Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dao je gol protiv Batea, dao je golcinu protiv Krasnodara, protiv Arsenala mu je u Beogradu Cheh skinuo gol...Protiv Sparte je pobego onome kad je ubacio u petu ko tajfun provuko golmanu kroz noge al nije htela od stative u gol izadje a svi je videli u golu ******... Nesto ti to slabo pratis ili se pravis malo lud :)...To je ono najocitije da kazem...A imo je na svakoj kad sam povuce iz mesta i napravi lom pa se covek pita kakva li ce ovo biti zverina kad sazri... Al ajd da nedrvim vise nego...pogledaj eto...

Gledao sam u Krasnodaru, kelnu i dve protiv Arsenala...možda još jednu dve....za godinu dana, ne možeš očekivati da znam tim Zvezde posle 4-5 utakmica, naročito nove klince...nešto ne vidim da ga po medijima forsiraju a vidim i ovde da se ne slažu svi...u svakom slučaju daj Bože da bude igračina od njega u rangu SMS-a...nemam ja ništa protiv, takvi nam trebaju. Ali za sada daleko su od tog nivoa i on i Živković i Grujić i Svilar... i koga još pomenu sotir.

Promene: Krstičić, Radonjić i Živković na spisku!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=11&dd=05&nav_id=1321952

Ciganija dominira FSS-om. Pretvaraju reprezentaciju u svoju prčiju.

Jednog fudbalera reprezentativnog kalibra nisu u stanju više od 10 godina da proizvedu, pa su sada ljubomorni, ne žele da SP prođe bez njih i njihovih ''produkta''

Jedino što je iz Zvezde došlo u reprezentaciju su Muslin, Kokeza i Bunjevčević.

Zamisli da se plasiramo i igramo SP, a da najveći srpski stub nema svog igračkog udela i značaja u tome, zato eto nam s ljubavlju Krstičić i Radonjić

Taman sam pomislio da su stvari krenule nabolje, a ono sutra malo. Ispalo je da naše dno ipak ima podrum.

Ne valjaju ti Muslin i Kokeza kazes .. verovatno je onda za vreme Tola bilo mnogo bolje .... igrali smo redovno SP i EP .. bili prvi u grupi jel tako ?

A za SMSa ako si ozbiljan to govori samo o tvojoj sujeti(i ja taj problem imam brate ali ga ne reklamiram i ne promovisem kao neku vrednost! sto ti radis)
Hvala Bogu Sergej je dovoljno normalan izgleda pa mu nece sujeta biti iznad dresa Srbije...

Znaš kako me briga. Kako su FSS i selektori tretirali Vošinu decu godinama unazad, pa i sada, ne zaslužuju da im se jedan igrač iz njene škole javi na ulici.

- - - - - - - - - -

Ne valjaju ti Muslin i Kokeza kazes .. verovatno je onda za vreme Tola bilo mnogo bolje .... igrali smo redovno SP i EP .. bili prvi u grupi jel tako ?

Ne valja mi niko ko donosi ovakve odluke.

Do pre 2 meseca nikome na pamet ni bi palo da zove ove igrače, ali eto 10ak utakmica za Zvezdanu je dovoljno za reprezentativni status.

Rick, nije Zvezda kriva za visedecenijske neuspehe tvog kluba,razmisli, da su hteli iole ozbiljnije da se potrude da stanu na put blizancima uradili bi to, ovako lakse je prodavati sezone i kupiti lovu...da je Vosa iole ozbiljan klub ne bi na POLUSEZONI prodala 3 najbolja igraca zakljucno sa kapitenom +TRENERA Partizanu...i onda im neko drugi uzima titulu....o kvalitetu valjda govore i evropska ucesca , ove godine nisam ni znao da su pocele kvalifikacije ,Vosa vec ispala, valjda im blizanci smestili los zreb :-P

No da se vratimo na temu reprezentacije, pozdravljam potez Krstajica , najava da konacno u21 nece da bude ispred A selekcije...
I da, slazem se da Krsticic nije za reprezentaciju, ali s obzirom na imena poput Mitrovica, Gudelja ili drugih nusprodukata , ne vidim problem...
A Radonjic , pa svakako da zasluzuje poziv kao jedan od najboljih domacih igraca lige i najboljih uopste....

Inace,sve ovo govori u prilog tome da FSS vec ima selektora ili je to (veorvatnije) Piksi/Paun pa je izdao direktivu da se pozovu svi koje zeli da proba, ili (manje verovatno) spremaju Krstajica za to mesto pa je on odlucio da sebi proveri sve snage....kako god bilo, jako pozitivna stvar je sirenje spiska

Rick, nije Zvezda kriva za visedecenijske neuspehe tvog kluba,razmisli, da su hteli iole ozbiljnije da se potrude da stanu na put blizancima uradili bi to, ovako lakse je prodavati sezone i kupiti lovu...da je Vosa iole ozbiljan klub ne bi na POLUSEZONI prodala 3 najbolja igraca zakljucno sa kapitenom +TRENERA Partizanu...i onda im neko drugi uzima titulu....o kvalitetu valjda govore i evropska ucesca , ove godine nisam ni znao da su pocele kvalifikacije ,Vosa vec ispala, valjda im blizanci smestili los zreb :-P

Dobro, samo kakve ovo veze ima sa bilo čime što sam ja sada pisao?

Pa da su trenutno u tom rangu mi bi bili sila covece...Sergej je decko vec sazreo potpuno jesi ga gledo potezi su mu vrhunski odluke na terenu su mu vrh gotovo svaku situaciju rutinira igra sa neverovatnom lakocom vec sada je svetska klasa...Da jos imamo 3 igraca svetske klase pokraj Matica i Tadica i Sergeja bili bi svetska sila...Zikovicm Grujic, Radonjic i onaj mali Lukic su svakako najtalentovanije sto Srbija ima medju ovim 'nedokazanim' klincima... Koliko oni mogu da povuku videcemo bice medju njima tu svega od sjaja do ocaja nemozes ocekivati konstatnost vrhunskih partija daleko od toga...Zivkovic svakako mora biti blizu prvih 11 po meni u prvih 11...Grujic je talentovaniji igrac od Sergeja po meni ali je decko u kanalu trenutno se nemogu porediti po doprinosu...

Jesi ti gledao Grujića skoro?

Jesam potpuno je van forme nema takmicarske utakmice ja ga najvise gotivim ali eto ni meni verovatno nebi, bio na spisku ustvari meni bi da mu ulijem samopouzdanje i da bude svestan da Srbija nesme da ga izgubi i prico bi kako mora naci klub gde ce igrati...Ali nervira me sto se pojavio na spisku kad se javijo u novinama onaj onaj Stojadinovic par dana pre...

Jesi ikad gledo vrhunkse igrace kad izlaze iz povrede ili kad su van forme deluju kao da nemaju pojma Gruja nije vrhnski igrac ali je vrhunski talenat e sad to si ti prico da nikada nisi video jel tako...eto ja jesam i ubedjen sam da ce isplivati i veci igraci su imali vecih problema i tezi put od Gruje...I sta sad da se ovde svadjamo da li je Grujic stvarno talenat ili nije?

Pa dobro ajde, neka nađe klub u kojem će igrati, neka ode na pozajmicu.

Ja sam ga gledao kada je igrao protiv Rusa sa svojom generacijom. Dakle ne za Liverpul ili za A reprezentaciju, već sa svojim vršnjacima i nije ostavio nakakav pozitivan utisak na mene u odnosu na ostale klince.

Ali dobro ajde.

Batalite više ta klupska prepucavanja oko pozvanih igrača u reprezentaciji.
Šta sad,treba da se izvinjavamo što nam je Krstičić bio i više nego koristan u ovim evropskim utakmicama?Ili što Radonjić pokazuje da može biti igrač koji može da reši utakmicu jednim potezom?
Kada ćeš moći da vidiš da li jesu ili nisu za reprezentaciju ako ne na ovakvim prijateljskim utakmicama?!
Iovako smo sakati sa igračima i sada vam ni ovi ne valjaju :roll:

- - - - - - - - - -

BTW, Novosti pisu da je Paunovic novi selektor reprezentacija Srbije! Po svim anketama prvi pik navijaca, moj takodje.

Grobari, cigani, ‘ajmo svi u glas, Slavisa Kokeza jedan je od nas!!! :hahaha:

Ja ću prvi da podržim njegovu promociju ali tebi i dalje ostaje gorak ukus u ustima što su pozvani Krstičić i Radonjić.
Sad nazad na konsultacije sa musavim odborom za pljuvačinu nacionalnog tima.

Onda nek pozovu i Pešića, Ožegovića, nek vrate Tošića... Ne vidim po čemu navedeni su slabija imena od Krstičića i Radonjića.

Tužno je zaista što moramo da uvlačimo klupska prepucavanja u celu ovu priču, ali šta da se radi kada klupskim lobijima u FSS-u ništa nije sveto, pa ni reprezentacija.

Taman da se digne cena pojedinim igračima pojedinog kluba učešćem na SP, pa da taj pojedini klub zaradi i koji dinar više.

Rezlutat reprezentacije je u drugom planu sve dok stub srpstva ne dođe na nulu što se dugovanja tiče.

Bene boli uvo ko je iz kog kluba dosao u repku. Radonjic je decko nedorastao za nacionalni tim, Krsticic je oziveo karijeru u cz, meni je licno zao sto ga mi nismo doveli da igra uz Evija jer nam treba takav igrac koji ume da igra i unapred i unazad. Koliko je on bolji od pojedinih igraca iz inostranstva koji igraju na toj poziciji, nek procene ti koji treba da procene. Ovo su ionako prijateljske utakmice, pa treba malo sarati i uvoditi nove snage. S te strane razumem ove pozive. Za takmicarski mec bi bilo smesno.

.Grujic je talentovaniji igrac od Sergeja po meni

Ne mogu da verujem da mi je ovo promaklo. Ti dečko za ozbiljnu raspravu očigledno nisi.
Još kad se setim šta sve nisi pisao za Kataija, hvalio ga ovde kao da je ne znam ni ja šta.
Pričao si da će ovo biti njegova sezona, da će pokidati, a ja sam ti rekao da ako bude kidao to će biti za drugi tim Alavesa.

I sad još izvališ ovakvu glupost. Na osnovu čega, majke ti, si ti zaključio da je ovaj talentovaniji od SMS-a? Na osnovu silnih naručenih tekstova, medija?
Grujić ne samo da nije talentovaniji od SMS-a, nego nikada neće dostići nivo na kojem je SMS sada, a SMS će tek da ide gore.

Grujić se polako ali sigurno od talenta pretvara u prosek. Ako dostigne nivo Radoje svaka mu čast.

Dobro, samo kakve ovo veze ima sa bilo čime što sam ja sada pisao?

Pa ima ,jer tvoje nezadovoljstvo statusom Vojvodine proizilazi iz toga sto je fudbalska Srbija dipol i onda ti stalno negodujes protiv Zvezde i Partizana, e sad ne znam, verovatno kada bi Vojvodina bila u tom drustvu ne bi imao nista protiv takvog sistema kao ni ostali koji fanaticno podrzavaju neki klub...
Da se razumemo, moje je misljenje da je Vojvodina u prteklih 25 godina morala imala kadar i sigurno zasluzila makar jednu titulu, prosto je nemoguce da toliko godina nema nikoga drugog u vrhu, ali isto tako sam ubedjen da problem nisu Zvezda i Partizan vec jedno stanje koje vasim celnim ljudima odgovara...da je samo u pitanju favorizovanje ova 2 kluba Vpjvodina bi glat igrala Evropu i tamo se dokazivala akp je vec ovde sputavaju...
Sve ovo na konto toga da ne dozivljavas ppzivanje Radonjica u reprezentaciju kao "zvezdaski" ili "ciganski" ili kako vec lobi ...znas i sam kakva nam je liga po kvalitetu i da tu nema mnogo istog, ali eto taj Radonjic ima nele svoje adute i ne vidim razloga da se ne proba ....kad Vojvodina bude imala takvog igraca ili ko god drugi ja cu prvi da kazem da treba da igra...po meni Radonjic u ovom momentu nije za 23 , ali daleko je maj, a i sem toga moramo biti spremni na povrede i neplanirane izostanke, pa sto ne bi probali igraca, sigurno nam je u top 5 krila ....
I ne znam po cemu se to recimo Darko Jevtic vise pokazao od Radonjica pa je zasluzio poziv, no dobro...

Uzgred, nevezano za tebe ,da odgovorim na neku drugu opasku, Bambi Tosic NIJE vise za reprezentaciju i to nema nikakve veze s klubom u kome igra, ja bih najsrecniji bio da Jankovic igra za nas ili da bar Antonov zaigra fudbal....

Bari gresis za Grujica,U toj generaciji najtalentovaniji barem po meni je bio Pantic,gledao sam te mladje selekcije zvezde,partizana i vojvodine..
Ali ce po svemu izgleda SMS ostaviti najvise traga u fudbala....
Sto samo pokazuje da talenat nije najvazniji u fudbalu...

Poslednja izmena:
Pa ima ,jer tvoje nezadovoljstvo statusom Vojvodine proizilazi iz toga sto je fudbalska Srbija dipol i onda ti stalno negodujes protiv Zvezde i Partizana, e sad ne znam, verovatno kada bi Vojvodina bila u tom drustvu ne bi imao nista protiv takvog sistema kao ni ostali koji fanaticno podrzavaju neki klub...
Da se razumemo, moje je misljenje da je Vojvodina u prteklih 25 godina morala imala kadar i sigurno zasluzila makar jednu titulu, prosto je nemoguce da toliko godina nema nikoga drugog u vrhu, ali isto tako sam ubedjen da problem nisu Zvezda i Partizan vec jedno stanje koje vasim celnim ljudima odgovara...da je samo u pitanju favorizovanje ova 2 kluba Vpjvodina bi glat igrala Evropu i tamo se dokazivala akp je vec ovde sputavaju...
Sve ovo na konto toga da ne dozivljavas ppzivanje Radonjica u reprezentaciju kao "zvezdaski" ili "ciganski" ili kako vec lobi ...znas i sam kakva nam je liga po kvalitetu i da tu nema mnogo istog, ali eto taj Radonjic ima nele svoje adute i ne vidim razloga da se ne proba ....kad Vojvodina bude imala takvog igraca ili ko god drugi ja cu prvi da kazem da treba da igra...po meni Radonjic u ovom momentu nije za 23 , ali daleko je maj, a i sem toga moramo biti spremni na povrede i neplanirane izostanke, pa sto ne bi probali igraca, sigurno nam je u top 5 krila ....
I ne znam po cemu se to recimo Darko Jevtic vise pokazao od Radonjica pa je zasluzio poziv, no dobro...

Uzgred, nevezano za tebe ,da odgovorim na neku drugu opasku, Bambi Tosic NIJE vise za reprezentaciju i to nema nikakve veze s klubom u kome igra, ja bih najsrecniji bio da Jankovic igra za nas ili da bar Antonov zaigra fudbal....

Pobrkao si temu druže. Ne znam čemu potreba da se sada ovde započinje rasprava koja nema veze sa temom.

A što se Radonjića tiče, da, smatram da je apsurdno da igrač koji je prošle godine ušao u svet profesionalnih fudbalera i tek je zaigrao za mladu reprezentaciju sada odjednom zaslužuje da igra i za seniore posle samo 10ak utakmica za Zvezdu.

Darko Jevtić je prvo stariji i iskusniji, igra u jačoj i izjednačenijoj ligi gde nema toliko ekipa nad kojima može da se iživljava i lako puni statistika, odličan plejmejker koji postiže golove i asistira i pokriva više pozicija od Radonjića. Malo li je?

Pobrkao si temu druže. Ne znam čemu potreba da se sada ovde započinje rasprava koja nema veze sa temom.

A što se Radonjića tiče, da, smatram da je apsurdno da igrač koji je prošle godine ušao u svet profesionalnih fudbalera i tek je zaigrao za mladu reprezentaciju sada odjednom zaslužuje da igra i za seniore posle samo 10ak utakmica za Zvezdu.

Darko Jevtić je prvo stariji i iskusniji, igra u jačoj i izjednačenijoj ligi gde nema toliko ekipa nad kojima može da se iživljava i lako puni statistika, odličan plejmejker koji postiže golove i asistira i pokriva više pozicija od Radonjića. Malo li je?

Slazem se, nije ova tema za to, ali nije ni za sortiranje igraca prema tome iz kog kluba dolaze, to je klinacki...
Pa Radonjic vec do sada ima zapazenije nastupe u Evropi od tog Jevtica...igra za jaci klub , igra evropske utakmice...to koliko je polish extraklassa jaca od nase je diskutabilno,maksimum je da su tu negde...
A Radonjic se nije pokazao samo u nasoj ligi nego i u Evropi,donosio je prevagu u bitnim mecevima....evo samo jedan primer od cetvrtka kad je pocistio arsenalove halfove u onom prodoru... naravno, ima puno nedostataka u igri koje mora da popravlja i trenutno su Tadic, Zivkovic, Kostic, Ljajic ispred njega iz vise razloga, ali ne vidim razloga da ne bude oproban.... njemu fali kondicije i to je boljka svih igraca iz ove lige i razlog zasto kad odu spolja gpdinu dana greju klupu...fali mu kontrola lopte i igra bojazljivo protiv ozbiljnijih protivnika,ali cim krene tesko ga je zaustaviti...ja ni ne volim puno taj tip igraca, ali ako smo Lazara Markovica svi prizeljkivali u timu 2012. ,ne vidim sto ne bi on sad dobio neke minute...

Ne znam zašto je klinački kada je patern sasvim jasan.
Poljska i naša liga su tu negde? Pa ne znam baš s obzirom da je 10 igrača poljske reprezentacije iz njihove domaće lige, što im nije smetalo da se ubedljivo plasiraju kao prvi na SP i da prošle godine igraju 1/4 finale EP i ispadnu na penale od Portugala.
E sada zamisli našu reprezentaciju sa polovinom igrača iz Superlige pa mi reci da je isto.
Poljacima valjaju igrači iz njihove lige, a nama je ona ispod časti i renomea, jer mi smo neka sila i fudbalsko ime za razliku od njih.

Radonjić je započeo ciklus sa mladom reprezentacijom, pa nek ga sa njom i završi. Posle ćemo da vidimo šta dalje.
Na šta smo mi kao reprezentacija spali kada su ti 2,3 dobre utakmice u Evropa Ligi dovoljne da se nađeš na spisku. Bez obzira što te pre toga nije bilo na fudbalskoj mapi.

I ovaj Krstičić je verovatno i sam mislio da je završio sa reprezentacijom. Ali eto, bilo je dovoljno da se Jovičić povredi, da on dođe u Zvezdu kao njegova zamena i eto ga nazad.

96F9973D-29FD-4D1D-A1FE-5C8480731181.jpg

Veljko Paunovic upravo sada u Holiday Inn hotelu. Paparazzo!!!

Све ми се више чини да су Муслина сменили због неких играча који, док је СМС само изговор.

Сергеј МС није чак ни изговор. Нико није званично саопштио да је Муслин због тога смењен. Неки овде сматрају да је Муслин заслужни тренер који је репрезентацију одвео на СП после дужег низа година, а други да је обична манипулаторска менаџерска јајара којој се посрећио добар резултат, али ни једни ни други не мисле да иза његове смене стоје неки принципијелни или добронамерни разлози, већ само супротни интереси.

Иначе, у вези са Зораном Тошићем, стварно не разумем што некима треба да се брукају тиме што причају да овај не зна да игра фудбал. Можда није за првих 11, али не знам чему то глупо оспоравање човека који има врло озбиљну међународну каријеру и одиграо 70 утакмица за репрезентацију за период у коме се сменило 6-7 селектора. Мрзи ме сад да објашњавам његове квалитете и мане; нити је Тошић незамењив репрезентативац, нити је катастрофа ако добије позив. Само могу да приметим да је Тошић ескалирао као тема откако се вратио у Партизан. Јасно је и зашто.

Ne znam zašto je klinački kada je patern sasvim jasan.
Poljska i naša liga su tu negde? Pa ne znam baš s obzirom da je 10 igrača poljske reprezentacije iz njihove domaće lige, što im nije smetalo da se ubedljivo plasiraju kao prvi na SP i da prošle godine igraju 1/4 finale EP i ispadnu na penale od Portugala.
E sada zamisli našu reprezentaciju sa polovinom igrača iz Superlige pa mi reci da je isto.
Poljacima valjaju igrači iz njihove lige, a nama je ona ispod časti i renomea, jer mi smo neka sila i fudbalsko ime za razliku od njih.

Radonjić je započeo ciklus sa mladom reprezentacijom, pa nek ga sa njom i završi. Posle ćemo da vidimo šta dalje.
Na šta smo mi kao reprezentacija spali kada su ti 2,3 dobre utakmice u Evropa Ligi dovoljne da se nađeš na spisku. Bez obzira što te pre toga nije bilo na fudbalskoj mapi.

I ovaj Krstičić je verovatno i sam mislio da je završio sa reprezentacijom. Ali eto, bilo je dovoljno da se Jovičić povredi, da on dođe u Zvezdu kao njegova zamena i eto ga nazad.

Brate mnogo si kontra-diktoran .. Pogubio si se skroz .. Prvo kritikujes nas kazes kao mi smo neka sila pa nam je ispod casti da pozovemo igraca iz domace lige a onda u sledecoj recenici kazes za Radonjica na sta smo spali kad su 2,3 utakmice u Evropa Ligi dovoljne da se nadje na spisku ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back