Krle78
Početnik
- Poruka
- 7
kakve veze ima ko je domaćin na jesen ili proljećeто понављате из сезоне у сезону![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve veze ima ko je domaćin na jesen ili proljećeто понављате из сезоне у сезону![]()
то је @Mstislav рекао не ја, да има везеkakve veze ima ko je domaćin na jesen ili proljeće
ево ти одговораВаљда покушавају са неким Русом који је подигао кипарски Пафос да угурају Лозницу у борбу за европу да људи не исмијавају онај празан стадион ни на небу ни на земљи. Прво су их преко реда угурали у другу лигу. Сад треба у Прву, па онда Европа.
ово је тема о Супер лиги Србије, отвори тему за ЦГ лигуJa mislim da će Budućnost osvojiti titulu sa njim, ali slaba vajda će mu to biti. Budućnost nema tim za Evropu a nema ni para da kupuje igrače.
ti si bukvalista, pricam o treneru koji je radio celu karijeru u super ligi .. a to sto ga pominjem u dijaspori samo je pominjanje... bukvalistoово је тема о Супер лиги Србије, отвори тему за ЦГ лигу
слаб је он тренер много бољи био фудбалер, па шта фали да отвориш тему о црногорској лиги...ti si bukvalista, pricam o treneru koji je radio celu karijeru u super ligi .. a to sto ga pominjem u dijaspori samo je pominjanje... bukvalisto
otvori je ti jer vidim da je želišслаб је он тренер много бољи био фудбалер, па шта фали да отвориш тему о црногорској лиги...
да желим ја би је отворио давноotvori je ti jer vidim da je želiš
Bio si baš optimističan. Šest utakmica. Toliko je i u Borcu izdržao. Povratak u srpski fudbalJa mu dam do kraja godine ... mislim decembar 2025.![]()
обична престава са њима око њих и око "смрти" и око "васкрсења" клуба, добро је да ће наставити да постоју у 5. или 6. рангу за почетак....Рад са Бањице у накани да се врати ускоро у највиши ранг почео је да окупља пензионере, у овој сезони за њих ће наступати Калуђеровић, Лола Смиљанић, Волков и сл. Можда би боље прошли да су окупили њихове конкубине попут Сандре Африке и сл.