Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
A ko uopšte tvrdi da ih imamo? Nemamo niti jednog. Sve sam škart.
Nemamo u vrhu ali imamo u dosta dobrih klubova, i to nam ne vredi nista, kad nemamo igru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko uopšte tvrdi da ih imamo? Nemamo niti jednog. Sve sam škart.
Nemamo u vrhu ali imamo u dosta dobrih klubova, i to nam ne vredi nista, kad nemamo igru
A to je zato što nema trenera. Još od Radomira.
Ma koji Real Madrid , Atletiko Madrid, Monako.......tamo igraju isto koliko i ja , mozda su samo na spisku igraca tog kluba ali realno ne vide teren, takodje nemoj da racunas one koji vise ne igraju za reprezentaciju iz ovog razloga ili onog tipa Bane Ivanovic, Nemanja Matic, Luka Milivojevic , takodje igraci tipa Gudelj, Maksimovic, Vlahovic, Ljajic, Radonjic .........su uglavnom rezerve u svojim klubovima i tek ponekad ulaze u igru, znaci generalno slabo imas nasih igraca koji su ono zvezde u svojim klubovima i koji su nosioci igre, ajde recimo igraci kao Grujic, Kostic, Djuricic, Gacinovic, Lazovic, Stefan Mitrovic su uglavnom standardni, a opet kakvi su klubovi tipa : Herta, Hofenhajm, Hetafe, Verona, Sasuolo, Strazbur , ono klubovi dosta limitiranih mogucnosti i ambicija koji u najboljem slucaju spadaju mozda u neki evropski prosek , ajde Mitar igra odlicno u Fulamu (ali opet igrao je drugu ligu dosad) , Tadic je ajde da kazes zvezda u Ajaksu ali opet i on igra holandsku ligu koja je dosta diskutabilna, itd.
Tako da tesko da mozemo da koristimo taj argument kako imamo igrace u velikim klubovima, evo recimo Hrvati na SP 2018 su imali recimo Modrica koji je bio najbolji igrac na svetu te godine, Rakitica koji je bio standardan u Barseloni, Perisica u Interu, Brozovica isto u Interu, Vrsaljka u Atletiku, Lovrena u Liverpulu, Subasica koji je bio prvi golman u Monaku, itd i oni su mogli da kazu kako imaju igrace u najvecim evropskim klubovima (doduse mogu jos uvek jer nista se drasticno nije promenilo otad), mi ne.
Evo recimo videcemo da li cemo proci Norvesku, daj Boze da ih prodjemo i da napokon odemo na Euro posle 20 godina ali daleko od toga da ce to biti lak i rutinski zadatak, takodje te price kako jedan nas igrac vredi ne znam koliko njihovih isto ne pije vodu jer kad pogledas sastav Norveske generalno njihovi igraci ne igraju u manje-vise nista slabijim klubovima nego nasi , evo imaju onog klinca Halanda koji cuda pravi u Borusiji iz Dortmunda, takodje i kad pogledas ostale igrace gde igraju to su klubovi tipa Sampdorija, Seltik, Rostov, Fulam, Sefild Junajted, Galatasaraj, Trabzonspor, Tuluz, Amien, Nim, Rozenborg,Herta, Hofenhajm..............znaci sasvim poredivo.
Muslin nije bio los
muslin je bio gospdin covek i trener pa su ga skinuli jer nije hteo da podleze pritiscimaA to je zato što nema trenera. Još od Radomira.
Ljudima je Mitrovic "krampa" a lik ce biti najbolji strelac svih vremena pokraj svih tih silnih imena pri tome lik ima 25 godina! A Sergej je stigao da dobije priznanje najboljeg veziste u Italiji a covek je do sada skupio celih 15 nastupa za repku!i onda je zakljucak da imamo "krsh igrace"
![]()
Plus autoshovinizam koji trese naciju i kompleks nize vrednosti....Pa kad je dobar dio nacije takav zasto bi se igraci bili drugaciji? Konkretno ti nezasluzujes nimalo bolju reprezentaciju ovo sto gledamo je bas stanje tvoga uma...Kriminalna drzava, jos kriminalniji savez, menadzerisanje, igraci koji jure starlete, nemanje nacionalnog naboja, promena tri imena drzave u 15 godina, dve verzije grba i zastave, promena boje dresa. Tesko se od toga pravi neki uspeh i kult reprezentacije.

Netacno ta reprzentacija stare juge je bila igracki jaca za klasu...A kiksala je koliko i ovi samo malo im pogledaj rezultate...pa bi mogli da kazemo da je u tom i vise razocarenje....a sto se tice konkretne radosi naciji vise su klinci sa novog zelanda doneli radosti nego stara juga za 50 godina!Konkrertno tvoja i moja reprezentacija sa plavim dresom i sest buktinja je podarila radosti sto ova danas i sve naredne jos dugo, dugo nece.
Tebi su Kostic i Radonjic evropski vrh, takvih u evropskim selekcijama i klubovima ima na hiljade.![]()