- Poruka
- 27.032
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz A tima ostaviti Mitrovica i Matica jos mozda mozda 2 3 igraca max....
Iz A tima ostaviti Mitrovica i Matica jos mozda mozda 2 3 igraca max....
BRAVO JUNACI !!!
Eto sta se moze kad se srbi sloze. Curka izjavio da "nema cega da se stide" haha a jel vas stid sto deca igraju bolje od vas i sto ima vise srca, sloge i zajednistva medju njima !!!??
Igrace tkzv A selekcije sve rasupstiti osim eventualno Stojkovica, Matica i Ivanovica i pozvati sve ove klince da igraju sa sve djeneral Paunovicem na celu !!!! Svaka mu cast kako je mentalno spremio igrace i pomogao im da pokazu sta znaju !!
Kolarova bi bio, bioo, biooo dok mu se ne obrisu one grand sou tetovaze ***** ga u usta folirantska somina jedna obicna !!!
Poruka za junake - NEMOJTE SEBI DA DOZVOLITE TU SRAMOTU I DA POSTANETE NESLOZNI I BEZMUDI KAO DEBILI IZ TAKOZVANE a SELEKCIJE !!!! Ostanite jaki ne dajte da vas novac ponese iznad grba Srbije !!
Pa ja neznam mozda on jeste davio loptu ali je jedini koji nije gubio loptu i vuko je nest radio u fazi napada a za Mitra si skroz promasio covek je dobio vecinu vazdusnih duela narocito glavom svaku loptu je odlozio nazad saigracima ako je neko zasluzio gol onda je to on... Srusiti toleta da neki ljudi iz fudbala dodju poput Mijatovica Stankovica Jugovica sta znam kome nije ukaljano ime ako sad neke nase legende nedignu glas neznam kad ce...Dovesti Pauna napraviti ekipu ratnika i objasniti da nismo favorit protiv nikoga ali da nas niko nemoze rutinrati da ima svi da trce jos samo nam fali da nas Albanci tresnu....
Sergeja i Zivkovica u A tim...Markovica netreba pljuvati on je sinoc pokuso ali u ovom trenutku on jednostavo nemoze vise u ovom trenutku a pianje je oce li ikada moci vise od ovoga em je van forme em je skromne tehnike em mu fali rutine iskustva....trenutno je Kostic sigurno bolji igrac...ostaju nam problemi nazad i jos jedan igrac sredine terena neznam koji ali bi pronaso resenje da mi je to poso...Tadic kad se oporavi od povrede ako mu se igra...Djuricicu i Ljajicu se zahvaliti nikad od njih igraca mozda ce na papiru imati solidne karijere ali to nije dovoljno za ozbiljan fudbal pogledati pod Pantelic zasto...uz sve svoje igracke limite za njih je Lane Jovanovic bio zmaj...
Mandić je odigrao odličnu utakmicu. Šteta što je promašio penal.
Mandić je odlično odigrao... borio se kao lav... i u onoj akcije je dobro dodao Šaponjiću...

Meni Mitrovic deluje nezaintereresovano na terenu................probudio se tek u drugom poluvremenu,mozda mu ne odgovara ovakva defanzivna igra Srbije,ko ce ga znati......
- - - - - - - - - -
Zahvaliti se i Tosicu.........i forsirati Kostica i Zivkovica....
Ma ne ide to tako...Ovo su tek 20-godišnjaci i ne mogu tek tako da se nose sa starijim i iskusnijim igračima.
Mi ako iz ove generacije dobijemo 4-5 igrača za A selekciju...biće puna kapa.
Ono što ova reprezentacija ima, a A reprezentacija nema je timski duh, glava i rep, uigranost i disciplina.
Zato mislim da u sledećem ciklusu, Veljko Paunović mora voditi i A selekciju i mladu reprezentaciju do 21 godine.
Najveći problem naše odbrane je neuigranost štoperskog tandema. Svaku utakmicu počinje neka druga kombinacija.
Prvo je bilo Subotić-Nastasić, pa Biševac-Nastasić, pa Ivanović-Nastasić, pa kad se Nastasić povredi, onda je neka deseta kombinacija tipa Ivanović-Karleuša Tošić ili Tomović.
Sad smo gledali Maksimovića i Nastasića u paru.
Tu se već ne bih kladio da tandem Veljković-Babić ne bi kvalitetnije odigrao utakmicu.
Veljkovic moze da igra za A tim a Babic mora malo da poradi na brzini....
Kombinacija Veljkovic Nastasic ili Veljkovic Subotic bi bila idealna za Srbiju....
Najbitnije je da kombinacija bude uigrana...a ne da svaku utakmicu počinje neka druga. Zaboravio sam i Stefana Mitrovića koji je počinjao neke utakmice.
Reprezentativna okupljanja su ionako retka i pripreme su kratke.
Ne prodje utakmica, a da mi ne primimo gol zbog kiksa zadnje linije.
Prosto je neverovatno kako je sinoć kod prvog gola čovek ostao sam na šesnaestercu da šutira ko na treningu.

Ne, ali ne shvatam šta to esencijalno menja ako Karadžić ode.
Mislim, to je kao ono, ne učiš, padneš ispit, a onda ti kriva crna mačka jer ti prešla put na putu do faksa.
Mi smo sve varijante isprobali, sve moguće selektore, i domaće dunstare i strance, i opet ništa.
Dakle, očigledno je problem u ovim našim vezarama, koje ne znaju ili neće da igraju kako valja.