Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Međutim, prema nekim informacijama UEFA će Srbiji izreći sledeće kazne:

Prvo - igranje nove utakmice Srbija - Albanija na neutralnom terenu, bez prisustva navijača;
Drugo - FSS zbog upada na teren biće kažnjen igranjem utakmica bez prisustva publike do kraja kvalifikacija za EP 2016;
Treće - drastična novčana kazna za FSS.

FS Albanije će takođe biti kažnjen, ali nije poznato na koji način.

Utakmica registrovana 3:0 za Srbiju, ali su nam oduzeta tri boda, a platićemo i 100 000 evra kaznu. Uz to, naredna dva meča igraćemo pred praznim tribinama

Kako sportske.net saznaju iz izvora bliskih savezu, Srbija je dobila prekinuti meč sa Albanijom 3:0, ali su joj i oduzeta tri boda, pa ostajemo pri dnu sa bodom protiv Jermenije.

Uz to oba saveza platiće i kaznu od po 100 000 evra. Ova saznanja iz Niona, potvrdile su i "Novosti", a UEFA je napravila kompromis.

Srbija će i naredna dva meča igrati bez publike. Pre nekoliko minuta FSS je zvanično objavio da su naša saznanja bila tačna, pa sada ostaje analiza onoga što se dogodilo, ali i kazni.

Uskoro opširnije...

Opet debilizam od kazne.
Daju ti tri boda, pa ti onda uzmu.

Dakle fakticki najvecim delom zbog siptara mi ulazimo u neravnopravnu trku za euro sa dancima i portugalcima jer imamo utakmicu manje. Veliki bi skandal i udar na budzet uefe bio da cronaldo ne ode direktno na euro. Veoma debilna odluka sa aspekta zdravog razuma, al odavno sam se pomirio sa tim. Banana drzava smo i to je to.

Dakle fakticki najvecim delom zbog siptara mi ulazimo u neravnopravnu trku za euro sa dancima i portugalcima jer imamo utakmicu manje. Veliki bi skandal i udar na budzet uefe bio da cronaldo ne ode direktno na euro. Veoma debilna odluka sa aspekta zdravog razuma, al odavno sam se pomirio sa tim. Banana drzava smo i to je to.

Mi ćemo se boriti za 3. mjesto sa Arbanasima... obzirom na njihovu iznenadnu pobjedu u Portugali, bojim se da nam je neophodna pobjeda u Tirani (ili već gdje se bude igralo)...

Organizatori i huligani su dva puta ispali budale ili pokvareni možda.
Prvo zato što su uleteli na teren i napali albanske igrače, a drugo što ih nisu olešili od batina. Da je svaki albanski fudbaler završio sa frakturom lobanje, onda bi mogli mirno i zadovoljno da podnesemo i daleko težu kaznu.
Ovako, oni se izvukli bez težih povreda, a mi najebali... :roll:

Meni nije jasno nista. Dal su ovi iz uefe poludeli? Kazna za nas i siptare pada u drugi plan zbog cascavanja Danske i Portugalije. Sto nas lepo ne izbace i neka idu oni kojima uefa krci put? Ovako je i vise nego ocigledno sta se radi. Zemlje zapada uvek imaju prednost u odnosu na istok. Da li bi ovakva kazna bila i Spaniji ili Nemackoj da se to desilo kod njih? Nema sanse. U interesu uefe je da Ronaldo igra na EP. Ili neka ponove utakmicu da se iskoljemo ko ljudi pa kom opanci kom obojci ili neka dodele nekome pobedu ali ne ovu smejuriju od pobede vec pobedu sa bodovima koji se vaze. Sta ce nam 3 virtuelna gola? Da se hvalimo gol razlikom na kraju kvalifikacija? Fala lepo.
Da se zalimo na odluku i da se proceslja emeljno statut i svi clanovi statuta uefe po kom su se pozvali na ovu lakrdiju. Koliko sam citao bila su moguca 4 scenarija a nijedan scenario nije bio sa oduzimanjem bodova pa se zato pitam na osnovu cega su nas ovako odrapili. Ok, 3 meca bez publike i 100.000 zbog lose organizacije ali zasto 3 boda manje? Nasi su izasli na teren posle prekida i zeleli su da igraju kao sto su im iz Niona nalozili. Nije bilo nijedne administrativne greske tipa da igra suspendovan igrac da bi mogli da nam oduzimaju bodove.

Treba sacekati zvanicno saopstenje na UEFA-inom sajtu, mediji u srbiji su zaista na toliko niskim granama i u stanju su da puste dezinformaciju na koju ce se napaliti masa i na kojoj ce zaraditi dosta klikova.

Ovu ves su objavili blic, kurir, informer...3 sjajna razloga da sumnjamo u ovu odluku :)

Ma zvanično je: http://www.uefa.com/uefaeuro/qualif...207.html#serbia+albania+disciplinary+decision
Samo što veze s mozgom nema. Čuj, daju ti pobedu a oduzmu bodove, wtf

Meni nije jasno nista. Dal su ovi iz uefe poludeli? Kazna za nas i siptare pada u drugi plan zbog cascavanja Danske i Portugalije. Sto nas lepo ne izbace i neka idu oni kojima uefa krci put? Ovako je i vise nego ocigledno sta se radi. Zemlje zapada uvek imaju prednost u odnosu na istok. Da li bi ovakva kazna bila i Spaniji ili Nemackoj da se to desilo kod njih? Nema sanse. U interesu uefe je da Ronaldo igra na EP. Ili neka ponove utakmicu da se iskoljemo ko ljudi pa kom opanci kom obojci ili neka dodele nekome pobedu ali ne ovu smejuriju od pobede vec pobedu sa bodovima koji se vaze. Sta ce nam 3 virtuelna gola? Da se hvalimo gol razlikom na kraju kvalifikacija? Fala lepo.
Da se zalimo na odluku i da se proceslja emeljno statut i svi clanovi statuta uefe po kom su se pozvali na ovu lakrdiju. Koliko sam citao bila su moguca 4 scenarija a nijedan scenario nije bio sa oduzimanjem bodova pa se zato pitam na osnovu cega su nas ovako odrapili. Ok, 3 meca bez publike i 100.000 zbog lose organizacije ali zasto 3 boda manje? Nasi su izasli na teren posle prekida i zeleli su da igraju kao sto su im iz Niona nalozili. Nije bilo nijedne administrativne greske tipa da igra suspendovan igrac da bi mogli da nam oduzimaju bodove.

Lepo receno, nemam sta dodati. Farsa.

Nismo dobro prosli, ali smo prosli bolje od siptara

Ako budemo imali isto bodova na kraju (nije nemoguce) bicemo ispred njih zbog pobede od 3:0 :hahaha:

Takodje UEFA nam je ucinila uslugu sto nam je suspendovala navijace, onda nasi igraci u miru i tisini, bez pritiska, mogu da pobede Dansku i Jermeniju
Ma gdje smo prošli bolje od Šiptara?!

Na našem terenu kao da se nije igrala utakmica, a tamo će biti publika... a vidjećete šta će nas tamo čekati... mi smo kažnjeni sa 2 meča bez publike, a oni nisu... Zašto oni nisu kažnjeni za političku provokaciju, i njihovi igrači što su se tukli zbog zastave Velike Albanije... onaj terorista Cana ubio Boga u onom navijaču... svugdje na bijelom svijetu bi takvi dobili batine, jedino u Pašaluku sad svi pljuju navijače što su se drznuli da uđu na teren... fuj... muka mi je od svega... i od lopovskog FSS i od UEFE sa dvostrukim aršinima...

Zvezda kažnjena od strane UEFA,Partizan takođe kažnjen,konačnu kaznu za meč sa šipcima su odložili nakon utakmice Partizana sa Bešiktašom koji je bio već u najavi meč sa mogućim ekscesima...lepo je sve to UEFA uklopila i kazna je više posledica klupskih kazni nego samih dešavanja sa šipcima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back