- Poruka
- 46.917
Pa dao je gol protiv Batea, dao je golcinu protiv Krasnodara, protiv Arsenala mu je u Beogradu Cheh skinuo gol...Protiv Sparte je pobego onome kad je ubacio u petu ko tajfun provuko golmanu kroz noge al nije htela od stative u gol izadje a svi je videli u golu ******... Nesto ti to slabo pratis ili se pravis malo lud...To je ono najocitije da kazem...A imo je na svakoj kad sam povuce iz mesta i napravi lom pa se covek pita kakva li ce ovo biti zverina kad sazri... Al ajd da nedrvim vise nego...pogledaj eto...
Gledao sam u Krasnodaru, kelnu i dve protiv Arsenala...možda još jednu dve....za godinu dana, ne možeš očekivati da znam tim Zvezde posle 4-5 utakmica, naročito nove klince...nešto ne vidim da ga po medijima forsiraju a vidim i ovde da se ne slažu svi...u svakom slučaju daj Bože da bude igračina od njega u rangu SMS-a...nemam ja ništa protiv, takvi nam trebaju. Ali za sada daleko su od tog nivoa i on i Živković i Grujić i Svilar... i koga još pomenu sotir.
...To je ono najocitije da kazem...A imo je na svakoj kad sam povuce iz mesta i napravi lom pa se covek pita kakva li ce ovo biti zverina kad sazri... Al ajd da nedrvim vise nego...pogledaj eto...