Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 7 36,8%
  • Selektora

glasova: 3 15,8%
  • Igrače

glasova: 1 5,3%
  • Način igre

glasova: 2 10,5%
  • Sve

glasova: 11 57,9%

• Ukupno glasova
    19
Bio sam na Marakani 1987 godine kad smo izgubili 4-1.
Tada su naši navijači prvi put čuli navijački zvižduk ( da ga tako nazovem) od engleskih navijača. :mrgreen:

- Jugoslavija je nastupila u sledećem sastavu:
Mauro Ravnić, Zoran Vujović, Mirsad Baljić, Srečko Katanec, Marko Elsner, Faruk Hadžibegić, Dragan Stojković, Marko Mlinarić, Fadilj Vokri, Mehmed Baždarević, Zlatko Vujović
Jedva smo pobedili Letonce, naši manekeni- splavari su verovatno spremni za još jedan debakl.

Engleska sa bekovima i 4 pozadi; Srbija bez i sa trojicom protiv sporih i slabasnih Engleza.

Ne razumem zasto 🦧 za selektora ne postaviti; bar bi se novac ustedeo.

Sve ispod 3 gola u mrezi Srbije ce biti uspeh.

Nadajmo se sreci i iznenadjenju; nada je davno umrla sto se tice domaceg fudbala.

Jedno vreme smo izbacili tu naviku al jbg, od sebe se ne moze pobeci...Nasi kad predju polovinu terena, odusevim se 😄 a i pokusavam da se naviknem na plave dresove ovog eminentnog proizvodjaca
Sve je to normalno u drustvu gde talog vodi drzavu.

Srpski fudbaleri imaju kolektivni ADD.
To je gomila budala koja ne moze da ostane skoncentrisana ni za vreme izvodjenja kornera a kamoli svih 90min utakmice.

Tome jos dodas da oni ne znaju sta ce sa loptom kad je oduzmu i laik vidi da oni nemaju dve uigrane komabinacije sa treninga.

Dres,boja,dizajni je totalno nebitno ako znas mozes da igras i u beloj atlet majici
Trenutno mi je to, zvižduci niškom ćaciju i pumpanje sa tribina mnogo zanimljivije nego sama tekma. Lišili su me svih emocija davno davno.
Meni jeste bitno, dovoljno me blamiraju igrom ne moraju i takvim banalnostima kao što je najbedniji dres uvek.

Back