RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.716
Trebao bi cesce da ga prozivas, narocito za vreme SP![]()
Amin!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebao bi cesce da ga prozivas, narocito za vreme SP![]()
Kakav Djurdjevic,jedva da igra u Olimpijakosu.Rukavina isto dobija malu minutazu,Maksimovic ne igra uopste,Ljajic isto retko igra
Mada poznavajuci lopove iz FSS najverovatnije ce poziv da dobiju Tosic,Radonjic,Grujic pa i Ljajic,isto tako ne bi me cudilo da ne pozovu Zivkovica...
Maksimovic je na pozajmici u Spartaku, dobice minutazu. Rikavina sa 34 godine igra svaku 2-3 utakmicu, puna kapa. Djurdjevic, Ljajic su vise kao backup, prvi jer je perspektiva i interesantan tip napadaca, Ljajic jer nemamo bas previse kreativnih igraca. U svakom slucaju su Tadic, Kostic, Zivkovic, Gacinovic ispred svih u rosteru, realno.
Kakav Djurdjevic,jedva da igra u Olimpijakosu.Rukavina isto dobija malu minutazu,Maksimovic ne igra uopste,Ljajic isto retko igra
Mada poznavajuci lopove iz FSS najverovatnije ce poziv da dobiju Tosic,Radonjic,Grujic pa i Ljajic,isto tako ne bi me cudilo da ne pozovu Zivkovica...
Nije svaka 2-3 nego pre 4-5 ali nije nije to toliko ni bitno,on i ovako uvek odigra solidno kada igra za reprezentaciju.
Djurdjevic je tip napadaca samo za nasu ligu i perspektivan je bio pre 3-4 godine.
Ljajic je igrac koji je dobar samo u prekidima,plus sto u reprezentaciji uvek pruza 20% svojih mogucnosti.
Tu je Milinkovic Savic i Tadic tako da na sredini ne bi trebalo da bude previse problema sto se tice kreativnosti u jos dva brza igraca moglo bi to da lici na fudbal....
Po meni najveci problem je u odbrani,previse delujemo neorganizovano pri prekidima...
btw najbolji igrač sveta svih vremena sergej "300 miliona" milinković savić je promašio penal juče
btw najbolji igrač sveta svih vremena sergej "300 miliona" milinković savić je promašio penal juče
Pa dobro i Mesi i Ronaldo su promasivali penale, nije to nista cudno.
Ne secam se kada je Ronaldo promasio,ali Mesi u poslednje vreme iskoristi tek svaki drugi...
Youtube je cudo![]()
Sto ti smeta Sergej ? Ja ga volim drago mi je sto je nas covek uspeo .. samo sto kaze petar petrovic da se ne sjebe pa ne ode kod Murinja ... i generalno Engleska mu ne treba u zivotu .. Znaci Real , Barsa ili PSG ..
Samo ne Murinjo,Spanija je idealna liga za takvog igraca,u Engleskoj se igra mnogo cvrsca odbrana-
Bitno je i kakvu igru forsira trener,kod Murinja i Gvardiole tesko da bi dobio neku slobodu u igru.Klopove ekipe igraju lep napadacki fudbal ali Liverpul nema para za takvog igraca,i kod Kontea Azar ima slobodu u igri kao i Viliam samo da li Celzi hoce da da tolike pare za igraca...PSG nije jos sam vrh evropskog fudbala,liga je slabija..
- - - - - - - - - -
Sergej je n na nivou Pogbe dok je igrao u Juventusu,fantasticna tehnika,sut,igra glavom,neverovatna lucidnost,plus i solidna igra u odbrani.
Posto su cene skocile neverovatno i posto je sve otislo dodjavola sa ciframa,Lacio moze da ocekuje minimum 100 milona..
Pa ako na SP pokida tipa da 2-3 gola i proda neke finte u tom slucaju ni 150 nije nerealna cifra ... ne treba zaboraviti da on vec 2 sezone igra na vrhunskom nivou a SP bi bila kruna ..
U Engleskoj bi se pretvorio u fizikalca ... zato kazem Barsa ili PSG ali Real ako se nameraci to je onda to .. ne postoji igrac na planeti koji bi odbio Real sem naravno par njih koji su 100 godina u Barsi tipa Iniesta , Mesi , Pike , Djordi Alba . . I sam Sergej je izjavio da mu je najveca zelja da igra u Realu .. On i Kovacic bi bili tandem za narednih 10 godina pa ako su Modric i Kros napravili cuda sta bi tek ova dvojica
Tako da bi ja najvise voleo da ga vidim kod Zidana ali sam siguran da bi i u Barsi i u PSG bio zver ... Srbija bre nije imala ovakvog igraca jos od Piksija i Deje Savicevica .. msm kapa dole za Vidica ali stoper je stoper a desetka je desetka i ne znam zasto pojedini ovde Sergeja u reprezentaciji vide kao osmicu on mora igrati blize golu ... naravno ima tu sad raznih varijacija i meni se dopada ideja da Sergej igra pozadi uz Matica ispred njih Tadic levo Kostic desno Zivkovic ali greota je Sergeja udaljavati od gola covek je vec dao 11 golova za Lacio ove sezone ... ne znam .. sta ti mislis ?