Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 36,4%
  • Selektora

glasova: 4 18,2%
  • Igrače

glasova: 1 4,5%
  • Način igre

glasova: 3 13,6%
  • Sve

glasova: 13 59,1%

• Ukupno glasova
    22
nemoj vise neko da je pomenuo one dusntere tadica ili kostica

eno ihu feneru i fener nikad gore isamaran u derbiju kao juce...

tako i sa onim arapskim kozoebima mitrom i sergejom...

vise i ne treba da dolazite
Mitrović je odigrao fantastično juče ja ne znam o čemu pričaš. Za ove ostale stvarno ne bih da trošim komentare jer su sami odlučili šta su odlučili i ko zna ko stoji iza toga ali je Mitrović odigrao juče fantastično.

Lacio naciljao Milinković-Savića

Srpski golman Vanja Milinković-Savić bi mogao da napusti Torino i preseli se u redove Lacija.

..............

Jedan brat otišao, drugi hoće da dođe

Лацио је најодвратнији клуб на кугли земаљској (после оног терзићевог). Вања је дебил ако оде тамо. Држали су му брата малтене као таоца, нису хтели да га продају никоме испод неке ненормалне цене и дечко је пропустио прилику да заигра у неки јачи клуб па тек кад су арапи издвојили лову коју нико други није хтео да да дочекао је да побегне од њих, е зато је отишао у Арабију. Пре пар година су лажирали прегледе Страхињи Павловићу, испало је као да има проблем са срцем, а дечко је био здрав....само да би спустили цену.

nemoj vise neko da je pomenuo one dusntere tadica ili kostica

eno ihu feneru i fener nikad gore isamaran u derbiju kao juce...

tako i sa onim arapskim kozoebima mitrom i sergejom...

vise i ne treba da dolazite

Без Митра ми гол не можемо да дамо. Најбољи стрелац у историји репрезентативног фудбала. Ниједан аргумент нико не може да има против њега осим оних идиотских аргумената на ниову кафанске расправе.

Без Митра ми гол не можемо да дамо. Најбољи стрелац у историји репрезентативног фудбала. Ниједан аргумент нико не може да има против њега осим оних идиотских аргумената на ниову кафанске расправе.
Važi

Vazi

Takvog i trenera imamo. Gde god trenirao bio je trener jel... Pa i iz japana ga oterase... Popio otkaz ko trener

E tako i igramo. Usralo nas je u lisabon ona pobeda 2 - 1, portugal lose igrao... I dobismo super laku grupu za euro i tu se obrukamo da jedino dobismo cg dva put...
A kataru i nemackoj da ne pricamo...
Kapetane, piksi je bio Bog i batina u Nagoji gde su ga dizali u nebesa ... tako da je on itekako dobro odradio svoj trenerski posao u Japanu ....

Pobeda protiv Portugala je došla kao nagrada momcima za trud u tom ciklusu i to je to .. posle toga se nisu pokazali, i to si u pravu ...

Kao igrac
Kao trener i u japanu je na kraju oteran

Veze ti nemas i vise ne gledaj moje poruke
Preskoci ih i ne idi mi na jetru!
Neverovatno glupetaš i poredis dupe i oko

Ne sviđa ti se sta pisem a zaobidji me!
Itekako moj kapetan znam o čemu pričam

Piksi je kao trener osvojio sa Nagojom prvu titulu u Džej ligi u istoriji kluba .. i dobio je 2010. nagradu za trenera godine u Džej ligi

.. ali naravno .. sad očekujem od tebe ono "Eh, velika stvar, japanska liga, pa tu i moj deda Milojko može da osvoji trenera godine"

Back