analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.354
Slovacka,Grcka,Madjarska, Island,Svedska,Poljska,Rumunija, Slovenija,Ceska,Turska,Wels,NorveskaVidjeces ako uopste podjemo na svjetsko
Rivali za Baraz objektivno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slovacka,Grcka,Madjarska, Island,Svedska,Poljska,Rumunija, Slovenija,Ceska,Turska,Wels,NorveskaVidjeces ako uopste podjemo na svjetsko
Nesto se ne secam da je na drugim gostovanjima utakmica 3x prekidana jer su navijaci gadjali protivnicke igrace casama i ostalim predmetima.Nije da bi u Srbiji albanska himna bila docekana cvecem i aplauzima. Mrznja je nazalost obostrana.
Realno sve su to ozbiljnije drzave od Srbije, ako zanemarimo patuljke iz Welsa, Slovenije i Islanda.Slovacka,Grcka,Madjarska, Island,Svedska,Poljska,Rumunija, Slovenija,Ceska,Turska,Wels,Norveska
Rivali za Baraz objektivno
Realno sve su to ozbiljnije drzave od Srbije, ako zanemarimo patuljke iz Welsa, Slovenije i Islanda.
Sta sam ja reko-Poljaci su losi i spori antitalenti za fudbal Lewandowski im je vise u godinama
- Slovenija Srbiji po nacinu igre i fizionomiji ekipe nikako ne odgovara kao ni Slovacka i Ceska omaleni, brzi ,vispreni
- Norveska je objektivno bolja a Island nikada im ne znas,Svedska je losa vec odavno ,Wels solidan
- Rumuni su nepredvidivi,Madjari su bolji,Grcka vec odavno u krizi fudbalskoj a Turska bi bila daleko najtezi rival u barazu za klasu bolja od svih ovdje
Sta sam ja reko… izuzev poljaka kojih ima 40 miliona i za Srbiju su Amerika; gde Srbija ima vece sanse u basketu nego u fudbalu sa njihovom rep.
Za Srbiju su svi prebrzi; a o taktici da ne pricam.
Juce sam se dobro ismejao na komentar
Pogledajte prilog 1739724
To je zato sto Holandjani prosecno i visi od Srba, ne biraju igrace od 190cm+ ; a da ne pricam da imaju strucnjaka koji sa takvom trojicom igra bez bekova.Ali nisu Poljaci nista bolji od Srbije ako izuzmes to da Srbija nema Lewandowskog igraca te klase.Poljaci igraju fudbal ocajan oni bi ti uz Svedjane i Grke bili najbolji izbor za Srbiju,a Slovenija ili Ceska koji god tim da izvedu su uvijek super tezak rival za Srbiju pa i da Srbija sada ima mnogo jaci tim,po fizionomiji ne leze Srbiji jer su brzi kao zecevi i igraju zonski presing kao osice a Srbija nema omalene brze igrace nazad da jure te njihove napadace
Srbiji Holandija, Slovenija npr ne samo da ne leze Srbiji fudbalu nego u nijednom sportu jer imaju tu brzinu i visorenost u svakom sportu
Nije normalno da ti momci koji imaju visinu preko 1.95 igraju nazad tipa Pavlovic itdTo je zato sto Holandjani prosecno i visi od Srba, ne biraju igrace od 190cm+ ; a da ne pricam da imaju strucnjaka koji sa takvom trojicom igra bez bekova.
Srbija je drzava kojom upravljaju kreteni na vecini pozicija i zato je propala drzava.
Mogu sa ugraju na poziciji 4 i 5, nigde vise na terenu.Nije normalno da ti momci koji imaju visinu preko 1.95 igraju nazad tipa Pavlovic itd
To mislis na bele Holandjane, reprezentacija su im uglavnom ovi iz Surinama i bivsih kolonija, potamneli su ko Francuska...pardon, niko nije ko Francuska al tu su negde.To je zato sto Holandjani prosecno i visi od Srba, ne biraju igrace od 190cm+ ; a da ne pricam da imaju strucnjaka koji sa takvom trojicom igra bez bekova.
Srbija je drzava kojom upravljaju kreteni na vecini pozicija i zato je propala drzava.
U pravu si; ali i dalje ni jedna budala ne svetu ne igra sa trojicom ekstremno visokih igraca pozadi.To mislis na bele Holandjane, reprezentacija su im uglavnom ovi iz Surinama i bivsih kolonija, potamneli su ko Francuska...pardon, niko nije ko Francuska al tu su negde.
A gde bi drugde igrali? Jako visoki igrači su prespori za vezni red.Nije normalno da ti momci koji imaju visinu preko 1.95 igraju nazad tipa Pavlovic itd
Brt slušali smo to i za prošli Euro kako će Engleska da nam uvalja 7 lakih komada a jedva nam 1 dali... primili 2 gola u 3 utakmice.. zjbi me s tim dečjim glupostima.. 10 : 0 ćemo izgubiti, daće nam 6 golova itd.. uozbilji se ako hoćeš da diskutujueš..Vidjeces ako uopste podjemo na svjetsko
Ovo se i meni desi da trazim golove i dobijem meč iz Pesa ili Fife. Tuga na šta je spao YouTube.
Ja vidim nego na Happy nisu videli.Valjda se vidi šta je igrica a šta ne.
I od tih Novozelandjana svi propali.Srbija nikada nije bila u vrhu svetskog fudbala
nikada i nece biti
generacija Novozelandja je fenomen jednom u 100 godina
moramo da shvatimo da je uspeh sam plasman na SP
pa cak i na Evropsko jer je duga bila pauza
Sad odjednom svi ocekuju neka cetvrtfinala najmanje
Nece da mozze tako.
Kad bi se pet puta zaredom plasirali na velima takmicenja
opet nema garancije za neku zavrsnicu
iammo talentovane momke imamo i dobre trenere
ali menadzerisanje i ugradivanje urnisse drzavu a da nece reprezentaciju
jbg...
Ja vidim nego na Happy nisu videli.