Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 34,8%
  • Selektora

glasova: 4 17,4%
  • Igrače

glasova: 1 4,3%
  • Način igre

glasova: 3 13,0%
  • Sve

glasova: 14 60,9%

• Ukupno glasova
    23
Ovi momci su upravo izborili bod protiv evropskog šampiona ...

Dakle ... ajde da proslavimo makar ovaj bod
Nema sta da se slavi,sa ovakvim pristupom nema perspektive.
Draze bi mi bilo da smo makar pokusali da se nadigravamo 90 minuta pa na kraju makar i izgubili sa tri gola razlike.
Ovako ostaje sve po starom,mada sta drugo da i ocekujes od dunstera na klupi.
......

Nema sta da se slavi,sa ovakvim pristupom nema perspektive.
Draze bi mi bilo da smo makar pokusali da se nadigravamo 90 minuta pa na kraju makar i izgubili sa tri gola razlike.
Ovako ostaje sve po starom,mada sta drugo da i ocekujes od dunstera na klupi.
......
Pa i Dunster je doneo 3. mesto na SP ;)

U ovom trenutku ovo je maksimum koji mi možemo, hteli mi to da priznamo ili ne ...
..................

Copy Ukrajina, paste Hrvatska – i Srbija

Fudbaleri Srbije odoleli su Španiji uprkos velikom broju šuteva, što su najbolje do sada uspeli da urade Ukrajina i Hrvatska.

yalosno je to sto na marakanu dodje neko i ti se branis iz petnih zila

makar tobio evropski prvak...

sreca ej pa spanci bili dosta nezainteresovani....

no ajde u kakvom smo momentu ovo je ko osvajanje prvenstva...

sad sledi rasitmavanje u danskoj...
U prvom poluvremenu smo imali mi itekako dovoljno šansi da nešto uradimo.

U drugom poluvremenu samo fudbalski neznalica nije očekivao da će Španci napadati svim silama.

ovo sinoć je bilo ok
videćemo protiv Danske
eto npr bilo bi odlično da ovo bude ta prva postava od sad pa zauvek.. svi mladi a odlični igrači a i vidi se da im znači da igraju za Srbiju.. zamislite ovih 11 da igraju zajedno 5,6, 10 utakmica kakav bi tim to bio.. korekcija jedino u napadu.. može vlahović ili mitrović umesto jovića..ostalo da se jbno ne dira.
al naravno to je samo moja želja.. kad bude potrebno u 11 ubaciti nekog novog Stojića, Mijailovića ili Spajića Piksi će to morati da uradi i ide potop ko na Euru

sad čitam da će se nosioci za kvalifikacije za Mundijal 2026 te određivati prema plasmanu iz Lige Nacija
dakle od 12 nosilaca osam će biti iz Lige Nacija i to prvi i drugi iz 4 grupe A lige nacija..ostalih 4 nosilaca će se odrediti prema Fifinoj rang listi
dakle ako nekako uspemo da budemo drugi u ovoj grupi bićemo u prvom šeširu u žrebu što itekako znači jer Evropa na sledeći WC šalje samo 12 reprezentacija
znači Liga Nacija postaje ozbiljno takmičarsko takmičenje od ovog ciklusa

ovo sinoć je bilo ok
videćemo protiv Danske
eto npr bilo bi odlično da ovo bude ta prva postava od sad pa zauvek.. svi mladi a odlični igrači a i vidi se da im znači da igraju za Srbiju.. zamislite ovih 11 da igraju zajedno 5,6, 10 utakmica kakav bi tim to bio.. korekcija jedino u napadu.. može vlahović ili mitrović umesto jovića..ostalo da se jbno ne dira.
al naravno to je samo moja želja.. kad bude potrebno u 11 ubaciti nekog novog Stojića, Mijailovića ili Spajića Piksi će to morati da uradi i ide potop ko na Euru
Odavno je trebalo tako , da igraju mladi koji zele a ne imena koja se setkaju na terenu
sms je za srbiju odigrao 54 utakmica a samo u jednoj sam primetio da se nesto bori i trci
Pa zajebi to, treba nam onaj ko se od 54 bori u 53 , jednu mu mozemo oprostiti
Inace bih posebno izdvojio sinoc
Birmancevica,Pavlovica i Milenkovica

U prvom poluvremenu smo imali mi itekako dovoljno šansi da nešto uradimo.

U drugom poluvremenu samo fudbalski neznalica nije očekivao da će Španci napadati svim silama.
daleko je to od napadanja svim silama

spanci su delovali dosta nezainteresovano...

nisam ja pljuvac reprezentacije. realan sam.
imali smo tu kolosalnu priliku koju je jovic eto promasio desava se jbg...

bez obzira o kome se radi pa i evropskom prvaku , kada igras na marakani ne smes dopustiti da te onoliko drze na tvojoj polovini da ti dusa u nosu i gledas samo kako zivu glavu da spases...

ima tu puno razloga za to, svakako je i smanjen roster tome doprineo.

FSS je u kanalu

Odavno je trebalo tako , da igraju mladi koji zele a ne imena koja se setkaju na terenu
sms je za srbiju odigrao 54 utakmica a samo u jednoj sam primetio da se nesto bori i trci
Pa zajebi to, treba nam onaj ko se od 54 bori u 53 , jednu mu mozemo oprostiti
Inace bih posebno izdvojio sinoc
Birmancevica,Pavlovica i Milenkovica
pohvale i nedeljkovicu simicu ali i belicu.
za zalaganje.

ne zavaravjte se gospodo.

fss je u kanalu.

dragan bajden ili dragan dzajic je dementi dedica koji sa 78 godina bi morao da se povuce . znamo zasto je on tu.

piksi je na prvoj sednici pre nekoliko dana pretio da ce dati otkaz ako se ne usvoje ostavke gen. sekretara surbatovica i dir. reprezentacije miroslava tanjge koje su pomenuti dali odmah po ispadanju iz nemacke zbog neuspeha.

kako njihove ostavke jos nisu resene pretpostavlja se da su mozda i odustali od njih. medjutim piksi je insistirao da to mroa da se usvoji i resi to pitanje ili on nece voditi selekciju u ligi naicja na predstojece dve utakmice... dakle njegov uticaj i insistiranje, nejgova sujeta da niko ne moye biti tu ko ono u nemakcoj predstavlja katastrofom i neuspehom.

morlai su da zakazu hitn usednicu za sutra ali posto deda dzajic ocito ne moze da se seta svaki dan odrzana je sutrap utem video linka i usvojene su ostavke.

videli smo reakcije surbatovica i tanjge. tanjga je recimo kod piskija nepozeljan jer se zna da je on pre bioza dolazak jokanovica na mesto selektora...

usput imamo to sa repreyentativcima koji ne zel da igraju dok je piski tu.

piksi dzajic terza i ekipa moraju da nestanu iz fss....

piski niej strucan , ni najmanje realan, veoma suejtan covjek i na zalost on ce biti oteran i upamcen na ruzan nacin. pa dovoljno je bilo videti juce onaj cirkus i apsurd:

podelili su preko 30 000 kayu i 35 000 karata. a pred sam start utakmice nisi imao na stadionu preko 10 000... sta to govori ?

oterali su vidica. sada plivaju u kanalu prepotentnih nesposobnjakovica.

iz fudbala mroaj uda se ibace terza zeka, i njihova ekipa koja bira i namece kokeze lopove, dede sa demencijom poput dzajica jer im tako dogovara....

narod nece n isa besplatnim kartama da dodje na utakmice reprezentacije.... 35 000 podeliti i ne dodje ti ni 10 ak .....

to sve govori

piksi dzajic, idite ako imalo obraza imate.

drug pa koji panjevi su bili ubačeni na Euro?? kakav jbni Stojić i Mijailović? Spajić?? pa cela fudbalska Srbija zna zašto su oni igrali
ponizavao si kristijana belica, ovde kakaio kako ne moze on da igra u repreyentaciji jer ore livade super lige , ne igra u toboz pravoj ligi...
ponizavao si ga prosle godine kad je otisao u az alkmar ismevajuci az kako ih razbio jedan zrinjski ...

a sad eno belica u timu . govorio si nikada nece igrati.

igra belic i to kida. pa takvo srce mroa da se iskoristi i za drzavni tim.

sada cutis... ne pominejs ga....

Poslednja izmena od moderatora:
Одлична вам је идеја за копирање новинарских вести
Али више нико не коментраише
Не замерам иебе ми се лично
Боље јесте него несувисла препуцаваања признајем
успели сте да отерате тролове.

Одлична вам је идеја за копирање новинарских вести
Али више нико не коментраише
Не замерам иебе ми се лично
Боље јесте него несувисла препуцаваања признајем
успели сте да отерате тролове.
Cilj je da se diskutuje pa ko dođe neka komentariše

Evo počeo sam sa praćenjem uživo utakmica ...

Видим.
Није лоша идеја уопште.
Мада...као човек са искуством у послу
само кажем ово
људи имају толико пиратских стримова и портала који имају живо праћење
да копирање са једног од њих овде нема никакав ефекат
Ако неко жели да прати утакмицу на порталу пратиће је тамо а не овде
Али ОК идеја је занимљива морам признати
Видећемо како ће испасти све.

Back