Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
De manite se plave boje. To je bilo u modi dok je postojala Jugoslavija i državna zajednica sa Crnom Gorom.

To smo prevazišli. Svugde smo uveli crvenu što bi se sada vraćali u fudbalu na plavu?

Gde piše da plava mora biti prisutna? Holanđani igraju komplet u narandžastoj boji. Niđe veze.

Tuga:dash:, gde nam se izgubi plava boja, za fss ko da imamo "dvobojku" a ne trobojku?!

Mada mi ovo na sličicama izgleda ko da su trening majice/dresovi, da to nije konačan izgled dresa.

Trobojni dresovi su vizuelno uglavnom blagi užas, naročito kada je bela gore ili dole...u sredini i bože pomozi ali onda zastava liči na nečiju tuđu. Ne treba na silu uglavljivati treću boju. U rezevnoj varijanti neka idu u belo plavoj kombinaciji eventualno.
Ali i meni nešto u ovom dizajnu nešto ne štima...nadam se da je samo nešto privremeneo.

Jel ima negde da se vidi komplet?

Poslednja izmena:
Крстајићеви изабраници за Мароко и Нигерију

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/fudbal/3067055/krstajicevi-izabranici-za-maroko-i-nigeriju.html

Голмани: Владимир Стојковић (Партизан), Предраг Рајковић (Макаби), Марко Дмитровић (Еибар).

Одбрана: Бранислав Ивановић (Зенит), Антонио Рукавина (Виљареал), Душан Баста (Лацио), Никола Максимовић (Спартак Москва), Вујадин Савић (Црвена звезда), Матија Настасић (Шалке), Душко Тошић (Бешикташ), Милош Вељковић (Вердер), Александар Коларов (Рома), Иван Обрадовић (Андерлехт).

Средина терена: Немања Матић (Манчестер Јунајтед), Лука Миливојевић (Кристал Палас), Сергеј Милинковић-Савић (Лацио), Адем Љајић (Торино), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт), Марко Грујић (Кардиф).

Напад: Александар Митровић (Фулам), Александар Пријовић (ПАОК), Душан Тадић (Саутемптон), Филип Костић (Хамбург), Андрија Живковић (Бенфика).

Voleo bih da su na spisku Lukic, Jovic i Radoja... Patimo od Milivojevica 'velikog imena' :hahaha:

Mada spisak je ono ok sta znam...pa naravno da ce pozvati ovoliko odbrambenih kad niko nema prestavu ko bi trebo da igra Maksimovic jednu pokida deluje kao klasa pa mu onda padne roletna naparavi neku glupost covek se misli sta ti bi brate? Nastasic kao miran na lopti a u praksi sve neubedljiviji i iz godine u godinu bledi... Desnog beka neznas ko ce da igra...Veljkovic igra u klubu koji najvise golova prima u Nemackoj...Dusko Tosic deluje kao najpouzdaniji nas igrac u zadnjoj liniji to dovoljno govori o stanju...

Ne znam zašto ga ismevaš čovek najstandardniji igrač Benfike.

Puno mi sebi dozvoljavamo i lako se odričemo igrača koji standardno igraju u najjačim ligama i klubovima.

Naša stara boljka.

Da standardan je,ali umesto koga da igra,na sta bi to izgledalo da na sredini igraju Matic,Milivojevic i Fejsa...
Milivojevica nesta posebno ne cenim kao igraca ali je sigurno bolji od Fejse...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back