Sve si pobrkao.
Prvo, vecina tih ljudi ne zivi ovde i ne radi ovde.
Drugo, to sto su oni kao debelo placeni da dodju da igraju kvalifikacije, ja ti garantujem da bi vecina njih platila duplo da ne mora da dolazi jer je za vecinu to tesko smaranje. Ja ti pricam o realnosti a ti o apstrakciji. To su ljudi koji su materijalno obezbedjeni i tamo gde imaju uslove da budu profesionalnci, tamo su profesionalci. Tamo gde nemaju uslove, gde vlada rasulo, gde treba iz nekog svog udobnog zivota da dodju u ovu splacinu od saveza da im krimosi ispiraju mozak, ne mogu biti ne znam kakvi profesionalci i ne znam sta pokazivati. Zato ti je rasulo na svakom nivou jer je to logicna posledica. Zato i svaki nas covek koji ode u neki drugi sistem da zivi i radi, pokazuje bolje rezultate.
Nije to problem Vuciceve Srbije, to je visedecenijski problem srpskog fudbala gde se uvek daje to glupo objasnjenje "nemaju motiva, ne vole zemlju, ne bore se". Ne, mi nemamo kvalitet, nemamo ono sto drugi savezi imaju, red, rad, sistem i rezultat. Borbenost tu dodje tek na kraju, onaj tas koji ce prevagnuti, ali to nije osnova.
Fudbaleri nisu patriote a kosarkasi, odbojkasi ili vaterpolisti jesu. Ne, nego je u fudbalskom savezu najvise kriminala i mafije, ocajno se radi i tu nema rezultata niti iko normalan moze biti ne znam kako motivisan kada uleti u taj osinjak, ponarocito ne neki profesionalac koga je neko tamo u svetu spreman debelo da plati i koji aposlutno ne mora nista da trpi ako ne zeli.