Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muslin je imao vise srece nego pameti....Kostica menja Katai, a Tosic sedi na klupi ??!! Jedva smo izjednacili preko jedinog napadaca i on njega izbacuje i ubacuje veznog igraca !!?? Potpuni debil...sva sreca pa u nasoj grupi ipak nema nezgodnih reprezentacija jer je i Vels pokazao da su teska olupina od ekipe nesto slicno kao i mi s tim sto oni bez Bejla ne postoje plus su agresivniji od nas, a mi se i bez Tadica nekako snadjosmo koga su namerno tukli (jbm mter ja onom sudiji konkvistadoru smrdljivom)....
Sve u svemu kao sto rekoh - odemo li ovakvi na SP crno nam se pise nasred zemlje bratske Rusije....
Kostic je i dalje glup kao osoba i kao fudbaler bas kao sto ga i znam jos od perioda kad je igrao za Radnicki...ocigedno ima bas kvalitetnog menadzera...
vrv smo svi svesni kakvu bi npr prednost Ljajic doneo kad bi uleteo umesto ovog bezglavog Kostica ali....to je druga prica tako da se nadam da ce bas Tosic dobiti sansu...

Mitrovicu je bio dovoljan jedan dobar centarsut da postigne gol...samo neka tako nastavi. Rukavina mislim da onako nikad u zivotu dobro nije centrirao :)

Poslednja izmena:
Bravo sine Mitre, bas teska utakmica ali svaka cast nasim momcima, izuzetna zelja i pozrtvovanost, solidna igra i jako vazan i veliki bodi veoma je bitno to sto takmicarsku godinu zavrsavamo neporazeni.
Polako ali sigurno nasi definitivno postaju TIM, vec postoji neki pobednicki mentalitet, vec 8 utakmica bez poraza, tako da mislim zasad dobro ide , sad naravno bice teskih utakmica i meceva kad moramo da se cupamo kao sto je bio ovaj, verovatno bice i poraza , ali to je neminovno, mislim nismo mi sad ni svetski prvaci ni ne znam ni ja sad pa da imamo "obavezu" da svaki mec rutinski dobijamo, to ne moze niko.

Mitro's on fire!

CeZE-bcWAAAcwLe.jpg

Uvjek uvjek cu navijati protiv ovih krkana sa ostrva znaci i kad hrvati igraju...A vi sto pricate da smo mi imali srece pokrite se usima...Ove dunstere treba nabit sa 5 komada...Sudija je kreten Dzo ledli je trebo dobiti dva crvena! i da Muslina treba da je sramota sto je izveo Mitrovica a uveo Gudelja..

Uvjek uvjek cu navijati protiv ovih krkana sa ostrva znaci i kad hrvati igraju...A vi sto pricate da smo mi imali srece pokrite se usima...Ove dunstere treba nabit sa 5 komada...Sudija je kreten Dzo ledli je trebo dobiti dva crvena! i da Muslina treba da je sramota sto je izveo Mitrovica a uveo Gudelja..

Sto ih ne nabismo, eno mag Katai je dobio sansu, svi su uslovi bili.

E kad ne padoh u nesvest od onog centarsuta Rukavine! :lol: Ne vredi, ovaj sistem igre sa Rukavinom i Obradovicem ne moze da se igra. Nemaju njih dvojica grama pameti u ofanzivi. Jeste Rukavina ovo vrhunski centrirao ali koliko je prostora imao u drugom poluvremenu i koliko puta je bio u situaciji da to uradi, morao je bar 5 ovakvih centarsuteva da ima. Obradovic u drugom poluvremenu ocajan. Imam utisak da bih ja mogao da ga driblam ceo dan. U ofanzivi samo smeta. Kolarov bi se veceras naigrao kao nikad u zivotu pored ovih velskih bukvi. Mogu oni da budu polufinalisti sa EP kolko hoce oni su trulez od ekipe.
Muslin mi tako ide na zivce ovom njegovom bunkeraskom formacijom da je to strasno. Ne znam sta bih drugo rekao.

Ovaj bod nam je kao kuca ali je igra tako teska za gledanje i igra vecine igraca je tako frustrirajuce ocajna da je to cudo. Jos da dodam i da nam je grupa teski odron.

To bunkerisanje nam se obilo o glavu protiv Irske i on ponovo. Bar da igramo ikakvu odbranu.
I samo da se podsetimo da smo u predhodnim ciklusima u ovo doba bili već pokojni što se tiče šansi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back