Tako je. Pogledaj kad nasi timovi izadju u Evropu, protiv koga god da igraju tu ima po nekoliko Srba ili barem jugovica... I tako svako leto.. Ali ono zlatno pravilo da kvantitet radja kvalitet se ovde ne vidi, jer ti do skoro nisi imo svega par velikih igraca i to su sve bili defanzivci, Ivanovic, Kolarov, Matic, pre toga na kratko Subotic i Vidic i pre toga Stankovic koji opet nije ofanzivan igrac... Znaci ne mozes ti da imas krsten tim sa Sulejmanijem, Djuricicem, i slicnim dobrim, ali ni blizu velikim i priznatim igracima. Tek sada smo dobili Tadica i Mitrovica i nazire se Milenkovic, Jovic, i jos neki igraci... Mada iskreno, ja po pitanju Sergeja postajem skeptican, ako ovo leto ne iskoristi da promeni sredinu, nisam siguran da ce biti veliki as i kada u buducnosti...
Igraci kao sto su Mitrovic, Nastasic, Kostic, Milivojevic su uvek dobri da budu tu deo, necega, ali to nisu nosioci, pa cak ni Mitar, nama treba jedno 5-6 velikih imena od kojih ce bar trojica, cetvorica biti ofanzivci... Da li su to Jovic, Milenkovic, Sergej, Maksimovic, Grujic, Zivkovic, paaa.. ja sam do juce zagovarao da jesu, ali videcemo... Kazem oko Sergeja se sve vise plasim, a vidim ni Zivkovic ne potpisuje za neki novi klub, niti se sta prica, mnogo toga treba da se poklopi, eto na primer taj Maksimovic jeste imao bas ovako jednu dosta dobru sezonu, ali slicno je bilo i sa Radojom u toj istoj Spaniji, pa je nestao...