- Poruka
- 41.553
Celzi je vec druga prica ... ali ovde pricamo gde je igrao i kako a kako je igrao u repkiPa u PSV-u, a sto nije u Celziju kad je trebalo? Znaci nije bio najvisa klasa..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Celzi je vec druga prica ... ali ovde pricamo gde je igrao i kako a kako je igrao u repkiPa u PSV-u, a sto nije u Celziju kad je trebalo? Znaci nije bio najvisa klasa..
Celzi je vec druga prica ... ali ovde pricamo gde je igrao i kako a kako je igrao u repki
ne mozes da kazes da nije bio dobar u PSV-u i da nije sa Robenom bio dobra kombinacija u tadasnje vreme
120 utakmica i preko 100 golova - nije to malo
On je dosao kod Romana zbog para i bolela ga patka da nesto radi kad je imao druge koji su to radili za njega (Drogba i Co.)
on je igrao kad je trebao a onda kupio pare za toA pa ne mozes me u to uveriti. Koji jos igrac nema motiv da se dokaze u jednoj od najjacih liga, slozices se da je engleska liga stepenica iznad holandske. Nemoguce da takav profesionalni sportista nije imao zelju, a bio je u takvoj prilici...
on je igrao kad je trebao a onda kupio pare za to
Hoces da kazes da Vidic tada nije bio superstar ? Deki Stankovic nije bio ?
Gde ti je Deki defanzivac ? Nemo' me razocaras sad kad smo nasli "zajednicki jezik"To su sve defanzivni igraci. Citaj sta pisem.
Gde ti je Deki defanzivac ? Nemo' me razocaras sad kad smo nasli "zajednicki jezik"
Deki je davao golove ; nije bio asistent kao npr. ModricPa ne znam, ne pamtim ga po nekim plejmejkerskim sposobnostima.
Deki je davao golove ; nije bio asistent kao npr. Modric
To stoji ali je ipak bio ofanzivan ; o tome pricamo ; i bio je superstar - to ne moze da se porekneBio je defanzivniji od Modrica. Modric igra blize golu
To stoji ali je ipak bio ofanzivan ; o tome pricamo ; i bio je superstar - to ne moze da se porekne
Veliki igrac, ali vodonosa, nije tip koji moze nesto da stvori i iskreira. Od one generacije Piksija, Deje i ostalih kog si imo velikog napadaca ili krilo ili desetku da je superstar? Nijednog.e jbg ; pa ne moze ni on sve ali je bio sasvim dovoljan i kapiten repke koju je Antic odveo u Afriku a ovi sa Muslinom (koji je poceo da stvara Tadica kao novu desetku) odma' izbacili coveka ali .. ajde ...Ne slazem se da je bio ofanzivanVeliki igrac, ali vodonosa, nije tip koji moze nesto da stvori i iskreira. Od one generacije Piksija, Deje i ostalih kog si imo velikog napadaca ili krilo ili desetku da je superstar? Nijednog.
Deki je kao sto je soca napisao bio vodonosa u klubovima u kojim je igrao,i to odlican vodonosa.To stoji ali je ipak bio ofanzivan ; o tome pricamo ; i bio je superstar - to ne moze da se porekne
Deki je kao sto je soca napisao bio vodonosa u klubovima u kojim je igrao,i to odlican vodonosa.
Dok,kada se uporedi sa danasnjim igracima koji igraju u reprezentaciji na toj poziciji,za njih je Deki klasa.
Upravo ovo sto si rekao ; za ove klince danasnjice - Deki je klasa nad klasama