Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Celzi je vec druga prica ... ali ovde pricamo gde je igrao i kako a kako je igrao u repki

Ne brate, to je ista prica. Rekao si da je kidao u PSV, a ja ti kazem da Kezman nije bio svetski napadac, jer da jeste pokazao bi nesto i u Engleskoj. Tako moze neko i da kaze kako to da je Lazar Markovic onako dobro igrao u Benfiki, a u reprezentaciji nista, potpuno izostavljajuci iz vida njegove partije u Liverpulu gde je zaista dobio sansu. E pa tako je i Kezman imao sansu u Celziju i prdno je u cabar, zato mi i nije cudno sto ni on, a ni Lazar Markovic nisu nista pokazali u reprezentaciji.

ne mozes da kazes da nije bio dobar u PSV-u i da nije sa Robenom bio dobra kombinacija u tadasnje vreme

120 utakmica i preko 100 golova - nije to malo

Da. Znam. On jeste bio jako dobar fudbaler i definitivno je upisan zlatnim slovima u istoriju holandskog fudbala i to nije mala stvar, ali hocu da ti kazem, da kad je trebalo i kad je bio trenutak da se dokaze na velikoj sceni, on je bio truba. Ako cemo tako, onda mozemo i da se iscudjavamo zasto je Pantelic onako dobro igrao u Nemackoj, koja je jos zahtevnija liga od holandske, a u repki je simbol za promasaj, mislim na promasaje pred golom. Zato sada Luka Jovic ima sansu koju svi oni nisu iskoristili, da se izdigne na svetskom postolju kao jedan od najboljih napadaca.

On je dosao kod Romana zbog para i bolela ga patka da nesto radi kad je imao druge koji su to radili za njega (Drogba i Co.)

A pa ne mozes me u to uveriti. Koji jos igrac nema motiv da se dokaze u jednoj od najjacih liga, slozices se da je engleska liga stepenica iznad holandske. Nemoguce da takav profesionalni sportista nije imao zelju, a bio je u takvoj prilici...

on je igrao kad je trebao a onda kupio pare za to

Nebitno. Cinjenica je da mi vec 20 godina nemamo superstara i velikog igraca niti da je ofanzivni vezni, niti napadac sto krilni, sto devetka... Zato i ne cudi previse sto je rezultat izostao. Ako odes na svetsko prvenstvo a ubedljivo 4 najbolja igraca koja se izdvajaju su ti Vidic, Subotic, Ivanovic i Kolarov, sta onda trazis? Dobro de, Kolarov mozda tada nije jos bio u zenitu, ali je opet bio medju boljima... S Lanetom Jovanovicem, Milijasom, Kuzmanovicem, Zigicem i ostalima se ne prave veliki rezultati. Oni i ako su igrali za velike klubove bili su epizodisti, nigde traga nisu ostavili..

Ne slazem se da je bio ofanzivan :) Veliki igrac, ali vodonosa, nije tip koji moze nesto da stvori i iskreira. Od one generacije Piksija, Deje i ostalih kog si imo velikog napadaca ili krilo ili desetku da je superstar? Nijednog.
e jbg ; pa ne moze ni on sve ali je bio sasvim dovoljan i kapiten repke koju je Antic odveo u Afriku a ovi sa Muslinom (koji je poceo da stvara Tadica kao novu desetku) odma' izbacili coveka ali .. ajde ...

Radonjić u planovima Vilas-Boasa: Donosi nam brzinu i dubinu

Čini se da će srpski reprezentativac dobijati mnogo veću minutažu u Marselju, na radost navijača slavnog kluba

578120

Rudi Garsija je insistirao na dovođenju Nemanje Radonjića iz Crvene zvezde prošlog leta, sportski direktorAndoni Zubizareta ispunio mu je želju i za više od 12.000.000 evra kupio brzonogog ofanzivca, ali čovek koji je upoznao Radonjića u Romi očigledno nije umeo da ga iskoristi na pravi način.

Posle sezone u kojoj je često sedeo na klupi ili tribinama mediji u Francuskoj predviđali su mu prodaju ili pozajmicu, ali je Radonjić radom na pripremama uspeo da situaciju preokrene u svoju korist. Sve to je krunisao prelepim golom protiv Sent Etjena u Vašingtonu, a pohvale nisu izostale ni od medija, ni od novog trenera Andrea Vilas-Boasa.
„Razgovarao sam s njim, odigrao je vrlo dobru utakmicu protiv Sent Etjena. Daje nam brzinu i dubinu. Protiv Di Si Junajteda (meč se igra u noći između srede i četvrtka, u 02.00) dobiće novu priliku, igraće 45 minuta, mora još da radi na samopouzdanju“, rekao je Vilas-Boas.

Mediji posebno ističu dobru saradnju Radonjića i prve zvezde tima Dimitrija Pajea, a 23-godišnji Srbin u ovom trenutku je prvi kandidat da na levom krilu zameni Lukasa Okamposa, koji je prešao u Sevilju, a prošle sezone je u velikom broju slučajeva bio starter.

Radonjićev uzlet obradovao bi navijače najpopularnijeg francuskog kluba. Naime, njegov status je na sajtu Frans Fudbala debata dana, a 67% učesnika iste odgovorilo je pozitivno na pitanje „Da li Vilas-Boas treba da šansu Radonjiću u Marselju?“

578121

https://www.mozzartsport.com/fudbal...vilas-boasa-donosi-nam-brzinu-i-dubinu/333365

Upravo ovo sto si rekao ; za ove klince danasnjice - Deki je klasa nad klasama

To je nezahvalno poredjenje. Zato sto je Deki zavrsio karijeru, a klinci su tek na pocetku. Maksimovic ako se bude razvijao kako treba moze da bude nesto poput Matica, dok je Grujic druga prica, on je nadareniji i igraca takvog tipa ja ne znam da smo imali u reprezentaciji. On ima taj kvalitet da igra u oba pravca podjednako dobro i ako nastavi sa dobrim partijama u klubu i izraste u sjajnog igraca, mislim da ce reprezentacija imati dosta koristi od njega. Ostanak u Herti mu je po meni odlican potez, ocigledno da mu prija ta sredina, sve je na njemu sad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back