Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 4 57,1%
  • Selektora

glasova: 1 14,3%
  • Igrače

• Način igre

• Sve

glasova: 3 42,9%

• Ukupno glasova
    7
Nije da bi u Srbiji albanska himna bila docekana cvecem i aplauzima. Mrznja je nazalost obostrana.
Nesto se ne secam da je na drugim gostovanjima utakmica 3x prekidana jer su navijaci gadjali protivnicke igrace casama i ostalim predmetima.

Zvizdanje himni je najmanji problem bio juce; ali sreca pa fudbal ima posebnog trenera za golmane gde se ovaj nislijski mutant ne mesa u posao.

Realno sve su to ozbiljnije drzave od Srbije, ako zanemarimo patuljke iz Welsa, Slovenije i Islanda.

-Poljaci su losi i spori antitalenti za fudbal Lewandowski im je vise u godinama

- Slovenija Srbiji po nacinu igre i fizionomiji ekipe nikako ne odgovara kao ni Slovacka i Ceska omaleni, brzi ,vispreni

- Norveska je objektivno bolja a Island nikada im ne znas,Svedska je losa vec odavno ,Wels solidan

- Rumuni su nepredvidivi,Madjari su bolji,Grcka vec odavno u krizi fudbalskoj a Turska bi bila daleko najtezi rival u barazu za klasu bolja od svih ovdje

Srbiji bi najbolje bilo da joj dodju Grci i Svedjani a najgore Turci,Slovenci,Cesi i Slovaci

-Poljaci su losi i spori antitalenti za fudbal Lewandowski im je vise u godinama

- Slovenija Srbiji po nacinu igre i fizionomiji ekipe nikako ne odgovara kao ni Slovacka i Ceska omaleni, brzi ,vispreni

- Norveska je objektivno bolja a Island nikada im ne znas,Svedska je losa vec odavno ,Wels solidan

- Rumuni su nepredvidivi,Madjari su bolji,Grcka vec odavno u krizi fudbalskoj a Turska bi bila daleko najtezi rival u barazu za klasu bolja od svih ovdje
Sta sam ja reko :) … izuzev poljaka kojih ima 40 miliona i za Srbiju su Amerika; gde Srbija ima vece sanse u basketu nego u fudbalu sa njihovom rep.
Za Srbiju su svi prebrzi; a o taktici da ne pricam.
Juce sam se dobro ismejao na komentar 👇🏼

IMG_8875.jpeg

Sta sam ja reko :) … izuzev poljaka kojih ima 40 miliona i za Srbiju su Amerika; gde Srbija ima vece sanse u basketu nego u fudbalu sa njihovom rep.
Za Srbiju su svi prebrzi; a o taktici da ne pricam.
Juce sam se dobro ismejao na komentar 👇🏼

Pogledajte prilog 1739724

Ali nisu Poljaci nista bolji od Srbije ako izuzmes to da Srbija nema Lewandowskog igraca te klase.Poljaci igraju fudbal ocajan oni bi ti uz Svedjane i Grke bili najbolji izbor za Srbiju,a Slovenija ili Ceska koji god tim da izvedu su uvijek super tezak rival za Srbiju pa i da Srbija sada ima mnogo jaci tim,po fizionomiji ne leze Srbiji jer su brzi kao zecevi i igraju zonski presing kao osice a Srbija nema omalene brze igrace nazad da jure te njihove napadace

Srbiji Holandija, Slovenija npr ne samo da ne leze Srbiji fudbalu nego u nijednom sportu jer imaju tu brzinu i visorenost u svakom sportu, takodje Srbiji ne lezi ni Spanija ni Slovacka dok ekipe koje igraju duel igru klasicnu Srbiji mnogo vise leze kao Italija ili Engleska ili Belgija iako smo od tih selekcija mnogo gori sada ili od Njemacke naravno ali njih mozem dobiti ako imamo dan dok Spaniju jednu nikada koliko god da imamo dan i tim,ono sto se kaze anatomski im organski nam ne leze

Poslednja izmena:
Ali nisu Poljaci nista bolji od Srbije ako izuzmes to da Srbija nema Lewandowskog igraca te klase.Poljaci igraju fudbal ocajan oni bi ti uz Svedjane i Grke bili najbolji izbor za Srbiju,a Slovenija ili Ceska koji god tim da izvedu su uvijek super tezak rival za Srbiju pa i da Srbija sada ima mnogo jaci tim,po fizionomiji ne leze Srbiji jer su brzi kao zecevi i igraju zonski presing kao osice a Srbija nema omalene brze igrace nazad da jure te njihove napadace

Srbiji Holandija, Slovenija npr ne samo da ne leze Srbiji fudbalu nego u nijednom sportu jer imaju tu brzinu i visorenost u svakom sportu
To je zato sto Holandjani prosecno i visi od Srba, ne biraju igrace od 190cm+ ; a da ne pricam da imaju strucnjaka koji sa takvom trojicom igra bez bekova.

Srbija je drzava kojom upravljaju kreteni na vecini pozicija i zato je propala drzava.

To je zato sto Holandjani prosecno i visi od Srba, ne biraju igrace od 190cm+ ; a da ne pricam da imaju strucnjaka koji sa takvom trojicom igra bez bekova.

Srbija je drzava kojom upravljaju kreteni na vecini pozicija i zato je propala drzava.
To mislis na bele Holandjane, reprezentacija su im uglavnom ovi iz Surinama i bivsih kolonija, potamneli su ko Francuska...pardon, niko nije ko Francuska al tu su negde.

To mislis na bele Holandjane, reprezentacija su im uglavnom ovi iz Surinama i bivsih kolonija, potamneli su ko Francuska...pardon, niko nije ko Francuska al tu su negde.
U pravu si; ali i dalje ni jedna budala ne svetu ne igra sa trojicom ekstremno visokih igraca pozadi.
To ni Barselona nije radila kad je u sredini imala Mesija, Xavija i Inijestu.
Piksi je kreten, kao i predsednik drzave i 90% ljudi u Srbiji na odlucujucim pozicijama.

Vidjeces ako uopste podjemo na svjetsko
Brt slušali smo to i za prošli Euro kako će Engleska da nam uvalja 7 lakih komada a jedva nam 1 dali... primili 2 gola u 3 utakmice.. zjbi me s tim dečjim glupostima.. 10 : 0 ćemo izgubiti, daće nam 6 golova itd.. uozbilji se ako hoćeš da diskutujueš..
Nas niko ne može da ponizi.. čvrsti smo pozadi..
Nismo jbni San Marino mada ni oni više ne primaju po 6, 7 golova..

Javna je tajna da se one najvažanije sportske funkcije u Srbiji pita Aleksandar Vučić, te da su veze s prvim čovjekom zemlje nekad od krucijalne važnost.

Zahvaljujući dobrim vezama s Vučićem posao U21 selektora dobio je i legendarni Aleksandar Kolarov i to bez bilo kakvog značajnog iskustva.

Kolarov se tokom posljednjih mečeva nije proslavio pošto su upisana dva poraza. Prvo od Bugarske (1:2), zatim od Grčke (2:3).

Legendarni defanzivac ima samo jedan zadatak, a to je da što bolje pripremi U21 reprezentaciju Srbije za Evropsko prvenstvo 2027. godine.

Srbi će zajedno s Albancima organizovati taj turnir pa je Kolarovu sve servirano kao na dlanu pošto su mladi Orlovi automatski preskočili kvalifikacije.

Međutim, na ukazano povjerenje koje je dobio od Vučića, Kolarov je odgovorio izdajom pošto je prihvati novi posao.

Naime, prema pisanju talijanskih medija Kolarov će u novoj sezoni sjediti na klupi Intera, tačnije bit će pomoćnik Christianu Chivuu koji je naslijedio Simonena Inzaghija.

Mnogi ljubitelji fudbala u Srbiji ne kriju svoje oduševljenje što je Kolarov prihvatio ponudu Nerazzurra gdje je već ranije radio kao pomoćnik.

"Samo neka ide što dalje od Srbije i reprezentacije i neka se nikada više ne vraća."

"Samo što dalje od reprezentacije; "Baš će da se usreće", neki su od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Preostaje da se vidi šta će biti s njegovim mandatom na klupi U21 selekcije. Jasno je da se Kolarov zbog klupskih obaveza neće moći posvetiti maksimalno selektorskom poslu.

Kako je Srbija domaćin turnira, državni vrh sigurno ne želi sramotu na domaćem terenu, pa neće biti iznenađenje ako Kolarov u narednom periodu postane bivši.

https://www.google.com/amp/s/sportsport.ba/amp/article/500704

Srbija nikada nije bila u vrhu svetskog fudbala
nikada i nece biti
generacija Novozelandja je fenomen jednom u 100 godina
moramo da shvatimo da je uspeh sam plasman na SP
pa cak i na Evropsko jer je duga bila pauza
Sad odjednom svi ocekuju neka cetvrtfinala najmanje
Nece da mozze tako.
Kad bi se pet puta zaredom plasirali na velima takmicenja
opet nema garancije za neku zavrsnicu
iammo talentovane momke imamo i dobre trenere
ali menadzerisanje i ugradivanje urnisse drzavu a da nece reprezentaciju
jbg...

Srbija nikada nije bila u vrhu svetskog fudbala
nikada i nece biti
generacija Novozelandja je fenomen jednom u 100 godina
moramo da shvatimo da je uspeh sam plasman na SP
pa cak i na Evropsko jer je duga bila pauza
Sad odjednom svi ocekuju neka cetvrtfinala najmanje
Nece da mozze tako.
Kad bi se pet puta zaredom plasirali na velima takmicenja
opet nema garancije za neku zavrsnicu
iammo talentovane momke imamo i dobre trenere
ali menadzerisanje i ugradivanje urnisse drzavu a da nece reprezentaciju
jbg...
I od tih Novozelandjana svi propali.

Ja vidim nego na Happy nisu videli.

Kad je bilo svjetsko prvenstvo u Kataru pratio sam utakmice preko live scora. Igrali su Hrvatska i Maroko. Gledam rezultat stalno je bilo 0:0. Pita me kolega da prokomentiram utakmicu, kaže Hrvatska izgubila 3:1. Njih troje su cijelo vrijeme gledali igricu umjesto prave utakmice. Igre jesu postale realistične ali stvarno moraš bit blesav da ne vidiš razliku. Zaglupljeni su svi. I ovi sa televizije su tupavi ništa čudno.

Back