- Poruka
- 26.755
Përshëndetje nga Kosova nga Lidhja e Kombeve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad je potrebna i sportska srećaOpet vise srece nego pameti. Austrijanci izvrsili harakiri sami sebi.
a jbg .. pa ne može baš ni svaki putSvakako. Samo je stvar sto je bude na ovakvim mecevima, a ne na zavrsnicama SP ili EP gde kudikamo vaznije.
Pa vidi Piksi forsira napadacki fudbal ekipa se nikada ne brani igrala dobro ili lose i onda zasluzi tu srecu kada neko ima 1 0 a parkira autobus pred golom taj i ne zasluzuje srecu,e sada koliko igra Srbije je kvalitetna to je druga tema,ali kada igras hrabro sreca je faktor bitan a igrati hrabro znaci igrati napadackiOpet vise srece nego pameti. Austrijanci izvrsili harakiri sami sebi.
naravno da nismo..nemamo kvalitetBez igre možemo da dođemo donekle ali nemamo šanse protiv jačih selekcija. Ostaje nam maksimum plasman na velika takmičenja i A grupa Lige nacija. Ma za bolje ni nismo.
to ja pričam.. glupani očekuju od Piksija i reprezentacije da razvaljujemo sve živo a nama najbolji igrač jbna rezerva..Pa nismo za bolje pa sta.
I nekadasnja Jugoslavija je iks puta fenomenalno igrala kvalifikacije
a onda bruka na zavrsnom turniru Mondijala.
Kad shvatimo da je za nas veliki uspeh sam plasman
i da necemo nikada biti kandidati za trofeje
onda cemo poceti realno da komentarisemo ovde.
U nasoj grupi jesmo drugi po kvalitetu iza Engleza ali to ne znaci mnogo.
Mora da se pokaze na terenu da vredimo i opet je maksimum taj baraz
a tamo sreca u izvlacenju moze da prevagne.
nema klasične desetke jbg.. a u pravu si..fali nam jedan takav igračNe bih ja o navijackim strastima
jer moja profesija mi to ne dopusta
mnogo vise pratim od prosecnog navijaca sve
i znam da NE MOZEMO da se merimo sa Englezima
niti sa ostalima iz evropskog i svetskog vrha
Ali mozemo i moramo dve stvari
sto pre naci klasicnu desetku makar je izmislili
jer sredina terena nam je ocajna realno
i drugo zaboraviti na nerealne ambicije i igrati koliko se mozze.,
Naravno da mozzemo.bilo bi lepo dobiti Albaniju juna.. msm da možemo to