- Poruka
- 41.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mitrović je odigrao fantastično juče ja ne znam o čemu pričaš. Za ove ostale stvarno ne bih da trošim komentare jer su sami odlučili šta su odlučili i ko zna ko stoji iza toga ali je Mitrović odigrao juče fantastično.nemoj vise neko da je pomenuo one dusntere tadica ili kostica
eno ihu feneru i fener nikad gore isamaran u derbiju kao juce...
tako i sa onim arapskim kozoebima mitrom i sergejom...
vise i ne treba da dolazite
Lacio naciljao Milinković-Savića
Srpski golman Vanja Milinković-Savić bi mogao da napusti Torino i preseli se u redove Lacija.
..............
Jedan brat otišao, drugi hoće da dođe
nemoj vise neko da je pomenuo one dusntere tadica ili kostica
eno ihu feneru i fener nikad gore isamaran u derbiju kao juce...
tako i sa onim arapskim kozoebima mitrom i sergejom...
vise i ne treba da dolazite
VažiБез Митра ми гол не можемо да дамо. Најбољи стрелац у историји репрезентативног фудбала. Ниједан аргумент нико не може да има против њега осим оних идиотских аргумената на ниову кафанске расправе.
JučeMitrović je odigrao fantastično juče
Gde god da je odigrao, odigrao je ...Juče
A đe....
Tamo u.......
Važi
VaziGde god da je odigrao, odigrao je ...
Kapetane, piksi je bio Bog i batina u Nagoji gde su ga dizali u nebesa ... tako da je on itekako dobro odradio svoj trenerski posao u Japanu ....Vazi
Takvog i trenera imamo. Gde god trenirao bio je trener jel... Pa i iz japana ga oterase... Popio otkaz ko trener
E tako i igramo. Usralo nas je u lisabon ona pobeda 2 - 1, portugal lose igrao... I dobismo super laku grupu za euro i tu se obrukamo da jedino dobismo cg dva put...
A kataru i nemackoj da ne pricamo...
Kao igracKapetane, piksi je bio Bog i batina u Nagoji gde su ga dizali u nebesa ...
Itekako moj kapetan znam o čemu pričamKao igrac
Kao trener i u japanu je na kraju oteran
Veze ti nemas i vise ne gledaj moje poruke
Preskoci ih i ne idi mi na jetru!
Neverovatno glupetaš i poredis dupe i oko
Ne sviđa ti se sta pisem a zaobidji me!
VaziItekako moj kapetan znam o čemu pričam
Piksi je kao trener osvojio sa Nagojom prvu titulu u Džej ligi u istoriji kluba .. i dobio je 2010. nagradu za trenera godine u Džej ligi
.. ali naravno .. sad očekujem od tebe ono "Eh, velika stvar, japanska liga, pa tu i moj deda Milojko može da osvoji trenera godine"
o leb te j. eboNaravno da važi
Mitrović dao golova koliko Ronaldo i Benzema zajedno
Srpski napadač Aleksandar Mitrović sa dva nova gola u dresu Al-Hilala osamio se na listi strelaca Saudijske Pro lige.
...........
Jel možda ni Ronaldo i Benzema ne vrede ?
Pa da Piski ne mora da se šeta toliko ...protiv svajcarske se igra u leskovcu...
bitna utakmica, protivnik koji nam je duzan za dva poraza na mundijalima...
a izabrali leskovac...
to zato jel u beogradu ne dodje ni petina...
proslu utakmicu nisu mogli privuku masu ni sa besplatnim kartama!
piksijev dunsteraj...