoj kombinaciji.
Inače dizajn dresa je očajan sam po sebi, ali mi je ok boja.
Trenutno mi je to, zvižduci niškom ćaciju i pumpanje sa tribina mnogo zanimljivije nego sama tekma. Lišili su me svih emocija davno davno.Dres,boja,dizajni je totalno nebitno ako znas mozes da igras i u beloj atlet majici
Igraju u hrvatsko-plavoj; samo oni igraju Nike nivo, za razliku ovih kokopilića koji glume orlove, a zapravo su Ćaci.Standardno beskrvno, brzo rešena utakmica. Sad rutiniranje.
Dresovi su mi čudni jer nikada nismo igrali u ful plavoj kombinaciji.
Inače dizajn dresa je očajan sam po sebi, ali mi je ok boja.
Kakva hrvatska plavo plava, ne postoji to ?Igraju u hrvatsko-plavoj; samo oni igraju Nike nivo, za razliku ovih kokopilića koji glume orlove, a zapravo su Ćaci.
Lupeta....kao da smo italijanska reprezentacija preKakva hrvatska plavo plava, ne postoji to ?
Boja je ok. Jedino.
Hrvatska ima istu kombinaciju dresova u ovoj plavoj boji; dok Srbija prvi put igra u ovoj kombinaciji.Kakva hrvatska plavo plava, ne postoji to ?
Boja je ok. Jedino.