Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nastasić je teška kiksara, njega ne bi voleo da vidim ni na spisku za SP, kamoli među privih 11!

Ako je prema sličicama, umesto roze crvena i ovako će nam izgledati kombinacija za SP!
cerezo-osaka-2018-puma-kit-2.jpg

Sto da se bunis kad nema ni jednog...za Tosica (s pravom) ste kukali da ce ga kao zvati iako nije ni pozvan...i to opravdano,nije mu mesto u reprezentaciji slazem se...kao ni Savicu.

Mustafa je iz Osmanlispora?
Niko nije kukao za Tošića da će ga navodno zvati,ne izmišljaj.
Savić je barem igrama u Evropi zaslužio da se nađe na taj širi spisak (ne boj se,neće sigurno proći na onaj konačan za Rusiju) jer ovde mogu da se pozovu neki novi i voleo bih da vidim još novih lica na ovim prijateljskim utakmicama.

Mustafa je iz Osmanlispora?
Niko nije kukao za Tošića da će ga navodno zvati,ne izmišljaj.
Savić je barem igrama u Evropi zaslužio da se nađe na taj širi spisak (ne boj se,neće sigurno proći na onaj konačan za Rusiju) jer ovde mogu da se pozovu neki novi i voleo bih da vidim još novih lica na ovim prijateljskim utakmicama.

Stojkovica mozes da mrzis koliko hoces ali je cinjenica da boljeg golmana od njega nemamo... to sto bi ga neki bolesnici cerecili ,sakatili,kasapili i sta sve ne je vec slucaj za psihijatriju a ne rasprave o fudbalu ....on je samo dokaz zvezdaskog karaktera :D

Ne gubi se.
On nije nikada bio sporan i o njegovim kvalitetima niko loše nije pisao.

Iako bih ja voleo da Rajkovic konacno pocne da brani na boljem nivou poredis poziciju golmana gde ocigledno boljih nemamo sa pozicijom stopera gde od Savica imamo itekako boljih...jedan vrljavi Suma ga je slao po burek,u LE je bio dobar ali ne bas koliko ga uzdizete..imao je itakako situacija da ispadne ko mlad majmun...to svoje neznanje i manjak talenta (prinaucen je fudbaler) nadoknadjuje borbenoscu za sta mu ne mogu zameriti...ima sjajne predispozicije ,radilo se s njim ali je prosek...Le Talek ga cini sigurnim i obrnuto

Zvezdaši su uvek stavljali klubaštvo iznad reprezentacije.

Koliki paćenik moraš biti da ideš na utakmice samo da bi zviždeo golmanu svoje reprezentacije?

Ajd sto mu zvizde nego bi i da ga lincuju...u Cikagu utakmica Panama-Srbija...stotinak seljacina iza mene vristi 'Mustafa,mustafa'..da su balavci da razumem al 'patriote' u tridesetim godinama i veliki Srbi..dosli da navijaju za Zvijezdu izgleda...

Iako bih ja voleo da Rajkovic konacno pocne da brani na boljem nivou poredis poziciju golmana gde ocigledno boljih nemamo sa pozicijom stopera gde od Savica imamo itekako boljih...jedan vrljavi Suma ga je slao po burek,u LE je bio dobar ali ne bas koliko ga uzdizete..imao je itakako situacija da ispadne ko mlad majmun...to svoje neznanje i manjak talenta (prinaucen je fudbaler) nadoknadjuje borbenoscu za sta mu ne mogu zameriti...ima sjajne predispozicije ,radilo se s njim ali je prosek...Le Talek ga cini sigurnim i obrnuto

Ne znam zbog čega tolika frka oko Savića?
J*bem mu mater pa čovek je samo pozvan na širi spisak prijateljske utakmice na kojima su ranijih godina prodefilovali brdo kojekvih likova pa nikome se nije na tome toliko zameralo kao sada što je Vujadin pozvan.99% sam siguran da on neće biti na onom glavnom kada se bude bilo odlučivalo o konačnim putnicima za Rusiju.To što ga je (kako ti kažeš) Suma stavio u mali džep ne znači automatski da je loš u odbrani.Jeste da ima sigurnost pored Le Taleka ali i tačno je to da svojom borbenošću zna da ispavi neke svoje greške.Neće se ništa spektakularno negativno desiti ako čovek ode na tu prijateljsku i odigra nekih 20-ak minuta (mada,ko zna,zbog povrede i ne bude pozvan).

- - - - - - - - - -

Zvezdaši su uvek stavljali klubaštvo iznad reprezentacije.

Koliki paćenik moraš biti da ideš na utakmice samo da bi zviždeo golmanu svoje reprezentacije?

Lično se ograđujem od takvih ali samo nemoj ti da palamudiš o drugima.
K*njao si za medalju o reprezentaciji,tako da bi bilo najbolje za začepiš kada se o nacionalnom dresu diskutuje.

Da da Stojkovic brani 'fenomenalno' u poslednje vreme uopste nije za brigu...

Lično se ograđujem od takvih ali samo nemoj ti da palamudiš o drugima.
K*njao si za medalju o reprezentaciji,tako da bi bilo najbolje za začepiš kada se o nacionalnom dresu diskutuje.

Kenjao sam za Muslina, njegovo nepozivanje najboljih igrača i generalno loše partije protiv slabijih timova na kojima osim sreće nismo imali ništa drugo.

Nikada mi na um ne bi palo da idem na utakmice reprezentacije i da zviždim njenim igračima.

I takva slika da ide u svet. Da svi znaju kakvi smo ljudi.

- - - - - - - - - -

Ja bih sada na ove pripremne Dmitrovića gurao kao prvog golmana.

Gledao sam sada Eibar protiv Reala i odbranio je sve što se moglo odbraniti.

Ronaldu je par puta skinuo šuteve kao da je svetska klasa.

Kenjao sam za Muslina, njegovo nepozivanje najboljih igrača i generalno loše partije protiv slabijih timova na kojima osim sreće nismo imali ništa drugo.

Nikada mi na um ne bi palo da idem na utakmice reprezentacije i da zviždim njenim igračima.

I takva slika da ide u svet. Da svi znaju kakvi smo ljudi.

- - - - - - - - - -

Ja bih sada na ove pripremne Dmitrovića gurao kao prvog golmana.

Gledao sam sada Eibar protiv Reala i odbranio je sve što se moglo odbraniti.

Ronaldu je par puta skinuo šuteve kao da je svetska klasa.

:rotf: kolko imas godina??? Jel se idalje na ovu suplju kod nas primaju? To jos uvjek sljaka???

A Sergej da je zaigro za CG bilo bi ti drago?

Naravno ti ne vidiš nikakav problem u svemu tome. Svašta i od mene. Pa vi ste na kraju krajeva dali i jednog Bogdanova. Tačno bih vam ulaz na stadion zabranio kada igra reprezentacija.

A Sergej da je zaigro za CG bilo bi ti drago?

Delimično, ali to je sada neka druga i dublja tema.

Dobro,da stavimo Jorgacevica,Brkica i ostale vedete...Stojkovic nije toliko dobar vec samo manje los od ostalih...Rajkovic je bolji i talentovaniji golman ali to ne pokazuje zasad...koga god novog golmana da smo stavili i najveci Stojkovicev mrzitelj ga je pozeleo nazad. A za klubastvo...taj isti je posle Djenove najuren nakon sto je umalo lincovan pa smo primali golove s pola terena...al za to je bio kriv Tole a ne orangutani na sipkama kojima je 'Srbija na prvom mestu'

Što se tiče dresova, ovo su bili moji predlozi (insistirao sam da se ubaci tj. vrati i plava boja kao deo srpskog vizuelnog identiteta, ali ne znam zasto je to naislo na prilican otpor u startu)

Drugi predlog grba je zbog toga bez plave boje. :(

dres.png

dres-5.png

dres-fss-1.png

dres3.png

dres4.png

dres-fss-ver-1-by-vladitza.png

dres-fss-ver-1b-by-vladitza.png

dres-fss-ver-3-by-vladitza.png

dres-fss-ver-3b-by-vladitza.png

Poslednja izmena:
stanje