Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Ko je Maksimovica slagao da zna da igra fudbal ? Ako ovako budemo igrali u Rusiji bolje i da ne idemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pošto smo mi evropski Brazilci, je li to znači da ćemo da sparingujemo između sebe?
Dobro izvede Živkovića. Dečko se definitivno drogira.
Stavio ga da igra zadnjeg veznog... kad je on igrao to?
I nije mu on kriv sto smo busni u odbrani ko sito. Dve individualne greske jednog igraca i iz jedne sanse su nam dali dva gola...
Živković je igrao na ovoj utakmici isto što igra i u Benfici.
Nisam baš video da je igrao zadnjeg veznog. Igrao je neko desno krilo. I izgubio jedno 20 lopti.
Zile igra po sredini i to po levoj strani u Benfici u formaciji 4-3-3. To nema veze sa ovim sto je igrao danas.
- - - - - - - - - -
Tadic je igrao krilo a ovaj je igrao nazad.
![]()
Zile igra po sredini i to po levoj strani u Benfici u formaciji 4-3-3. To nema veze sa ovim sto je igrao danas.
Ne mogu bg qurve, splavovi i fudbal. Ne ide, dzaba. Tako je to kad seljacici dodju do malo casha.
Igra kao igra ne mari... Imamo ta beskonacna dodavanja i dosta ima prostora za utrcavanja jer Marokanci ne stoje dobro u odbrani ali mnogo trce i spremni su za nadigravanje ali dzaba sva ta dodavanja kada se sve to radi na sredini terena daleko od gola. Trebamo malo vise da koristimo Mitra koga ovi malecki ne mogu da cuvaju jer je dosta fizicki jaci. Dmitrovic nije imao posla osim penala i one gluposti kada je ostavljen na cedilu od strane stopera placenog 25 miliona.
Bolje Bane da je igrao.
- - - - - - - - - -
I mene je to cudilo. Bolje da smo uzeli neki Honduras ili Meksiko ili tako nesto.
Nisu oni toliko krivi koliko 'strateg' na klupi...Nije mi zao Muslina jedino mi zao sto su doveli veceg dunstera i totalnog pocetnika..Evo Okuka je kompetentan ,sad ce da izmisli vrucu vodu
- - - - - - - - - -
Tadic je igrao krilo a ovaj je igrao nazad.
![]()
Ne treba traziti alibi u Maksimovicu generalno smo bili ocajni .. nema ko da iznese loptu napred , Ljajic je za divno cudo igrao fudbal i vise puta je gurao zavrsni pas ali problem je u tome sto je lopta tesko stizala do njega kilavimo se da stignemo do poslednje trecine terena .. Smatram da bi Muslin ovo veceras pobedio mozda bi primio isto dva gola ali bi ih dao vise u to sam siguran