Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko dugo je sazrevala ta reprezentacija, od 45-e do Cilea.... xD
Pazi, ja smem da se opkladim ne da ne bi nista osvojili i igrali finale nego bi ispali u grupnoj fazi, pa Hrvati osvajaju medalje samo od raspada, ljudi progledali

Au lebe mekani kakve se ovde budalastine pisu, cu uzeli bi evropsko i igrali finale svetskog :D

Ne lupetaj i ne izmisljas, nikad u zivotu nisam napisao da su evropski vrh. Zasto lazes i podmeces takve gluposti?
Da li je Kostic u top3 asistenta nemacke lige? Da ili ne? Da li je Radonjic dao u sezoni 7 golova za drugoplasirani tim francuskog prvenstva? Da ili ne?

I jesu dobili neko priznanje, jesu njihovi timovi nesto osvojili? Jedino sto vredi od ofanzivnih jesu SMS i Tadic, ovo ostalo prosek i pomiri se sa tim.

Ta reprezentacija jeste kiksala i mogla je da ostvari jos bolje rezultate, ali kada je sazrela za najvise domete desio se raspad zemlje. Hrvati su 98 osvojili bronzu sa gro igraca iz Cilea 87 i Italije 90-te, da su svi bili na okupu ko zna sta bi na kraju bilo. Uzeli bi bar jedno evropsko i igrali finale mundijala.
Sta bi bilo kad bi bilo! Pre chileanaca imo si konstatno vrhunske igrace a repka je podbacivala i brukala se...znas zasto upravo zbog tvog komunizma jer se nije kadroralo po struci nego po "podobnosti i poltronstvu" i zamisli nije se nista promenilo samo nisu vise crvene knjizice nego danas SNS juce zute...e zbog toga prijatelji smo ovde jer se nista nije promenilo...samo su nam zavrnuli slavine nedaju kredite...Moj stari je radio u firmi koja ima 7 000 radnika od tiga 1000 proizvornih ostalo je "administracija" i to je bio sjajan "sistem" ne to nije bio nikakav sistem nego koliko si podoban...a ti pricaj o klupama itd i prisjecaj se dok si bio mlad....

I jesu dobili neko priznanje, jesu njihovi timovi nesto osvojili? Jedino sto vredi od ofanzivnih jesu SMS i Tadic, ovo ostalo prosek i pomiri se sa tim.

E ovo ti je argument ko da si reko Maradona nije bio prvak Evrope i on je prosek pomiri se s tim.. Naravno da ne poredim njih sa Maradonom ali to je otprilike ta logika.... Sve vise upadas u to zivo blato. Ali dobro, sad smo saznali da su proseci jer pazi timovi im nisu nista osvojili, znaci ako nemas LS osvojenu ti si prosek.. A to sto si drugi na tabeli je valjda neuspeh.. A sama ta statistika jeste priznanje samo po sebi..

Zato je reprezentacija igrala polufinale mundijala u Cileu i dva finala EP I tvoja Zvezda postala evropski sampion sa igracima od Hrvatske do Makedonije. Da je vise komunizma sad bi gledao CZ kako se bori za cetvrtfinala i polufinala LS umesto sto gledas da nekim cudom iz godine u godine samo udje u grupnu fazu.

E ne vredi vrtimo se u krug prezvakane gluposti...to sto je juga uradila je mizerija za 50 godina i to nije bilo zahvaljujuci sistemu nego uprkos...Liga je druga prica i to je iskljucivo zbog pravila da nemozes vani prije 27....Da to sutra uvedes opet bi imo jaku ligu samo postoji nesto sto se zovu "ljudska prava"...

I da se zna ako se domognemo Evropskom...mene ce licno uhvatiti fudbalska groznica jer je to jace od mene...nije isto fudbalsko leto bez tvoje reprezentacije....stim sto cemo tamo doziveti dabakl! Konkretno za ovu reprezentaciju parodija je pokusaj da se izgradi "pobednicki mentalitet" sa Tumbom koji je poslednji put pobedio utakmicu 97me sa Partizanom protiv Milicionara" narednuh 20 godina vodi ekipe koje su sretne sto su se skupili pa ih ima dovoljno da igraju poput Montenegra...

Po zivce nacije bolje da ne gledaju potencijalno visok poraz od suseda Hrvata, kao i Engleske.
Tacno ono sto je najjace...Dobar dio Srbije ce se nasladjivati time...Jer nece da navija za "Vucicevu Srbiju" ta Srbija bi bila najvatreniji navijac repke ukoliko bi sve bilo uredjeno kako njima odgovara ti ljudi nebi navijali ni za nemacku da su nemci jer im nebi odgovarao sistem...da skratim nenavija se za sistem nego za zemlju uprkos neotvaraju se bazicna pitanja ko smo?...ali ce jos treba da prodje 50 godina da se to skapira...
Imas moj post pred svetsko procena je bila da prolazimo grupu i da nas u nokautu nemci razvaljuju sa 4 razlike...neprolazimo grupu jer je sve bajno nego naprotiv uprkos krstaji i kokezi na kvalitet i nesto malo inata....I reko sam da ukoliko nas siptari u dresovima Svice pokradu kojim slucajem da ce se ljudi nasladjivati...i sto je najgore tako je bilo!

Bari sad ces da vidis kako ce svi da promene plocu, evo Mstislav prvi, juce su lajkovali petakove postove o ultra mocnim Fincima i preslabim srpskim prosecima, a sad se tera vodenica na savez i menadzerisanje.. Znas zasto? Jer je moglo da im prodje dok je Sotir sam, cim je jedini mora da je lud, sad kad si me ti podrzo i posle ovog mog istupa verovatno ce biti tajac.. @Truman @Petar_Petrovic @jos_1_5ak Jel tako??

PS. Da se ne izvuce iz konteksta, naravno da nas kanali i savez i menadzerisanje, ali ovde se prica o necemu drugom..
Ja i dalje stojim da smo mi prosek.Da nasi igraci u svojim klubovima ne igraju vaznu ulogu i da na najbitnijim pozicijama nemamo dovoljno dobre igrace,pre svega napadac koji je konstantan i da nije sidras,igrac sredine terena koji ce da se vrati na svoju polovinu i prenese loptu i koliko toliko normalne bekove....
Rezultati bi i sa ovim igracima sigurno morali da budu bolji,odlazak na takmicenja i neka normalna igra....
.................................
Sinoc smo videli da je kreacija u sredini 0 da Mitrovic ima problema kada se stavi neki ``rmpalija`` da ga cuva,da stalno pricamo sa sudijama,da je komunikacija i disciplina u ekipi ocajna,mnogo improvizacije u odbrani,gde nam svaki prekid gol visi u vazduhu iako smo visoka reprezentacija. Radonjica koji bljesne jedan potez i onda stane,da mu fali konstantnost u igri a ne ga nema nigde po 15 minuta,Tadica koji je majstor ali da u ovoj ekipi on nema s`kim da igra fudbal,Kostica sa odlicnim fizikalima ali manjkom fudbalske inteligencije,nevidljivog Maksimovica,sporog Gudelja itd.....

Ja i dalje stojim da smo mi prosek.Da nasi igraci u svojim klubovima ne igraju vaznu ulogu i da na najbitnijim pozicijama nemamo dovoljno dobre igrace,pre svega napadac koji je konstantan i da nije sidras,igrac sredine terena koji ce da se vrati na svoju polovinu i prenese loptu i koliko toliko normalne bekove....
Rezultati bi i sa ovim igracima sigurno morali da budu bolji,odlazak na takmicenja i neka normalna igra....
Sinoc smo videli da je kreacija u sredini 0 da Mitrovic ima problema kada se stavi neki ``rmpalija`` da ga cuva,da stalno pricamo sa sudijama,da je komunikacija i disciplina u ekipi ocajna,mnogo improvizacije u odbrani,gde nam svaki prekid gol visi u vazduhu iako smo visoka reprezentacija. Radonjica koji bljesne jedan potez i onda stane,da mu fali konstantnost u igri a ne ga nema nigde po 15 minuta,Tadica koji je majstor ali da u ovoj ekipi on nema s`kim da igra fudbal,Kostica sa odlicnim fizikalima ali manjkom fudbalske inteligencije,nevidljivog Maksimovica,sporog Gudelja itd.....
Jel to razlog sto nemamo ni rep ni glavu?

Mada ako se plasiramo na Euro i sastanemo sa susedima cenim da bi mozda i izvukli remi ili neki minimalan poraz tipa 1:0 iili 2:1. Hrvati bi usli sa mnogo nacionalnog naboja sto cesto sputava, a i nasi puleni bi izasli sa kakvim-takvim nabojem. Ali zato je petarda od Engleza zagarantovana tako da je u konacnom zbiru bolje vezati 21 godinu bez evropskog.

O objektivnom kvalitetu nekih sistemskih igraca poput radonjica i kostica i gacinoviva nije zahvalno raspravljeti jer onda pricamo vise o licnim "preferensama" oko van serijskih poput Sergeja i Tadica se slazemo....za ove je prve potreban je sistem gde ce njihove vrline doci do izrazaja a mane biti sakrivene...

Jel se mozemo sloziti da su recimo Radonjic i Kostic vrlo dobri igraci sistema...Koji manjkaju onoga istinakog fudbalskog umjeca zbog kojeg se zavoli fudbal?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back