GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.589
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па то је моја претпоставка, даа плашим се и чињеница, вероватно.
Zato sto Lazovic jos uvek moze da zabode jos jedan masan ugovor u nekom ruskom timu(pri dnu tabele) ili nekom Azerbejdzanu...Posle nekih saznanja na sve ovo gledam sa tugom i razocarenjem ja kao okoreli cigan koji gledam sve Zvezdine tekme kazem da bi Skultic sa Mitrom trebo da se bori sa prvog spica...Kolko covek ucestvuje u igri tima to je neverovatno kolko doprinosi pa kao Mandzukic u bajernu fantastican igrac za razliku od staticnog Djordjevica ili Lazovica a o Lazovicu da netrosim reci neko je dobro reko celu karijeru sto on 'igra' nije ni za drugu ligu...
Danko Lazović je kad je mlađi bio nedostatak kvaliteta nadoknađivao fanatičnim zalaganjem i agresivnošću... sad je od svega toga ostalo samo drsko i bezobrazno ponašanje... čovjek cijelu utakmicu samo psuje i dere se...
Ma Advokat je došao tu da proda svoje ime. Boli ga uvo za sve. Radi kako mu se kaže i prima masnu platu.![]()
Danko Lazović je kad je mlađi bio nedostatak kvaliteta nadoknađivao fanatičnim zalaganjem i agresivnošću... sad je od svega toga ostalo samo drsko i bezobrazno ponašanje... čovjek cijelu utakmicu samo psuje i dere se...
Nama bi Modrić bio špicBravo legendo, doziveli smo i skracivanje spiska, to do sad nismo imali
Pozoves igraca u petak,a onda ga u ponedeljak sacekas na aerodromu i vratis kuci jer nije standardan u klubu, a to kao nisi znao kad si pravio spisak
Koga smo mi dobili za selektora ovo je vrhunac.......
I idemo naravno sa 3 zadnja vezna (malo su 2 ,primamo dosta golova), i ziheras Murinjo je skontao da ti pored Matica ne treba drugi mesar, jedino se mi pravimo pametni pa od njega ocekujemo da vbude koren napada
Pa nama bi Modric bio najveca desetka ikada,ofanzivnije od PIksija bi ga stavljali
Не разумем зашто је враћен Баста ! Па и Игњовски ! Дечко игра за разлику од Маркеца,Кузмановића и Јојића. Али враћање Басте је ми је крајње нејасан потез. Суботић нас је испалио, Коларов је повређен, Настасића нема ни на трибинама а Баста се враћа.
Subotić nas nije ispalio... Basta je još povrijeđen, Ignjovski igra prilično slabo i to ne na svojoj poziciji, već na beku... Kuzmanović je igrao posljednje dvije utakmice...
Па где је Суботић ??? Кузмановић је одиграо 3 утакмице до сада у првенству, плус сигурно није играо целе...
Ако је повређен није ми јасно зашто га је и звао ! А мислим да је могао да уђе бар као измена, он је увек био добар џокер.
Па где је Суботић ??? Кузмановић је одиграо 3 утакмице до сада у првенству, плус сигурно није играо целе...
Ако је повређен није ми јасно зашто га је и звао ! А мислим да је могао да уђе бар као измена, он је увек био добар џокер.
Koliko sam ja shvatio Subotic je rekao da nije 100% spreman da igra i za Dortmund i za Srbiju. Kad bude osetio da moze odazvace se. Advokat je rekao da na njega ne racuna. Pretpostavljam da od njega mozemo da se oprostimo sto se tice igre u reprezentaciji iako je preko potreban zbog toga sto nam odbrana nije standardna u svojim klubovima. Mada ruku na srce njegov stav nije u redu pogotovo jer se zna da bi bio u prvoj postavi.
Kuzma je standardan u Interu i ne gura lose i od njega mozemo da ocekujemo kvalitetne partije iako po meni on bi bio rezerva.
Ne znam šta je isto, Vidić je igrao za reprezentaciju a bolje bi bilo da je rekao da mu se ne igra i da nije igrao. Kao što radi Subotić.Standardna priča. Isto je bilo i sa Vidićem... Po ovom smo najsličniji Englezima...
Ne znam šta je isto, Vidić je igrao za reprezentaciju a bolje bi bilo da je rekao da mu se ne igra i da nije igrao. Kao što radi Subotić.