@admiral1
Не знам ко си и шта си али по овоме што си написао испада да смо ми криви, а и правиш замену тезa како се то популарно каже. Нико не говори о квалитету тимова, већ нешто сасвим друго.
Кажем, мене би једино задовољило да наш тим одмах иступи са такмичења, каква жалба, какви бакрачи. Судија те тужи, судија ти суди, што каже пословица. Да су хтели да буду праведни, били би одмах. Зар мислиш да ће да олижу оно што су пљунули. Неће! Још ће и да пооштре, како су почели, наводно на жалбу супротне стране. Ма иди бре, једино решење је овде излазак!
Ako mi ne prodjemo ovu grupu nikakva nepravda,Albanija,dron,Uefa,Platini, minusi, prazne tribine, povrede, forma, sudije na strani protivnika,nepostojeci penali i kartoni, napadi u Skiperiji i slicne stvari nas ne peru BRE.... ovu grupu bi s mladom reprezentacijom morali da prodjemo.....
Pa pazi,ajde da gledamo nepristrasno iako je jako tesko,slazem se, ako dopustis da ti navijaci ulete na teren to je onda propust u organizaciji, ne znam sta tu nije jasno? I da se ne pozivamo na eventualne slicne primere iz proslosti u zapadnim zemljama (mada nisam siguran da li ih je bilo), treba da shvatimo da smo ***** od zemlje i da pravda nije raspodeljena uravnotezeno, slabi smo na svakom aspektu i nemamo sta da ocekujemo iste arsine,to je onako objektivna situacija, ne kazem da podrzavam tako nesto naravno,ali trenutno je takva situacija ne samo u fudbalu nego svuda, i moramo da prihvatimo da je tako.
S druge strane ocekujem zalbu na temu kaznjavanja albanskih igraca koji su tukli navijace i na temu igranja pred praznim tribinama u Tirani , i neka uslovna da im se repne u smislu jos nekog politickog ispada da buudu drasticno kaznjeni.....ne vidim sta bi drugo moglo....ovo je izrezirano ,ali smo mi krivi jer smo narod koji lako nasedne na provokaciju i koji nije sposoban da se obracuna sa huliganizmom,jednostavno cinjenica koliko god nam bilo tesko da priznamo.|Ovo je temeljno pripremljeno na osnovu nasih slabosti,ko nam je kriv ?
I sta bi postigli izlaskom iz UEFE?
Znas koliko bi zasvrbelo celokupnu instituciju sto tamo neka sacica nece igrati uefina takmicenja? Pa to ni Nemacka da uradi ne bi ih mnogo dotaklo,a ne 5 miliona siromaha ,ciji je fudbal na nivou najprimitivnijeg katanaca . **** im se , nece osetiti ama bas nikakvu konsekvencu,a mi hocemo i te kako.... pa nismo mi SAD u kosarci pa da siljimo onu stvar i igramo u paralelnoj dimenziji,to cak ni u vaterpolu ne bi bilo dobro da uradimo,a kamo li u fudbalu u kome smo realno 3 evropska klasa.....sta ocekujes da se desi izlaskom?
JA npr. ocekujem da sledeci potez bude zabrana igranja fudbala u Srbiji od strane resornog ministarstva uz procenu o nerentabilnosti odrzavanja tako skupog sporta.... onda cemo gledati derbi Sumadije izmedju Radnickog i Borca i uzivati u svojim fudbalskim ,ali i moralnim kvalitetima.... e vidis,ali ja sam recimo prestao da pratim nasu ligu unazad ne znam koliko godina, gledam samo derbi (ne znam zasto) i nastupe nasih (dominantno Zvezde u Evropi , kojih nije bilo ni 10 poslednjih godina) i reprezentaciju.... a takav je slucaj i sa vecinom ostalog stanovnistva....