Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav crni Ivanović i Kolarov...apdejtuj se. ;)
Ovi ostali su kiksare.
Tadić je ok, ali ne može sve a i zalazi u godine. Neće još dugo. SMS još nije našao svoje mesto pod suncem. Kako god pogledam, slabo.

Zasto da ne.. Igraju ljudi sa 35 i 36 kao da su 10 mladji.. Ovaj kapiten sampiona Rusije, drugi potpisuje za Inter...
Ne znam da li su kiksare ja ti kazem gde igraju i kakva ih reputacija prati u Evropi...
Da igraju pod necijim drugim grbom bili bi ti odlicni, a pogotovo petaku.. Da je Veljkovic ili Nastasic iz Gane kovao bi ih u zvezde..

Ma daj, ne zezaj, kiksare su u reprezentaciji. Ivanović se povukao, Kolarov nije što je nekad bio.

Pa ti si rekao za Milenkovica, Pavlovica i ostale da su kiksare a ne za ove matore...
Vidi, nisam ja lud, naravno da je Maksimovic horor u repki, ali je cinjenica da igra za Napoli, znaci to sad treba analizirati, ajde dobro on je ekstrem, ali neki drugi igraci, to zasluzuje dublju analizu, kako mogu u klubovima a ovde ne.. To pitanje treba otvoriti, a ne lagati samog sebe da nemaju visoku reputaciju i karijere..

Pa nismo. Ali na ovaj igracki kadar i imena moramo imati vece ambicije od pukog plasmana

A koje mi to igrace imamo u vrhu evropskog fudbala ?

Ok Tadic je zaista odlican igrac , igra u Ajaksu koji se uzdigao poslednjih par godina ali opet i dalje igra u vrlo diskutabilnoj holandskoj ligi , Kolarov je ajde standardan u Romi, Ok , SMS u Laciju(mada izgleda da je prosao njegov momentum kada je bio u prilici da ode negde za bas masne pare, takodje nikad nista nije odigrao za reprezentaciju, na SP je bio maltene igrac manje na terenu), nas najbolji strelac dosad je igrao u Championshipu, ostali igraci igraju u sasvim osrednjim klubovima ili su rezerve, itd , znaci daleko od toga da imamo neki impresivni igracki kadar u koji treba da se uzdamo, znaci i u igrackom smislu smo manje-vise prosek ili mozda tek za nijansu iznad skroz prosecnih ekipa kao sto su recimo Madjarska, Slovenija, Kipar, Izrael, Belorusija, Severna Irska, Makedonija, itd, a realno mnogo mnogo iza najjacih evropskih ekipa kao sto su Francuska, Spanija, Portugal, Hrvatska, Italija, Belgija, Holandija,Nemacka, itd , mozda smo tu negde u rangu sa Bosnom, Grckom, Norveskom, Finskom, Svajcarskom, Velsom, itd , znaci neki srednji etalon evropskog fudbala , cak tesko da mozemo i da se poredimo sa ekipama kao sto su Rusija, Ukrajna, Turska, Danska, Svedska........ekipama koje mozda ne spadaju u sam vrh ali u ovom trenutku su daleko ispred nas.

Kad pogledaš, ne postoji niti jedna stvar u našoj repki koja funkcioniše. Osim što Mitar redovno daje golove.

Pa ne funkcionise jer smo za 10 godina promenili isto toliko selektora, evo nabrojacu ih, Antic, Pizon, Sinisa, Advokat, Curcic, Muslin, Krstajic, Tumakovic..
Eto nije 10 ali je 8... A da ne pricam o igracima, koliko je tek tu rotirano....... Ne postoji nikakav kontinuitet i stalno smo na nekom novom pocetku...
I onda kad se nekako dokopas zavrsnog kupa rutiniraju te na iskustvo, tekma sa Svajcarcima je egzaktan primer

A koje mi to igrace imamo u vrhu evropskog fudbala ?

Ok Tadic je zaista odlican igrac , igra u Ajaksu koji se uzdigao poslednjih par godina ali opet i dalje igra u vrlo diskutabilnoj holandskoj ligi , Kolarov je ajde standardan u Romi, Ok , SMS u Laciju(mada izgleda da je prosao njegov momentum kada je bio u prilici da ode negde za bas masne pare, takodje nikad nista nije odigrao za reprezentaciju, na SP je bio maltene igrac manje na terenu), nas najbolji strelac dosad je igrao u Championshipu, ostali igraci igraju u sasvim osrednjim klubovima ili su rezerve, itd , znaci daleko od toga da imamo neki impresivni igracki kadar u koji treba da se uzdamo, znaci i u igrackom smislu smo manje-vise prosek ili mozda tek za nijansu iznad skroz prosecnih ekipa kao sto su recimo Madjarska, Slovenija, Kipar, Izrael, Belorusija, Severna Irska, Makedonija, itd, a realno mnogo mnogo iza najjacih evropskih ekipa kao sto su Francuska, Spanija, Portugal, Hrvatska, Italija, Belgija, Holandija,Nemacka, itd , mozda smo tu negde u rangu sa Bosnom, Grckom, Norveskom, Finskom, Svajcarskom, Velsom, itd , znaci neki srednji etalon evropskog fudbala , cak tesko da mozemo i da se poredimo sa ekipama kao sto su Rusija, Ukrajna, Turska, Danska, Svedska........ekipama koje mozda ne spadaju u sam vrh ali u ovom trenutku su daleko ispred nas.

Bolje ti batali fudbal.

Mi jesmo u tom rangu ali ne po statusu igraca u evropskim okvirima kroz klubove, nego po rezultatima reprezentacije...
Sto se tice samo igraca, jeste tacno je, ima ta A klasa kojoj nismo blizu..
Tu spadaju Francuzi, Nemci, Spanci, Portugalci, Englezi, Belgijanci, i ajde da kazemo Italijani, Hrvati, mozda Holandjani... I to je to.. To je nekih top 9-10..

A onda sledi par repki medju kojima smo mi.. Znaci tu na rubu top10.. Tu je Srbija, Poljska, Svajcarska, Danska.
Vels, Bosna, Austrija, Svedska, Rusija, Ukrajina, Turska su vec ispod..

Ova nasa grupa jeste prosek u poredjenju sa ovim najjacima, ali i u toj grupi mi smo najjaci, mozda se kidamo sa Poljacima, ali smo bolji..

A Finci + Grci + Norvezani vrede kao nas jedan ili dva igraca.. Toliko o vasoj realnosti i poznavanju fudbala... Mada pre bih rekao o realnosti jer trolujete zesce, a ja se primam ko debil

Ja znam da Vucic i SNS imaju svoje botove ali nisam znao da i FSS ima svoje botove na netu takodje :D

Dajte ljudi kakva nasa fudbalska reprezentacija, uozbiljimo se.

Realno vec 20 godina smo go **** u fudbalu , znaci od raspada SFRJ za ovih 25 godina koliko nastupamo kao SRJ/SCG/Srbija sve skupa smo u najboljem slucaju imali mozda 3,4 dobra kvalifikaciona ciklusa a neki dobar turnir na koji smo se plasirali ni jedan, nazalost to su cinjenice , cak i onda 98. kada smo u ekipi za danasnje pojmove imali one vanzemaljce kakvi su bili Mijat, Piksi, Miha, Dejo, Savo, Juga, Darko i ostali ispali smo vec u 1/8 finala SP-a od Holandije sto je tad okarakterisano kao veliki neuspeh i debakl , a da ne spominjemo onih 6:1 na EP 2 godine kasnije , katastrofa, ali cak ni takav jedan skroman rezultat (kao sto je samo prolaz grupne faze na SP ili EP) nismo uspeli da ponovimo evo vec 20 godina.

Poslednja izmena:
Ja znam da Vucic i SNS imaju svoje botove ali nisam znao da i FSS ima svoje botove na netu takodje :D

Dajte ljudi kakva nasa fudbalska reprezentacija, uozbiljimo se.

Stoperi: Napoli, Fiorentina, Salke, Werder, Monako
Bekovi: Roma, Zenit
Vezni (defanzivni/sestica i centralni/osmica): Mancester Junajted, Kristal Palas, Hetafe, Herta iz Berlina
Ofanzivni vezni (krila i desetka/plej): Ajax, Benfika, Ajntraht Frankfurt, Olimpik Marsej, Besiktas, Sevilja, Lacio
Napadaci: Real Madrid, Fulam, Fiorentina, Anderleht, Atletiko Madrid

Jel ovo prosek??? Finci, Grci, Bosanci, Rusi, Danci i tvoji iz Bolivije i Afrike imaju bolje?

Vezni (defanzivni/sestica i centralni/osmica): Mancester Junajted, Kristal Palas, Hetafe, Herta iz Berlina
Ofanzivni vezni (krila i desetka/plej): Ajax, Benfika, Ajntraht Frankfurt, Olimpik Marsej, Besiktas, Sevilja, Lacio

Jel ovo prosek??? Finci, Grci, Bosanci, Rusi, Danci i tvoji iz Bolivije i Afrike imaju bolje?

Ma koji Real Madrid , Atletiko Madrid, Monako.......tamo igraju isto koliko i ja , mozda su samo na spisku igraca tog kluba ali realno ne vide teren, takodje nemoj da racunas one koji vise ne igraju za reprezentaciju iz ovog razloga ili onog tipa Bane Ivanovic, Nemanja Matic, Luka Milivojevic , takodje igraci tipa Gudelj, Maksimovic, Vlahovic, Ljajic, Radonjic .........su uglavnom rezerve u svojim klubovima i tek ponekad ulaze u igru, znaci generalno slabo imas nasih igraca koji su ono zvezde u svojim klubovima i koji su nosioci igre, ajde recimo igraci kao Grujic, Kostic, Djuricic, Gacinovic, Lazovic, Stefan Mitrovic su uglavnom standardni, a opet kakvi su klubovi tipa : Herta, Hofenhajm, Hetafe, Verona, Sasuolo, Strazbur , ono klubovi dosta limitiranih mogucnosti i ambicija koji u najboljem slucaju spadaju mozda u neki evropski prosek , ajde Mitar igra odlicno u Fulamu (ali opet igrao je drugu ligu dosad) , Tadic je ajde da kazes zvezda u Ajaksu ali opet i on igra holandsku ligu koja je dosta diskutabilna, itd.
Tako da tesko da mozemo da koristimo taj argument kako imamo igrace u velikim klubovima, evo recimo Hrvati na SP 2018 su imali recimo Modrica koji je bio najbolji igrac na svetu te godine, Rakitica koji je bio standardan u Barseloni, Perisica u Interu, Brozovica isto u Interu, Vrsaljka u Atletiku, Lovrena u Liverpulu, Subasica koji je bio prvi golman u Monaku, itd i oni su mogli da kazu kako imaju igrace u najvecim evropskim klubovima (doduse mogu jos uvek jer nista se drasticno nije promenilo otad), mi ne.

Evo recimo videcemo da li cemo proci Norvesku, daj Boze da ih prodjemo i da napokon odemo na Euro posle 20 godina ali daleko od toga da ce to biti lak i rutinski zadatak, takodje te price kako jedan nas igrac vredi ne znam koliko njihovih isto ne pije vodu jer kad pogledas sastav Norveske generalno njihovi igraci ne igraju u manje-vise nista slabijim klubovima nego nasi , evo imaju onog klinca Halanda koji cuda pravi u Borusiji iz Dortmunda, takodje i kad pogledas ostale igrace gde igraju to su klubovi tipa Sampdorija, Seltik, Rostov, Fulam, Sefild Junajted, Galatasaraj, Trabzonspor, Tuluz, Amien, Nim, Rozenborg,Herta, Hofenhajm..............znaci sasvim poredivo.

Mi smo dno...
Stalno se nesto pripremamo pa nam fali ovo i ono, igraci igraju ponizavsjuce, maksimović uklizavs ko amater...
Treba menjati puno toga... Ubaciti borbene igrače, mladje na duze staze, potom one koji ginu...

Trenere nemamo... Bata djorin stil... Lopta unazad... Sporo...
Menjati fss...
Sve je trulo...

Imena klubova da igraju Italija bi zgazila Bosnu gde debitovao po prvi put igrac iz Vojvodine i nastupaju takodje igrac iz Sirokog Brijega, Ferencvarosa i to sve bez najboljeg igraca Pjanica.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back