Fudbalska reprezentacija Srbije

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 9,1%
  • Mala

glasova: 5 45,5%
  • Nikakva

glasova: 5 45,5%

• Ukupno glasova
    11
Ovde su kljucne dve stvari. Na vlasti je najveci olos u istoriji Srbije i rad u fudbalu kao i u svemu ostalom je katastrofalan sto utice na kvalitet samih fudbalera i struke.
Ја само имам жељу да Вељко "надживи" све њих и да остане ту и кад дође нека нормална структура у српском фудбалу. Сигурно је свестан у шта се упустио али то је човек будућности и ја верујем да је одлуку донео срцем, а не из било какве друге користи.

Наша фудбалска публика је јако неписмена, не разуме модеран фудбал. Отуда и такви коментари. Нешто као индивидуализам не постоји у модерном фудбалу. Пауновић је већ у првом мечу показао неки смислени и систематски рад. Штета што Виски није смењен кад је требало, а не да се провлачи док нас скроз не уканали. Требао је да буде бивши већ после светског првенства 2022 не толико због резултата колико због хаотичне атмосфере унутар тима и недисциплине коју није знао да среди систематским радом иако му је то у опису посла јер ни сам није био дисциплинован.
На дуже стазе задржаваш селектора који покаже систематски приступ ономе што ради макар и изостали резултати на почетку.
Vi moderni i fudbalski pismeni odavno prognozirate velike uspehe reprezentacije i taj nas cuveni individualni kvalitet, samo realnost vas uvek razuveri.

Нема нама спаса
не ваља сад ни овај
додуше не само на овом форуму
нама нико не ваља
сутра да се пласира у четвртфинале Европског
па после одемо на Светско
рећи ће овде
па то исто је успео и Пикси мс пласирао се
фуј бре
какав смо гадан народ бре...

Нема нама спаса
не ваља сад ни овај
нама нико не ваља
рећи ће овде
фуј бре
O tome da li neko valja ili ne valja govore rezultati. Piksi, kada nas je odveo u Katar je valjao. Kada je jedva pobeđivao Bugarsku i gubio od Albanije nije valjao. Tako i sada Paunović. Kada se jedva provučeš protiv jedne Letonije kao domaćin, onda nisi Paun, nego samo Piksi sa bradicom

Vi moderni i fudbalski pismeni odavno prognozirate velike uspehe reprezentacije i taj nas cuveni individualni kvalitet, samo realnost vas uvek razuveri.
Посматрај нас као оптимисте са реалним сагледавањем догађаја.

O tome da li neko valja ili ne valja govore rezultati. Piksi, kada nas je odveo u Katar je valjao. Kada je jedva pobeđivao Bugarsku i gubio od Albanije nije valjao. Tako i sada Paunović. Kada se jedva provučeš protiv jedne Letonije kao domaćin, onda nisi Paun, nego samo Piksi sa bradicom
Ево сад ће Паун преко ноћи све да очисти што је Виски гурао под тепих. Таман посла да му дамо времена мало.

Нема нама спаса
не ваља сад ни овај
нама нико не ваља
рећи ће овде
фуј бре
druže samo jedno pitanje:

šta je svetu fudbala napravio Veljko Paunović? Pitam za seniorski fudbal? A trener je već više od deset godina. Šta?
Pa veće rezultate i bolji CV od njega ima Piksi !!!! Makar je ostavio neki trag u Japanu i Kini.. Šta je ovaj uradio??!?!

Sad ću malo da pogledam..

evo ..

2015 te ide u MLS .. liga na nivou neke Belgijske lige... trenira Čikago 4 godine ..ušao jedne godine u plej of i to je to.. dakle ništa

godinu dana nikog ne trenira.. da l ga niko nije hteo il je nešto drugo ne znam..

2020 te ide u Riding, drugu Englesku ligu.. ok bio je u vrhu al opet ništa.. ispada od nekih indijanaca iz FA kupa nekih iz treće, četvrte lige i šutnuli ga

2022 ge ide u Meksiko! Gvadalahara! Opet ništa.. otkaz posle godinu dana

2024 ta preuzima Tigres.. 6 meseci i šutnuli ga i iz tog kluba!

2025 te ide u Ovijedo, ulaze u prvu ligu ali dobija otkaz posle 6 meseci u Primeri.. prvi trener u 2025 toj koji je otpušten!

dakle od 2015 te do 2025 te jedno veliko ništa a stvorio se hajp ko da nam je došao Gvardiola za selektora..

lik očigledno nema ni znanje ni autoritet.. i sad će on da promeni nešto!?

druže samo jedno pitanje:

šta je svetu fudbala napravio Veljko Paunović? Pitam za seniorski fudbal? A trener je već više od deset godina. Šta?
Pa veće rezultate i bolji CV od njega ima Piksi !!!! Makar je ostavio neki trag u Japanu i Kini.. Šta je ovaj uradio??!?!

А где се то доказао Виски ? У Азији где је за 11 сезона узео чак 1 титулу и 1 куп ? Он је постао селектор искључиво због играчке каријере.

А шта је у сениорском фудбалу направио селектор Шпаније Де ла Фуенте пре него што је преузео А селекцију ? ?

Да смо имали здрав савез Вељко не би никад напуштао репрезентацију. Још неко време би водио омладинце након светског злата, а онда би прешао у А селекцију. Он се доказао као селектор у млађим категоријама и сада је коначно добио заслужену шансу у А селекцији. Срамота је унапред отписивати човека који има светско злато.

А где се то доказао Виски ? У Азији где је за 11 сезона узео чак 1 титулу и 1 куп ? Он је постао селектор искључиво због играчке каријере.

А шта је у сениорском фудбалу направио селектор Шпаније Де ла Фуенте пре него што је преузео А селекцију ? ?

Да смо имали здрав савез Вељко не би никад напуштао репрезентацију. Још неко време би водио омладинце након светског злата, а онда би прешао у А селекцију. Он се доказао као селектор у млађим категоријама и сада је коначно добио заслужену шансу у А селекцији. Срамота је унапред отписивати човека који има светско злато.
pa nigde se ni Piksi nije dokazao

uzeo je zlato, napisao sam kako: prošao grupu golom u 94 tom minutu! I to su omladinske selekcije! i imali smo tim jak ko beton! svako bi uzeo zlato

da je dobar trener trenirao bi neki ozbiljan klub, imao neki rezultat... trenirao je prosečne ekipe i nema nikakve rezultate...otkaz za otkazom..

otpisao sam ga kad sam video sastav .. isti krac, nikakvih promena.. igra.. krac.. .. loše ko pre.. još bacio Rajka na gol umesto Petrovića

koja je garancija da će on doneti nešto bolje?

pa nigde se ni Piksi nije dokazao

uzeo je zlato, napisao sam kako: prošao grupu golom u 94 tom minutu! I to su omladinske selekcije! i imali smo tim jak ko beton! svako bi uzeo zlato

da je dobar trener trenirao bi neki ozbiljan klub, imao neki rezultat... trenirao je prosečne ekipe i nema nikakve rezultate...otkaz za otkazom..

otpisao sam ga kad sam video sastav .. isti krac, nikakvih promena.. igra.. krac.. .. loše ko pre.. još bacio Rajka na gol umesto Petrovića

koja je garancija da će on doneti nešto bolje?
Кога би ти довео ?

Кога би ти довео ?
u pravu si..nemamo neke trenere.. odakle znam.. možda Marko Nikolić, realno trenutno ubedljivo naš naveći stručnjak, Vladimir Ivić.. Ivan Jovanović npr šutnuće ga iz Grčke reprezentacije ja msm posle ovih kvalifikacija.. on je puno veće ime od Ćaci Pauna!! mogli smo njega da sačekamo mesec dva.. ne znam je l potpisan ugovor sa Ćaci Paunom.. ako nije to je po meni mnogo bolja opcija..
al jbg čim pristaneš da budeš selektor u Ćaci Savezu znači da si pristao da radiš po njihovim pravilima.. tek kad padne Vučić možemo da pričamo o trenerima i fudbalu..do tad sve je krac.. sreća pa godinu dana nećemo imati ni jednu utakmicu

u pravu si..nemamo neke trenere.. odakle znam.. možda Marko Nikolić, realno trenutno ubedljivo naš naveći stručnjak, Vladimir Ivić.. Ivan Jovanović npr šutnuće ga iz Grčke reprezentacije ja msm posle ovih kvalifikacija.. on je puno veće ime od Ćaci Pauna!! mogli smo njega da sačekamo mesec dva.. ne znam je l potpisan ugovor sa Ćaci Paunom.. ako nije to je po meni mnogo bolja opcija..
al jbg čim pristaneš da budeš selektor u Ćaci Savezu znači da si pristao da radiš po njihovim pravilima.. tek kad padne Vučić možemo da pričamo o trenerima i fudbalu..do tad sve je krac.. sreća pa godinu dana nećemo imati ni jednu utakmicu
Која је онда поента твог критиковања Пауновића ако ништа нема поенту ?
И која су то њихова правила ? Јел забранио неко Вискију да направи крштен систем, да боље припреми утакмице итд. ? Њему су само требали да забране да пије и сам би отишао из репрезентације.

Која је онда поента твог критиковања Пауновића ако ништа нема поенту ?
И која су то њихова правила ? Јел забранио неко Вискију да направи крштен систем, да боље припреми утакмице итд. ? Њему су само требали да забране да пије и сам би отишао из репрезентације.
naravno da su mu zabranili da stavi tim koji on želi posle utakmice sa Portugalom..
kvalifikacije su izgurali najbolji igrači u tom trenutku a onda dovoljno da ubaciš tri indijanca i sve se ruši... ti brt ko da si prespavao Svetsko Prvenstvo pa posle toga Evropsko itd :)
Prespavao si pljuvanje od Terzića pa posle toga pomirenje.. Piksi je došao i mislio da može kako on oće... vrv mu je i obećano tako...išlo je neko vreme a onda se prodao ko pčka i završio kao najomraženiji selektor ikada
nemoj da se lažemo, kad je Piksi došao i kad mu se niko nije mešao igrali smo korektan fudbal..

Njihovo prvo i osnovno pravilo: evo ti spisak..ti igrači moraju da budu na spisku.. kakav je to selektor koji prihvati takav ultimatum?
sa Piksijem su odigrali lukavo.. doveli ga da radi i kao nećemo da se mešamo i posle kvalifikacija ga uhvatili u mašinu..tačno se vidi i po sastavu i po igri..pa nismo preko noći zaboravili da igramo fudbal! nego se Piksi prodao.. postao Ćaci
od reprezentacije koja je tukla Portugal, Irsku, Švedsku, Dansku, Austriju imamo reprezentaciju koja Albaniji nije dala gol u 200 minuta igre..

Poslednja izmena:

Back