GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.645
Šipci pobedili Francusku! Šta li će tek nama da naprave, toga se ja bojim, ljudi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šipci pobedili Francusku! Šta li će tek nama da naprave, toga se ja bojim, ljudi![]()
Nema nikakve svrhe da Tole ode ako ce da dodje ista bagra umesto njega,a Terzic jeste ista bagra....znaci nista tu nece da se promeni ostao Tole ili ne jer je uveden sistem destrukcije u celoj drzavi i nece jos duuuugo godina da docekamo posten fudbalski savez koji ce da otera menadzere i koji ce igrace da dovode na osnovu zasluga a ne na osnovu preporuka raznih ramadanija i zahavija....kraj bre

Takvo razmisljanje je ovaj narod dovelo do vucica i do ovakvog stanja u zemlji.....uopste nisma optimista da ce nesto da se promeni jer pored toga sto je narod naivan narod se nista i ne pita (niti zeli da se pita, nema sloge, nema bunta) tako da....mozda nekad naidje period kad izdominiramo u kvalifikacija kao u dva navrata pred sp 2006 i 2010 ali svaku uspeh ce bagrda da iskoristi za licno bogacenje i vazda cemo da se raspadamo po grupama velikih takmicenja. Pobeda nad Nemackom je najbolje sto se desilo srpskom reprezetativnom fudbalu.....u te tri utakmice se najjasnije nego IKADA pokazalo kakvi smo kad smo slozni, a kakvi kad nas bole kurci....Glavni argument protiv odlaska Toleta - "doće Terza".
Ma nek dođe bre i crn đavo, nek dođe i komisija u sastavu Zeka, Bjeka i Ćure, zabole me bre, samo da se nešto pomeri sa mrtve tačke.
Acu odvezli na kardiologiju![]()

Glavni argument protiv odlaska Toleta - "doće Terza".
Ma nek dođe bre i crn đavo, nek dođe i komisija u sastavu Zeka, Bjeka i Ćure, zabole me bre, samo da se nešto pomeri sa mrtve tačke.
treba doci neko ko stvarno voli fudbal a ne menadzerski lobista .
Šipci pobedili Francusku! Šta li će tek nama da naprave, toga se ja bojim, ljudi![]()
Ne bih se slozio da Italija ima bolje igrace tu smo negde.
Hrvati bolji vezni red i napad od nas? Ok aj da vidimo ko koga ima? Modric,Rakitic,Kovacic,Perisic i Brozovic to je to od top igraca(ne racunamo samo spiceve ajde da kazemo da su tu bolji od nas zbog Mandzukica).
A mi imamo Matica,Ljajica,Tadica,Markovica i Zorana Tosica. I sto su bolji? Ajde samo mi sad reci da je Perisic bollji u klupskoj karijeri od Zorana Tosica . . .
U veznom redu po kvalitetu igraca smo tu negde(racunam i ofazivne vezne) ali u odbrani smo mi daleko bolji.Makar duplo su nasi iz odbrane kvalitetniji od njihovih.
Samo Ivanović, Matić i Mitrović da se priključe mladoj reprezentaciji...
Rajković
Antonov
Veljković
Babić/Vule Jovanović
Bane Ivanović
Zdjelar/Maksimović
Matić
Milinković Savić
Gaćinović
Mitrović
Živković
Ova ekipa nema šanse da bi izgubila od Danaca...
A gdje su još igrači iz mlade reprezentacije... i tamo se dosta može naći igrača koji bi bili bolji od onih nesreća seniorskih...
Samo Ivanović, Matić i Mitrović da se priključe mladoj reprezentaciji...
Rajković
Antonov
Veljković
Babić/Vule Jovanović
Bane Ivanović
Zdjelar/Maksimović
Matić
Milinković Savić
Gaćinović
Mitrović
Živković
Ova ekipa nema šanse da bi izgubila od Danaca...
A gdje su još igrači iz mlade reprezentacije... i tamo se dosta može naći igrača koji bi bili bolji od onih nesreća seniorskih...
Modric,Rakitic,Kovacic i Perisic su kvalitetniji igraci od Ljajica,Tosica,Markovica,Fejse,Gudelja,Race Petrovica,kod nas u veznom redu imaju kvaltet samo Matic i Tadic.
Jos ako dodamo Srnu pa i Pranjica koji se odlicno ubacuju iz drugog plana.....jedino gde smo jaci su centralni bekovi mada i tu kiksnemo svaku utakmicu
Italijani su za klasu bolji od nas na svakoj poziciji ......
Tosic je vezni igrac koji nema nikakav dribing i koji se krece kao amater,Markovic je limitiran igrac koji sem brzine nema nikakve druge kvalitete,Ljajic je isto sumnjivog kvaliteta sem suta koji ga nekad posluzi nista vise ne vidim kod njega u igri,Petrovic,Fejsa su eksta spori igraci bez talenta......bolje da forsiraju Gudelja umesto Fejse i Petrovica...
Ti ne znas sta govoris. Ivanovic negde da se prikljuci ?
PA COVECE GLEDAS LI TI REPREZENTACIJU IVANOVIC JE UZ KOLAROVA NAJLOSIJI IGRAC NA TERENU ! ! !
- - - - - - - - - -
Hahahah ti si lud majke mi.
Ja ti ovde pricam o njihovim klupskim karijerama. A ne o tome kako se ponasaju u repki.
Perisic je rang sa Gudeljom tu su negde cak je mozda Gudelj i bolji.
Ljajic los? Hahahah pa sto je onda standradan u Romi? Markovic los kupio ga Liverpul za 25 miliona? Zoran Tosic los? Pogledaj malo kako on igra u CSKA
Samo tesis sebe i ubedjujes se da nasi igraci nemaju kvalitet a cinjenica je da po kvalitetu igraca treba da budemo rezultatski minimum ali minimum na nivou Hrvatske i Italije a mi ne sto smo gori od nih nego smo jos gori od jedne Danske i jedne Albanije. A vec sam rekao zasto je to tako u prethodnim postovima. Jedini smo ciji fudbaleri ne igraju sa zeljom,zarom i srcem i uopste se ne trude vec godinama
Ovo sto ti pises je tacno ako se informises samo iz novina,nasi novinari precenjuju kvalitet nasih fudbalera.
Ozbiljno pratim fudbal vec godinama pre sve gledam fudbalske utakmice iz svih liga koje se mogu kod nas gledati i mogu ti reci da prikazano stanje na terenu i pisanje novinara ``nebo i zemlja``.
Markovic je mozda placen 25 miliona ali kao ofanzivni vezni igrac sem brzine nema ni jedan vise kvalitet to ce ti reci svako ko se imalo razume u fudbal i svako ko je odgledao par utakmica u kojima je igrao Markovic....
Tosic ima ``tehniku``igraca koji je ucio da igra fudbal na nekoj livadi,ti njegovi driblinzi su jako spori i predvidljivi i moze lako da se procita koji mu je sledeci potez.
Ljajic sam gledao par puta uzivo i dok je igrao Partizan,mladu rep. i za A tim i mogu ti reci da ga u nekim utakmicama nije bilo nigde 90 minuta....kao da ne postoji na terenu,partije u rep. su mu ispod proseka...
Perisic i Gudelj ne igraju na istoj poziciji,Perisic je dosta ofanzivniji igrac ima solidan driblin i sut....dok je Gudelj tipican zadnji vezni igrac nije los i treba da igra pre Fejse i Race P....