Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Živković je igrao na ovoj utakmici isto što igra i u Benfici.

Zile igra po sredini i to po levoj strani u Benfici u formaciji 4-3-3. To nema veze sa ovim sto je igrao danas.

- - - - - - - - - -

Nisam baš video da je igrao zadnjeg veznog. Igrao je neko desno krilo. I izgubio jedno 20 lopti.

Tadic je igrao krilo a ovaj je igrao nazad.

Srbija.jpg

Igra kao igra ne mari... Imamo ta beskonacna dodavanja i dosta ima prostora za utrcavanja jer Marokanci ne stoje dobro u odbrani ali mnogo trce i spremni su za nadigravanje ali dzaba sva ta dodavanja kada se sve to radi na sredini terena daleko od gola. Trebamo malo vise da koristimo Mitra koga ovi malecki ne mogu da cuvaju jer je dosta fizicki jaci. Dmitrovic nije imao posla osim penala i one gluposti kada je ostavljen na cedilu od strane stopera placenog 25 miliona.
Bolje Bane da je igrao.

- - - - - - - - - -

I mene je to cudilo. Bolje da smo uzeli neki Honduras ili Meksiko ili tako nesto.

Mene nije začudilo jer naš fudbal vode slepci, ali je moramo da primetimo...
Drugo poluvreme je bilo bez veze... Ništa posebno...

Ne treba traziti alibi u Maksimovicu generalno smo bili ocajni .. nema ko da iznese loptu napred , Ljajic je za divno cudo igrao fudbal i vise puta je gurao zavrsni pas ali problem je u tome sto je lopta tesko stizala do njega kilavimo se da stignemo do poslednje trecine terena .. Smatram da bi Muslin ovo veceras pobedio mozda bi primio isto dva gola ali bi ih dao vise u to sam siguran

U ****** samo mi je Vucic trebo posle ovih da me skroz izbaci iz takta...Nikad nije lako bilo biti Srbin..

- - - - - - - - - -

Ne treba traziti alibi u Maksimovicu generalno smo bili ocajni .. nema ko da iznese loptu napred , Ljajic je za divno cudo igrao fudbal i vise puta je gurao zavrsni pas ali problem je u tome sto je lopta tesko stizala do njega kilavimo se da stignemo do poslednje trecine terena .. Smatram da bi Muslin ovo veceras pobedio mozda bi primio isto dva gola ali bi ih dao vise u to sam siguran

Ljajic i Mitar jedini prelazne ocene zasluzuju...Inace ove utakmice su dusu dale za Ljajica ovi malo divlji protivnici a utakmice bez znacaja na kraju krajeva...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back