Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 34,8%
  • Selektora

glasova: 4 17,4%
  • Igrače

glasova: 1 4,3%
  • Način igre

glasova: 3 13,0%
  • Sve

glasova: 14 60,9%

• Ukupno glasova
    23
Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković-Savić, Aleksandar Jovanović.

Odbrana: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Strahinja Eraković, Jan Karlo Simić, Kosta Nedeljković.

Vezni: Saša Lukić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Nemanja Maksimović, Saša Zdjelar, Lazar Samardžić, Andrija Živković, Veljko Birmančević, Nikola Čumić, Dejan Zukić, Aleksandar Ćirković, Andrija Maksimović.

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dejan Joveljić, Mihailo Ivanović.

Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković-Savić, Aleksandar Jovanović.

Odbrana: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Strahinja Eraković, Jan Karlo Simić, Kosta Nedeljković.

Vezni: Saša Lukić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Nemanja Maksimović, Saša Zdjelar, Lazar Samardžić, Andrija Živković, Veljko Birmančević, Nikola Čumić, Dejan Zukić, Aleksandar Ćirković, Andrija Maksimović.

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dejan Joveljić, Mihailo Ivanović.
3 пишки.png

hjgjk.png

Чуј да поправи понашање........ А Пикси се баш одлично понаша......незналица надобудна

Какав смо ми несистем и распад од репрезентације кад најбољи играч не игра....при том ништа он није крив него Пикси идиот и распали ФСС који су направили анти-систем у коме би и Мбапе доживео судбину Влаховића

Ипак, Влаховићев највећи проблем је што није бивши играч и навијач Звезде.....такви најбоље пролазе у репрезентацији

Чуј да поправи понашање........ А Пикси се баш одлично понаша......незналица надобудна

Какав смо ми несистем и распад од репрезентације кад најбољи играч не игра....при том ништа он није крив него Пикси идиот и распали ФСС који су направили анти-систем у коме би и Мбапе доживео судбину Влаховића

Ипак, Влаховићев највећи проблем је што није бивши играч и навијач Звезде.....такви најбоље пролазе у репрезентацији
Hoćeš da kažeš da treba i Sergej da igra ?
Ja onog mangupa ne bi stavljao pa da ne znam šta radi.
Ima razloga zašto njega mag od selektora (Muslin) nije hteo na SP u Rusiji ...

Видим да је због препувавања навијача два Титова близанца промењен систем креирања тема
али и да је препуцавање остало
е зато пропада форум, српски фудбал, али и наше друштво
Нико да се држи свог посла само се делимо.
Има један црњак који нас описује
Потонуо крузер и све се подаве осим тројице Србија.
Допливају до острва и шта прво ураде?
Оснују пет политичких странака и направе три колације.

Е, исто је и у фудбалу.

И ћорава кока убоде неко зрно. Ред је да и ми победимо неког, а и било би превише да и у 3 мечу са швајцарцима останемо без бодова

У следеће 3 утакмице 2 бода су максимум који можемо да извучемо. Барем да опстанемо у овој Лиги А док се не среди стање у савезу и дође селектор уместо приученог фудбалског велемајстора који живи од старе славе

И ћорава кока убоде неко зрно. Ред је да и ми победимо неког, а и било би превише да и у 3 мечу са швајцарцима останемо без бодова

У следеће 3 утакмице 2 бода су максимум који можемо да извучемо. Барем да опстанемо у овој Лиги А док се не среди стање у савезу и дође селектор уместо приученог фудбалског велемајстора који живи од старе славе
Ne mozemo, to bi znacilo 2 remija a samo jedan poraz
Ne znam sa kime sve igramo u te 3 utakmice ali mozda izvucemo il 3 boda ako nas potera kao sinoc
Realno je da 2 izgubimo
Ps
Pogledah sledece 3 , spanija, svajcarska i danska
Mrka kapa

Ne mozemo, to bi znacilo 2 remija a samo jedan poraz
Ne znam sa kime sve igramo u te 3 utakmice ali mozda izvucemo il 3 boda ako nas potera kao sinoc
Realno je da 2 izgubimo
Па играмо са овима са којима смо играли - Шпанијом, Данском и Швицом с тим што гостујемо Швици, домаћини смо Данској и гостујемо Шпанији. Против Швајца и Данске можемо ваљда до бода и да задржимо ово 3.место у групи па да у доигравању изборимо опстанак у Лиги А нација. Са 4 бода против Данске и Швајца можда можемо даље у четвртфинале али то за сад не делује реално јер изгубили смо 2-0 од Данске и у случају истог броја бодова са њима гледа се међусобни скор, а тешко да уопште можемо да их добијемо, а камо ли да их добијемо више од 2 разлике..

Back