Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 33,3%
  • Mala

• Nikakva

• Ukupno glasova
    3
Zao mi je sto su navijaci zvizdali fudbalerima, dzukacko ponasanje pijanih budala... Ne mogu ni da slusam vise ono "za dres se gine" i "srce na teren". Moci nista nisu krivi, dali su sve od sebe, ali svakako da ce ovo zvizdanje lose uticati na neke buduce generacije, koje ce prepoznati licemerje svojih navijaca...Ne igra se fudbal samo tako sto se gine za dres, treba imati i selektora i zdrav savez i taktiku i biti uigran i spreman tim, kompaktan itd... Sve su to stvari koje polaze od saveza, a nista od toga ne polazi od igraca..I umesto da navijaci svizde takvom bolesnom sistemu koji je preslikan iz svh drugih institucija u drzavi, oni su nasli da zvizde igracima, koji posle toga pred kamerama treba da glume Modrica(koji je iskreno plakao), oni treba da glume njega kako bi izbegli pljuvacinu navijaca, politicara, medija i novinara, svih zajedno bolesnih od uoblicavanja sporta u rat za otadzbinu... Te zbog svega toga fudbaleri jedva cekaju svoj mir, da odu sa svojim porodicama na neki daleki odmeo gde ce moci da se smeju i uzivaju, gde nece morati da glumataju bojeci se kritika...
Situacija u svlacionici je veoma losa, jer ima vise losih karaktera tu... Kod ostalih reprezentacija, pa i kod Hrvata to uopste nisam primetio..Dakle kod nas ima par nadmenih likova kao sto je Tadic, Vlahovic, pa i Sergej, mozda cak i Mitar koji se ljuti na izmenu, a to su nam glavni igraci...Nemamo fudbalere sa velikim ulogama u velikim klubovima...Svi fudbaleri nam traze loptu u noge, a niko u prostor, niko da uspreinta deset deset metara u prostor za celu utakmicu...Mnogi igraju na mestima koja im ne odgovaraju, oko sebe nemaju ni slicne fudbalere kao u klubovima...
Ali ja za sve krivim nas sistem...Pratim mladje kategorije pa znam... Mi smo nekada imali dobre mlade fudbalere, mada ni to nije garant, treba da imamo dobre seniore....Tu je greska u struci, jer mi danas imamo najbolju prvake sveta od dvanaest godina, a znate ko ce od njih da bude profesionalni vrhunski fudbaler? NIKO!!! Sve se to ugasi i nestane, jer mi uzimamo vrhunac u dvanaest godina, tad forsiramo one koji su fizicki jaci(daju gol sa pola terena, jer golman ne moze da dohvati precku) i naglo izrasli, koji odnose sve u duelu i visi su za glavu od protivnika....Tada uzimamo trofeje, a mnoga talentovana deca ne mogu da igraju, jer rastu srazmerno godinama i izgledaju kao svaki njihov prosecan vrsnjak...Ako me razumete, tako gubimo prave talente koji ce postati fudbaleri onda kada treba , a to je u 20 godina,... Mi namestamo decije lige i utakmice, radujemo se trofejima u decijm ligama i borimo se za njih svim srcem, kao da je to bitno...A ustvari sve to treba da bude samo razvoj, a rezultat nebitan...Nasa deca sa 14 godina imaju po 1000 takmicarskih utakmica... Sve je to strasno....
Sto se tice Piksij, da ne duzim jos, on je trenerski neznalica...recice neko, ali on bolje zna od tebe!!! Pa dobro, onda od njega mnogo bolje zna Maradona koji je triput bolji fudbaler od njega, ali je isto tako bio veoma los selektor! Eto, kad moze Maradona da bude los trener, moze i Piksi...Odbrana je bila dobra, jer je to vodio Djorovic koji zna....Samo zato...Inace da ga Piksi nije slusao i to bi bila teska rupa..Igru nemamo....Siguran sam da bi mnoge evropske reprezentacije koje se nisu kvalifikovale bolje prosle na nasem mestu...Dakle i Grcka i Norveska i Svetska, niko od njih nebi gore prosao u nasoj grupi...Tako da nemamo zasto da budemo zadovoljni....
Jedini ko moze da smeni selektora i ko se tu pita je Car...Zaista nije fraza...Jel stvarno neko misli da neko iz saveza sme da smeni Piksija bez da njega pita? Nemojte se varati, to bi za njega bilo vrhunsko nepostovanje...To niko ne bi smeo ni da pomisli na kraju krajeva, a kamoli da uradi...Dakle Car ume kad vidi da njemu licno steti, ume da povuce taj potez i pusti nekoga niz vodu...Ako bi on pustio Piksija niz vodu, i Dzaju, a dao dozvolu za Vidica i njegove ljude, to bi bio pocetak novog i boljeg vremena za nas fudbal...Ali uz to da Car resi da malo okrene glavu i pusti da Vidic sve to vodi....
Marko Nikolic je strucan i on je pravi covek za mesto selektora, ako ne moze Muslin...

Ako kažete da su momci dali sve od sebe to je jednostavno jadno ako je ovo maksimum, ovde se ne radi o igračima iz neke naše beton lige koji na utakmicu dolaze dikert iz kafane (lično doživeo) i koji imaju trening jednom sedmično, radi se o profesionalcima kojima je fudbal život. Ono što su pokazali na terenu je fudbalsko ne znanje, amaterizam, loše postavljanje i ne otkrivanje igrača, loši pasovi itd...Igrao sam 10ak godina fudbal i to napadača, da sam sinoć igrao za orlove stvorio bih sebi makar 2 šanse na onoj utakmici. Danci su isto bili loši. Mi toliko nemamo predstavu i toliko smo neuigrani da je to strašno. Opet ta taktika vratiti Rajkoviću loptu da ovaj ispuca ili doda nekom od odbrambenih je najgora moguća, bila je ok dok je Antić sklepao tim i gde smo od golmana slali loptu na Žigića. Pavlović je sinoć najviše ginuo. Bolan fudbal za gledanje. Hvala bogu pa se nismo provukli sa 2 boda.

Ovo će biti sjajno. :lol:

Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je rivale u Ligi nacija, a to će biti grupa C4 sa Španijom, Danskom i Švajcarskom.

Svih šest kola odigraće se u septembru, oktobru i novembru.

Прилика да нови селектор успостави нову еру. Јер ако и после овога задрже Пиксија онда су дефинитивно решили да сјебу и оно мало што је остало од репрезентације. Нека му дају тај милион и нек иде на пецање.

Пауновића за новог селектора.

Ako kažete da su momci dali sve od sebe to je jednostavno jadno ako je ovo maksimum, ovde se ne radi o igračima iz neke naše beton lige koji na utakmicu dolaze dikert iz kafane (lično doživeo) i koji imaju trening jednom sedmično, radi se o profesionalcima kojima je fudbal život. Ono što su pokazali na terenu je fudbalsko ne znanje, amaterizam, loše postavljanje i ne otkrivanje igrača, loši pasovi itd...Igrao sam 10ak godina fudbal i to napadača, da sam sinoć igrao za orlove stvorio bih sebi makar 2 šanse na onoj utakmici. Danci su isto bili loši. Mi toliko nemamo predstavu i toliko smo neuigrani da je to strašno. Opet ta taktika vratiti Rajkoviću loptu da ovaj ispuca ili doda nekom od odbrambenih je najgora moguća, bila je ok dok je Antić sklepao tim i gde smo od golmana slali loptu na Žigića. Pavlović je sinoć najviše ginuo. Bolan fudbal za gledanje. Hvala bogu pa se nismo provukli sa 2 boda.

Борбеност се увек одвија у оквирима тактике. Ако је тактика неадекватна играчима које имаш, а била је ужасна, ни борбеност не може да донесе превагу. Одговорност је 100% на селектору и савезу.

Мени је било довољно да видим израз лица Илића кад га је незналица вадила са терена...
Па да чујем Тадићеве паузе после меча у давању изјава...
СМС уђе у 80. минуту и НЕМА СНАГЕ добије шансу и шутне као баба...
Не бих ја да се понављам...
Штета...ова генерација је могла много више, колико год неком звучало смешно...
Нажалост, тек кад заврше каријере нешто ће се променити, не пре тога...
Јер док "један позив мења све", нема ту система и рада, већ само "шеме и комбинације"...
Тако да, уколико за Пиксија ово није трагедија, а Влаховић каже да играчи не осећају притисак...
док истовремено један Лука Модрић пред свима ПЛАЧЕ од муке на прес конференцији...
Шта онда имам ја више да пратим, а поготово да се нервирам...

Господо, за мене, до неких бољих дана, не постојите...осим као гомила цифара на папиру.

Poslednja izmena:
Zao mi je sto su navijaci zvizdali fudbalerima, dzukacko ponasanje pijanih budala... Ne mogu ni da slusam vise ono "za dres se gine" i "srce na teren". Moci nista nisu krivi, dali su sve od sebe, ali svakako da ce ovo zvizdanje lose uticati na neke buduce generacije, koje ce prepoznati licemerje svojih navijaca...Ne igra se fudbal samo tako sto se gine za dres, treba imati i selektora i zdrav savez i taktiku i biti uigran i spreman tim, kompaktan itd... Sve su to stvari koje polaze od saveza, a nista od toga ne polazi od igraca..I umesto da navijaci svizde takvom bolesnom sistemu koji je preslikan iz svh drugih institucija u drzavi, oni su nasli da zvizde igracima, koji posle toga pred kamerama treba da glume Modrica(koji je iskreno plakao), oni treba da glume njega kako bi izbegli pljuvacinu navijaca, politicara, medija i novinara, svih zajedno bolesnih od uoblicavanja sporta u rat za otadzbinu... Te zbog svega toga fudbaleri jedva cekaju svoj mir, da odu sa svojim porodicama na neki daleki odmeo gde ce moci da se smeju i uzivaju, gde nece morati da glumataju bojeci se kritika...
Situacija u svlacionici je veoma losa, jer ima vise losih karaktera tu... Kod ostalih reprezentacija, pa i kod Hrvata to uopste nisam primetio..Dakle kod nas ima par nadmenih likova kao sto je Tadic, Vlahovic, pa i Sergej, mozda cak i Mitar koji se ljuti na izmenu, a to su nam glavni igraci...Nemamo fudbalere sa velikim ulogama u velikim klubovima...Svi fudbaleri nam traze loptu u noge, a niko u prostor, niko da uspreinta deset deset metara u prostor za celu utakmicu...Mnogi igraju na mestima koja im ne odgovaraju, oko sebe nemaju ni slicne fudbalere kao u klubovima...
Ali ja za sve krivim nas sistem...Pratim mladje kategorije pa znam... Mi smo nekada imali dobre mlade fudbalere, mada ni to nije garant, treba da imamo dobre seniore....Tu je greska u struci, jer mi danas imamo najbolju prvake sveta od dvanaest godina, a znate ko ce od njih da bude profesionalni vrhunski fudbaler? NIKO!!! Sve se to ugasi i nestane, jer mi uzimamo vrhunac u dvanaest godina, tad forsiramo one koji su fizicki jaci(daju gol sa pola terena, jer golman ne moze da dohvati precku) i naglo izrasli, koji odnose sve u duelu i visi su za glavu od protivnika....Tada uzimamo trofeje, a mnoga talentovana deca ne mogu da igraju, jer rastu srazmerno godinama i izgledaju kao svaki njihov prosecan vrsnjak...Ako me razumete, tako gubimo prave talente koji ce postati fudbaleri onda kada treba , a to je u 20 godina,... Mi namestamo decije lige i utakmice, radujemo se trofejima u decijm ligama i borimo se za njih svim srcem, kao da je to bitno...A ustvari sve to treba da bude samo razvoj, a rezultat nebitan...Nasa deca sa 14 godina imaju po 1000 takmicarskih utakmica... Sve je to strasno....
Sto se tice Piksij, da ne duzim jos, on je trenerski neznalica...recice neko, ali on bolje zna od tebe!!! Pa dobro, onda od njega mnogo bolje zna Maradona koji je triput bolji fudbaler od njega, ali je isto tako bio veoma los selektor! Eto, kad moze Maradona da bude los trener, moze i Piksi...Odbrana je bila dobra, jer je to vodio Djorovic koji zna....Samo zato...Inace da ga Piksi nije slusao i to bi bila teska rupa..Igru nemamo....Siguran sam da bi mnoge evropske reprezentacije koje se nisu kvalifikovale bolje prosle na nasem mestu...Dakle i Grcka i Norveska i Svetska, niko od njih nebi gore prosao u nasoj grupi...Tako da nemamo zasto da budemo zadovoljni....
Jedini ko moze da smeni selektora i ko se tu pita je Car...Zaista nije fraza...Jel stvarno neko misli da neko iz saveza sme da smeni Piksija bez da njega pita? Nemojte se varati, to bi za njega bilo vrhunsko nepostovanje...To niko ne bi smeo ni da pomisli na kraju krajeva, a kamoli da uradi...Dakle Car ume kad vidi da njemu licno steti, ume da povuce taj potez i pusti nekoga niz vodu...Ako bi on pustio Piksija niz vodu, i Dzaju, a dao dozvolu za Vidica i njegove ljude, to bi bio pocetak novog i boljeg vremena za nas fudbal...Ali uz to da Car resi da malo okrene glavu i pusti da Vidic sve to vodi....
Marko Nikolic je strucan i on je pravi covek za mesto selektora, ako ne moze Muslin...

Druze da li znas sta je tribina ? Da li si bio na utakmicama? Da li si kidao glasne zice i kada tim gubi ali se trudi igra kida za svoj dres, grb, sta god.
To je prava slika i prilika stanja drustva ! Tribina ! Da si nekada bio na tribini znao bi da je to pravi FORUM. Tu ces sve cuti i ko i sta i gde i kako i zasto ...
Ova gov.na od igraca nisu dostojni dresa reprezentacije.
Zna se sta je Srbija BRE ili igras ili se ne sramotis.

Nemoj da ih branis nisu zasluzili ni na slicicama da budu kako su "igrali".
Da poznajes dovoljno rekreativnih fudbalera, ne profesionalnih, rekreativnih, ne bi ovako pisao.

Hvala im sto je glavobolja prosla i nicim zasluzena euforija da smo nesto sto NISMO (za fudbal).

Koliko god igraci stvorili losu sliku o nasem fudbalu opet nisu zasluzili da ih izvizde navijaci, svakako tu ima pojedinaca koji su ostavili srce na terenu, kao Pavlovic npr.. Ako vec navijaci hoce nesto da promene onda neka bojkotuju reprezentaciju i bojkotom traze smenu ove neznalice od selektora, takodje i smenu nekih ljudi u FSS. Ako FSS ne smeni Nisku neznalicu onda je jasno da imaju za cilj da uniste i ovo malo fudbala sto nam je ostalo u tom slucaju treba reagovati. Cak i pre ove zadnje utakmice u nekim analizama stranih medija Piksi je ubedljvo najlosiji selektor od svih reprezentacija na prvenstvu.

Covek je dogurao do toga da mu razne pevaljke Cece, Jelene istupaju javno i govore kako i ko treba da igra, imali smo losih selektora i pre ali mislim da je ovaj ubedljivo najveca neznalica koja je mogla da nas zadesi, na nasu nesrecu i nesrecu naseg fudbala.

On je iz svog neznanja polako poceo da prelazi u bezobrazluk, nakon ovog nesrecnog rezultata na prvenstvu i onog srecnog prolaska grupe za to isto prvenstvo gde smo jedva uspeli da budemo drugi, nakon svega toga svaka njegova izjava tipa, nismo se obrukali, dali smo sve od sebe, i drugi igraju fudbal je cista provokacija, cisti bezobrazluk.

Ako je covek toliko nepismen, nestrucan, neznalica onda neko iz FSS treba da mu objasni da to sto je uradio nije ni za k.urac,
Posebno ta prica dosli smo na prvenstvo nakon 24 godine, to je vredjanje inteligencije svakog prosecno inteligentnog navijaca Srbije. U prosirenom formatu EP ti kao uspeh navodis plasman na prvenstvo, u grupi gde cak tri reprezentacije idu dalje ti si uspeo da budes cetvrti, u grupi gde su protiv tebe igrali Engleska po prikazanom nikad losija, Danska po prikazanom ispod proseka i Slovenija prilicno losa ti sa svojom reorezentacijom budes zadnji u takvoj grupi i nakon ispadanja kazes nismo bili nikom vreca za nabijanje, to rezonovanje je cisti bezobrazluk. Obzirom na takve izjave i hrabrost koju ima da tako nesto izjavljuje lako je zakljuciti da se nekom prilicno uvukao u supak, ako je to licno predsednik pedsednice izvadite ga odatle i napucajte u tri lepe p.izde materine i napravite rezove u FSS, dovedite neke druge ljude koji ce pokusati nesto napraviti i stati sa daljim upropastavanjem fudbala.

Bili smo zadnji po prikazanom u ubedljivo najlosijoj grupi na prvenstvu i nakon toga selektor kaze nismo se obrukali, nismo bili vreca za nabijanje, oterati g.ovno i vratiti ga nazad za Japan, verujem da i tamo vise ne moze trenirati nikog u prvoj ligi.

Poslednja izmena:
Pa brate...
navijači u Srbiji već bojkotuju reprezentaciju.
Ovo su naši ljudi koji žive daleko i želel su da vide reprezentaciju.
A to da neko iz Saveza objasni Piksiju...
Idi bre...znaju oni bolje od nas ko je on i kkakav je čovek.
Svako ko je pokazao integritet i karakter dobio je otkaz uprkos rezultatima.
Radomir Antić i Slavoljub Muslin su samo poslednji u nizu.
Selektori ovde mogu da budu samo polupismene ulizice i poltroni.

Pa brate...
navijači u Srbiji već bojkotuju reprezentaciju.
Ovo su naši ljudi koji žive daleko i želel su da vide reprezentaciju.
A to da neko iz Saveza objasni Piksiju...
Idi bre...znaju oni bolje od nas ko je on i kkakav je čovek.
Svako ko je pokazao integritet i karakter dobio je otkaz uprkos rezultatima.
Radomir Antić i Slavoljub Muslin su samo poslednji u nizu.
Selektori ovde mogu da budu samo polupismene ulizice i poltroni.
Celo nase stanje celog sporta izgleda prilicno katastrofalno, osim nekih individualnih rezultata, FSS je kap koja bi mogla preliti casu da se krene sa debelim rezovima.

Piksi nije prepoznao Djokovica zbog doze,onda nije cudo sto nije prepoznao taktiku i igrace pride

1719396528847.png

Imao sam diskusiju daleko pre prvenstva, sa Popom, ne znam da li se izjasnio. On je tdušno branio Piksija, većina nas ga je napadala. Rekao sam da ću čekati do Evropskog pa da dam svoj sud. MOžda nije samo Piski kriv, ali ima i njegove odgovornosti. Smatram da više ne može da vodi nacionalni tim, ako ništa drugo zato šti misli da ovo nije neuspeh

Back