Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocekivan poraz. Igrom su se vratili na onu igru koju smo malo zaboravili posle sedam neporazenih utakmica do ove. Ono sto Muslin krpi tim u grupi je tzv najjaci tim. B tim nam ne postoji. Razvalio nas Katar i ovi. Ukrajinci igrali sa igracima koji i igraju kvalifikacije uglavnom. Seva uigrava tim, nas se sprad kao da imamo max skor 4/4. Italija vs Nemacka i Engleska vs Spanija su igrali sa igracima iz kvalifikacija, u punom sastavu. Da nas posluzi luda sreca, da se ovaj mehur nerasprsne sledece godine da izgubimo i baraz.

Mijat Gacinovic bi trebao da dobije sansu , stvarno decko igra odlicno u Ajtrahtu iz Frankfurta.

Ponavljam to iz dana u dan, ali ne vredi. Svi s esprdaju samnom zbog toga i navode mi neke argumente iz proslosti zasto on ne treba da igra.
Ljudi, gledajte BUNDES LIGU, Gacinovis je trenutno jedan od najboljih, bukvalno.

- - - - - - - - - -

Protiv svih narednih protivnika treba da igramo na manjim terenima u zemlji.POSEBNO protiv Velsa .
Dakle, Musline, imas Novi Sad, imas Nis, imas Krusevac, imas Milanovac, Jagodinu pa cak i Uzice,samo da je teren sto blizi travi.Pokazalo se da nasi igraci MNOGO BOLJE igraju na manjim stadionima.

Recimo, bilo bi interesantno da reprezentacija odigra jedan zvanican takmicarski mec u Pazaru?.

Ljudi ne znam je l ste vi gledali mec ali Rukavina i Obradovic su bekovi iz proslog veka... nema krila u ovoj nasoj formaciji sto znaci da bek mora da ume sa loptom,a ova dvojica ne znaju nista da urade s njom osim da je nadenu i po zakonu verovatnoce upute 1/25 dobrih centarsuteva.... cak je i asistencija bila jedva solidan pokusaj centarsuta,lopta isla unazad, nemoj da se zavaravamo,pa momci su vise puta odigrali napamet...polozaj tela Rukavine dok ima loptu dovoljno govori o njegovim igrackim kvalitetima

A sto se tice bekova ,da li imamo bolje,pa naravno da imamo....ako bi se vratili na 4-2-3-1 hipoteticki ,to bi bili Ivanovic i Basta,ako bi nastavili 3-4-2-1 to uopste ne bi moralo niti trebalo da bude bek,jer ni jedan moderan trener ne igra sa 3 stopera i 2 beka, Konte u Celsiju stavlja Mozesa na beka,u Italiji mu je to bio Kandreva, u Juventusu je to Kvadrado, u Djenovi nas Darko Lazovic eto kao potencijalno resenje,da ne govorim o Gvardioli gde ni Kolarov aesta kao srednjak....Zivkovic,Kostic pa i opet Basta ,sve bi to bili igraci koji bi korisnije odgovorili na toj poziciji....i nemojte da nam odgovor bude defanzivne karwkteristike jer cemu onda sluze 3 stopera ako i spoljni fudbaleri treba da budu odbrambeni....

Nemam nista protiv Rukavine ali sigurno nije kalibar za prvih 11

Čovek objasnijo!

Ponavljam to iz dana u dan, ali ne vredi. Svi s esprdaju samnom zbog toga i navode mi neke argumente iz proslosti zasto on ne treba da igra.
Ljudi, gledajte BUNDES LIGU, Gacinovis je trenutno jedan od najboljih, bukvalno.

- - - - - - - - - -

Protiv svih narednih protivnika treba da igramo na manjim terenima u zemlji.POSEBNO protiv Velsa .
Dakle, Musline, imas Novi Sad, imas Nis, imas Krusevac, imas Milanovac, Jagodinu pa cak i Uzice,samo da je teren sto blizi travi.Pokazalo se da nasi igraci MNOGO BOLJE igraju na manjim stadionima.

Recimo, bilo bi interesantno da reprezentacija odigra jedan zvanican takmicarski mec u Pazaru?.

E to bi stvarno bilo interesantno. :lol:

Ako su rezervisti pisi poraz automatski.

Normalno. Pitanje je u kakvom sastavu ce izaci Ukrajinci. Mozda ce i oni izaci u rezervnom sastavu.

Totalno bespotreban mec u Ukrajini i naravno poraz. Valjda je 100 000 evra vredno toga.

Па не би било "пристојно" да смо побједили :gace: Све улази у цијену, ни прва ни задња пријатељска коју смо продали, мора савез од нечега живити, јел тако? ;) Плус варијанта са тобожњим резервистима а у ствари се разигравају играчи од утицајнијих менаџера,и то је наравно плаћено.

Мени су Грузијци некада били јако симпатични, Каладзе, Арвеладзе, Кобиашвили, Цкитишвили, Кинкладзе, бедак ми што никада нисмо били у групи са њима када су ти играчи играли...

Па то и јесте реалност, ако се повреде, одсуствује због картона неколико битних играча, ето шта остаје од тима. Али и то је ок, нисмо велесила, па и Велшанима да се повреди само Бејл, дупло су слабија екипа.

Prvo meni je strasno to navijacko opredeljenje kod reprezentacije..Neka ga da i Ramadani ako treba samo da ga da Srbija..Meni je nejasno zasto Markovic ne dobija sansu..Sad ce svi da ga osporavaju,ali decko je klasa i ima jos nade da bude strasan igrac jer je jako mlad..Sigurno je bolji od Katajia i moze vise da da..Bas mi je Jovetic koji mi je komsija pricao da je to najtalentovaniji igrac uz Zivkovica i da je strasan igrac,ali da ima problem u glavi i kad malo ojaca da ce da eksplodira..Svi pricaju o Kosticu,ja ga licno obozavam,gine decko,trcki kao lud..ali trebamo biti posteni i reci da nije to to,da nema tu klasu,lucidnost,pas,osecaj..Igra na cistu snagu,brzinu i sut,tip igraca za beka..Mnogo bi nam ljajic znacio umesto njega i u tandemu sa Tadicem,ali isto mozda ga i nije dobro zvati zbog atmosfere..Ja se nadam da ce Zivkovic pocedi da se razvija i vremenom da bude uz tadica u 11,ili Markovic..Basta je zavrsio sa reprezentacijim,imao je 2 sanse i bio je ocajan..Posebno posle meca sa Portugalom kada je kriv za 2 gola..Lazovica obavezno zvati i treba probati sa njim..Svi koji pljuju Baneta trebaju da se stide..Bio je najbolji strelac kvalifikacija za svetsko 2010,igra fenomenalno od pocetka i zbog par losih meceva se pljuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back