Mstislav
Legenda
- Poruka
- 72.449
Jbg resio egzinstenciju u Spaniji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si decko opterecen...Sta ja sad trebam da ti govorim kako je Nastasic odigro katastrofa i da te pitam gde je Stojkovic stajo? I da se na kraju zavrsi prica sa premijerom itd...
Rukavina je po prvi put u zivotu dobro centriro i pao je gol sjajna reakcija Mitra...Ni on ni Obradovic nemogu da igraju Musline trazi nove...Inace Rukavinu slobodno mozes ostaviti ceo dan da centrira mozda ti da jednu dobru loptu slucajno...
Sto se Rukavine tice, slazem se. A sto se tice Obradovica, ne. Dosta je dobar bio veceras. Prijatno iznenadjenje. Na mene je ostavio dobar utisak.
Nego, jel neko primetio da je onaj lik na RTS-u sto komentarise sudjenje, rekao da nam Rus sudi. Koliko ja znam Maljenko je SpanacIli se to meni samo ucinilo, da je tako nesto reko.. Izvinjavam se coveku, ako sam pogresno cuo
![]()
Da nece mozda da ubaci Z.Tosica ciji menadzer nece da mu placa da bi ovaj igrao ??? Svasta od tebe....Ljaljica koji igra u klubu i daje golove nema na spisku, ali zato igraca koji je izbacen ne samo iz prvog tima vec sa klupe kod naseg selektora ulazi u igru.
Maljenko stvarno zvuci ruski ali svako ko prati fudbal zna da je on spanac. Ne samo iz primere vec i iz evropskih takmicenja i reprezentativnih. Komentator to prvi mora da zna. Inace dosta slabo sudjenje. Prvo onaj krvnik sto je polomio nos Tadicu je morao da bude iskljucen a onda i ruka Alena na ivici sesnaesterca je morao da vidi i pokaze zuti.
Da nece mozda da ubaci Z.Tosica ciji menadzer nece da mu placa da bi ovaj igrao ??? Svasta od tebe....
Necu da ulazim u to kakav je igrac Katai ali Z.Tosic sa mnogo vecim iskustvom i stazom u reprezentaciji sedi konstantno na klupi.....coveku skidam kapu zbog profesionalizma i odanom pristupu iako ima svo pravo da otera Muslina u tri lepe.... jedan buzdovan Kostic igra pre njega....
Sto ih ne nabismo, eno mag Katai je dobio sansu, svi su uslovi bili.
koliko je samo ljudi plakalo što Katai ne dobija šansu, a dečko baš ništa nije pokazao do sada