Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KAD JE RAJKO UZO DA SUTIRA SRCE MI STALO GOVORIM BRATE TO SE NERADI NISAM MOGO DA GLEDAM...covece svaka cast momcima da nisu poklekli posle dve propustene sanse

Pročitao sam sa usana šta im je Paunović govorio pred penale... samo opušteno i smireno, nema veze ako promašite, niko vam ništa ne može zamjeriti...

- - - - - - - - - -

Acu odvezli na kardiologiju :mrgreen:

Imao je i ovu utakmicu komentara da se upiššaš...

svaka cast momcima!

ali zaista zabrinjava sto nisu u stanju da daju gol iz igre... imam osecaj kao da ni ne zele

Mandic kao da je promasio poziciju... decko trci nazad, igra dobru odbranu, ali u napadu slabo... umesto da resava onu situaciju 1 na 1 sa golmanom od gleda da asistira

i ovo da Rajkovic sutira penal je zaista neshvatljivo... golman em nije za to, em posle promasaja moze psihicki da se unakazi i samo se sjebe za dalje

al ipak momcima svaka cast... za razliku od onih pajaca od sinoc zaista zasluzuju sav naklon i postovanje nacije

BRAVO JUNACI !!!

Eto sta se moze kad se srbi sloze. Curka izjavio da "nema cega da se stide" haha a jel vas stid sto deca igraju bolje od vas i sto ima vise srca, sloge i zajednistva medju njima !!!??
Igrace tkzv A selekcije sve rasupstiti osim eventualno Stojkovica, Matica i Ivanovica i pozvati sve ove klince da igraju sa sve djeneral Paunovicem na celu !!!! Svaka mu cast kako je mentalno spremio igrace i pomogao im da pokazu sta znaju !!
Kolarova bi bio, bioo, biooo dok mu se ne obrisu one grand sou tetovaze ***** ga u usta folirantska somina jedna obicna !!!

Poruka za junake - NEMOJTE SEBI DA DOZVOLITE TU SRAMOTU I DA POSTANETE NESLOZNI I BEZMUDI KAO DEBILI IZ TAKOZVANE a SELEKCIJE !!!! Ostanite jaki ne dajte da vas novac ponese iznad grba Srbije !!

Mandic kao da je promasio poziciju... decko trci nazad, igra dobru odbranu, ali u napadu slabo... umesto da resava onu situaciju 1 na 1 sa golmanom od gleda da asistira

Izvanredno je asisitirao, što znači da je ispravno postupio.
Njegova pozicija je bila solidna, ali on je asistencijom napravio mrtvu šansu za Šaponjića, a ovom je lopta prošla ispod noge. Stvarno neverovatan promašaj. Ni Nesta iz te pozicije ne bi tako otklonio opasnost od gola.
Mandić je odigrao odličnu utakmicu. Šteta što je promašio penal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back