Fudbalska reprezentacija Srbije

Šta je potrebno menjati kod reprezentacije?

• FSS

glasova: 8 34,8%
  • Selektora

glasova: 4 17,4%
  • Igrače

glasova: 1 4,3%
  • Način igre

glasova: 3 13,0%
  • Sve

glasova: 14 60,9%

• Ukupno glasova
    23
Piksijev prvi spisak:

GOLMANI

Predrag Rajković (Rems)

Marko Dmitrović (Eibar)

Đorđe Nikolić (Bazel)

ODBRANA

Nikola Milenković (Fiorentina)

Stefan Mitrović (Strazbur)

Uroš Spajić (Fajenord)

Marko Petković (TSC)

Filip Mladenović (Legija)

Miloš Veljković (Verder)

Milan Gajić (Crvena zvezda)

Strahinja Pavlović (Serkl Briž)

Mihailo Ristić (Monpelje)

VEZNI RED

Nemanja Gudelj (Sevilja)

Nemanja Maksimović (Hetafe)

Saša Lukić (Torino)

Sergej Milinković Savić (Lacio)

Marko Grujić (Porto)

Darko Lazović (Verona)

Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt)

Filip Đuričić (Sasuolo)

Nemanja Radonjić (Herta)

Uroš Račić (Valensija)

Ivan Ilić (Verona)

Nenad Krstičić (AEL)

Andrija Živković (PAOK)

Dušan Tadić (Ajaks)

NAPAD

Aleksandar Mitrović (Fulam)

Luka Jović (Ajntraht Frankfurt)

Dušan Vlahović (Fiorentina)

Đorđe Despotović (Rubin)

A evo ga i spisak...tu su manje vise svi...izuzetno shirok spisak sto je bilo i za ocekivati...Ako bi trazio dlaku u jajetu mogao bih reci da fali Radoja(on se meni licno se svidja kao igrac jer je fin na lopti i zna povuci ali imao je povrede i nisam ga odavno gledao ko zna kakav je sada)....I verovatno ce mnogi primetiti da fali Gacinovic(a on mi se ne svidja)...
I ja volim radonjica...
Dje je katai, jel zbog povrede nije tu?
On je igrac poteza...

Ostalo je ok osim dva golmana rupetine rabkovica i dmitrovica...

Zamisli ekipu u kojoj ograju grujic zivkovic sergej tadic i katai....uz luku jovica
**** te sunac...

Polako... Mislim da je s vasim milivojevicima milunovicima i ostalim degenericima zavrseno.
I vase misljenje... Pa ti si milojevica junace falisao...

Ja sam i tad govorio da vam titule pakuje zvalonja preko svog kokeze...

Vidi djurdjevic nije za repku.
Drugo, piksi je lopov koji vas pokro opasno pa mu braca lopovska s vuckom oprostila...
Igrac je bio legenda.. A trener? Da imalo vredi odavno bi ga neki kolko tolko prosecan klub iz petorke zvao...

Za japan i kineze i krstaja debil je odlican...

Vratiti Muslina! Izvinuti mu se, i reci nastavi...
Pomesao si me snekim Milivojevica nikada nisam hvalio naprotiv u vreme najveceg hajpa sam isto pisao...mogu i da nadjem citate....
A eto ja sam misljenja da cemo pod piksijem biti dobri...pa da vidimo vec sam rekao da ima neke objektivne stvari protiv sebe...malte ne bez treninga i portugal nikad jachi...pa ni klop ni pep ti nebi mogli obecati da ce biti prvi...a baraz bas zajeban...ne trazim alibi unapred za piksija samo konstatujem...
Zvace Katai kad se dovede u red...do Milana nije igro 3 meseca imao 2 treninga....
A ovo namestanje vucic itd...ma najbolje da vi trebate biti prvaci...

Po meni bi najvise nam lezhalo da igramo sa 3 nazad po bokovima...Lazovic Kostic u sredini gudelj i sergej gore tadic i djuricic/zivkovic i u napadu mozda cak Vlahovica probati odmah...
Ja sam mozda i najveci fan Grujica idalje verujem da mora da ispliva ali njegova forma i pravac u kojem mu ide karijera je da se covek zabrine...pa ga ne vidim u prvih 11...Radonjic kao dzoker...ali videvemo neki najavljuju sa 4 naxad da ce igrati tek cemo steci bolji uvid...

Pomesao si me snekim Milivojevica nikada nisam hvalio naprotiv u vreme najveceg hajpa sam isto pisao...mogu i da nadjem citate....
A eto ja sam misljenja da cemo pod piksijem biti dobri...pa da vidimo vec sam rekao da ima neke objektivne stvari protiv sebe...malte ne bez treninga i portugal nikad jachi...pa ni klop ni pep ti nebi mogli obecati da ce biti prvi...a baraz bas zajeban...ne trazim alibi unapred za piksija samo konstatujem...
Zvace Katai kad se dovede u red...do Milana nije igro 3 meseca imao 2 treninga....
A ovo namestanje vucic itd...ma najbolje da vi trebate biti prvaci...
Ej o namestanju bolje da cutis...

Eno citaj gledaj... O kokezi i sudijama carinama... Sad odjednom sve tako lako doznali...

Bolje cuti.

Sto se repke tice izvinjavam se u vezi milojevica.
Piksi je lopov, tako da se ne radujem...

Nadam se padu vucica a tek tad mozemo ocistiti sve u drzavi pa i fss...

Ej o namestanju bolje da cutis...

Eno citaj gledaj... O kokezi i sudijama carinama... Sad odjednom sve tako lako doznali...

Bolje cuti.

Sto se repke tice izvinjavam se u vezi milojevica.
Piksi je lopov, tako da se ne radujem...

Nadam se padu vucica a tek tad mozemo ocistiti sve u drzavi pa i fss...
Brate zamara ovo...znas ta utopija...resicemo se svog sljama.i taloga na vlasti...I docice na chelo drzhave najbolji...sport ce nam biti kao u Nemackoj...(a najgori sljam nas jashe 70 godina...) ne lozhi me vise ta pricha...i sam je slusam i pricham otkada znam za sebe...otkad postoji internet udji u arhivu nekog foruma pa ces videti da isto pishemo od 2000tih...

Brate zamara ovo...znas ta utopija...resicemo se svog sljama.i taloga na vlasti...I docice na chelo drzhave najbolji...sport ce nam biti kao u Nemackoj...(a najgori sljam nas jashe 70 godina...) ne lozhi me vise ta pricha...i sam je slusam i pricham otkada znam za sebe...otkad postoji internet udji u arhivu nekog foruma pa ces videti da isto pishemo od 2000tih...
Nije istina

Kokeza i sudije i carina i droga...

Dzaba vam sad ta prica...

Ponovo se vrtimo u krug...
Ponovo covek bez iskustva u ozbiljnom fudbalu,bude postavljen za selektora.
Cela ta romansa oko Piksija je lepa za raju,ali to ne menja cinjenice da su Japan i Kina daleko od ozbiljnog fubala svetskog fudbala.
Zasto je jeres u Srbiji postaviti stranca za trenera?

Pogledati imena klubova i dovoljno da se shvati da smo evropski prosek.
Nije najvažnija stvar u kojim klubovima igrači igraju, ali je važna. Jer o tome ovisi koliko jakih utakmica odigraju u sezoni. Toliko puta u sezoni igraju "biti ili ne biti" utakmice. Koliko vidim, možda griješim, ali samo SMS i Tadić su imali takvih utakmica. Ne mora se raditi o najvećim klubovima iz najvećih liga, ali ako neko igra npr. u Belgiji za neki klub iz sredine tablice, njemu će Portugal biti najveća utakmica u karijeri. A Portugalci dolaze s igračima koji su odigrali hrpu takvih utakmica. Naravno da se može složiti i uigrati čvrsta i borbena momčad i sa igračima iz manje zvučnih klubova, ali neke stvari dolaze sa iskustvom.

Back