Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos niko nije komentarisao nasu igru u onih 41 minuta koliko se igralo. Prvih 25 minuta nasi su valjda poneseni atmosferom s tribina pritisnuli Albance na njihovu polovinu i imali neke polusanse (sut Baneta pa onaj napad kad je Lazovic napravio faul u petercu). Onda drugih 15 minuta totalni pad u igri i obrnuta situacija gde su Albanci dosli do neke svoje igre i uz dosta izlezavanja po terenu uspevali da iz pre svega iz prekida ugroze nas gol. Cana glavom iz kornera pored leve stative i ona odbijanka u sesnaestercu kada su samo produzili loptu do gola koju je Stojke boksovao. Dosta bolje prilike od nasih mora se priznati. Moram da napomenem Djuricica. Ja nisam imao poverenja u njega jer ima slabu minutazu u klubu pa nisam ni verovao da ce biti u startnoj postavi ali me je najprijatnije iznenadio. Odlicno se kretao, trazio loptu, delio precizne pasove unapred, imao i onu petu za Baneta ma ekstra je odigrao. Odbrana mi je bila opet smusena. Ne moze se dozvoliti da neko utrcava u nas sesnaesterac sa 18-20 metara prilikom kornera i skace vise od nasih odbrambenih igraca. Tu bih stavio akcenat na Kolarova kome nije prvi put da ga neko naskace. Ok ako nije dobar skakac ali opet zasto on cuva Canu kada je nizi od njega? Nema logike. Mitrovicev najbolji potez skidanje zastave. Stojke odlican kao i uvek a ostali bi trebali malo da porade na taktici. Sto kaze Advokat bekovi nam idu u napad a niko ne popunjava rupe koji oni ostavljaju pozadi. Otuda i kontre Albanaca koje su bile nezgodne jer su se nasi sporo vracali na svoju polovinu a protivnici vec stigli na 3/4 igralista. Isto i kod prekida tj. kornera. Tu vreba velika opasnost ako se lopta izbije i dodje do protivnickih igraca a svi nasi odbrambeni igraci budu zauzeti na skoku za gol. Tadic pokusava da proigrava ali u toj ulozi se mnogo bolje snasao Djuricic i mozda bi trebalo da se njemu prepusti uloga plejmejkera a Tadic da igra klasicno krilo koje bi driblinzima ulazilo u sesnaesterac i pravilo probleme. Setio sam se opet Kolarova koji je imao nekoliko centarsuteva i svi su bili po zemlji. Ok, teren je perfektan i takvi pasovi bi trebali da budu precizni ali brate podigni je malo jer se takva lopta najlakse "cisti". Da je poluvisoka ili visoka za glavu ne bi mogli daleko da je izbace i mogao bi neko da natrci na nju. On covek zapeo 3-4 puta za redom po zemlji i odmah prvi igrac Albanije je salje u aut. Aman. U napadu opet neke kerefeke, protiv Jermenije Djordjevic i po ko zna koji put propusta ukazanu sansu da bude starter (dokle vise) a sad Lazovic koji bi u Partizanu grejao klupu Skuleticu da se ja pitam. Mitar opet druga ili treca solucija. Ne znam zasto je to tako? Da li oni u strucnom stabu vide nesto sto mi ne vidimo ili sta je u pitanju ne znam ali mi bas nije jasno. Kakva god bila odluka Uefe da li se ponavlja utakmica ili se igra jos jedna mi moramo da menjamo nesto jer kada smo ovako igrali pred punim stadionom sa nasim navijacima cemu da se nadamo pred praznim tribinama?

Đuričić je na svim utakmicama kod kuće odigrao odlično, a u gostima uglavnom loše... sad kad je Marković u autu, ja bih njemu davao šansu, a Tadić da igra krilo... Mitrović bi meni bio prvi špic, a Đorđević rezerva... ako se ko povrijedi da uskoči Mrđa i to je to...

Inače, ja sam ubijeđen da bismo ih lako dobili da utakmica nije prekinuta... čak sam očekivao gol do kraja prvog poluvremena, jer su se Arbanasi bili otvorili... na neutralnom terenu, bez navijača, nema šanse da ih ne pobijedimo (čak i sa menadžerskim igračima)...

Ako ce se ponovljena utakmica igrati u martu sledece godine onda odlicno za nas. Advokat ce do tad verujem vec polako da postavi stvari na svoje mesto,igraci ce biti u 100% formi pogotovo Markovic.
Do tad ce se oporaviti i Sulejmani i Fejsa za koje itekako ima mesta u ovoj ekipi+ verujem da se Advocat ni Lajica nije odrekao tako lako pa ce mozda i njega pozvati. Subotica ne vredi komentarisati Advokat je stavio tacku na tu pricu. Steta

Jedan od vaših komentara:

miro-split-komentar-srbija-albanija.jpg

Ne razumijem što želiš reći. Pa nismo Borg da svi isto mislimo. :confused:

Ti "navijaci" su deo scenarija. Uvek se nadju takvi da (ne znajuci sta rade ali znajuci za koliko to rade) pomognu scenario blacenja Srba i Srbije. Takav scenario se uspesno primenjuje poodavno prema nama.
Neko je napisao kako mu cudno da su Albanci uvereni da ce Srbija biti kaznjena a ja samo dodajem da je to sa razlogom jer je glavni organizator svega ovoga mnogo mocan i mnogo mocniji od njih. Citacemo jednog dana u Vikiliksu depesu o ovome. Ko razume, shvatice!;)

Овако како си ти написао,делује као теорија завере.Али и ја мислим да је ово нешто више и из моћних кругова све организовано,а не тек тако ...играли се албанци.
Али каква нам је држава(озбиљна) тако нам се и ради.

Crnogorci hoce da nam uzmu Kostica, a koliko vidim i on ostavlja tu mogucnost otvorenom

koje dno dna... cim ne zaigras za reprezentaciju u 22-23 godini, odmah hoces novo drzavljanstvo i reprezentaciju... samo kod nas valjda

kao i onaj mali skoro, zaboravio sam mu ime, sto je ucenjivao reprezentaciju da ce zaigrati za BiH ukoliko ne bude ponovo na reprezentativnom spisku, pa ga je Savo lepo spustio

sta bre svi glume uvredjene mlade, svi bi na silu, ucenjivacki u reprezentaciju samo da bi se preko nje sto bolje prodali... ma gonite se

Kostica sam zgotivio prosle sezone u Groningenu, ali ako mu je ovakvo razmisljanje nek se goni u tri lepe...

niko nije iznad reprezentacije, pa ni taj balavac, bez obzira koliko obecavao... ja se licno ne bih cimnuo ni oko jednog od tih koji imaju nekakve dileme... stavise olaksao bih im

Crnogorci hoce da nam uzmu Kostica, a koliko vidim i on ostavlja tu mogucnost otvorenom

koje dno dna... cim ne zaigras za reprezentaciju u 22-23 godini, odmah hoces novo drzavljanstvo i reprezentaciju... samo kod nas valjda

kao i onaj mali skoro, zaboravio sam mu ime, sto je ucenjivao reprezentaciju da ce zaigrati za BiH ukoliko ne bude ponovo na reprezentativnom spisku, pa ga je Savo lepo spustio

sta bre svi glume uvredjene mlade, svi bi na silu, ucenjivacki u reprezentaciju samo da bi se preko nje sto bolje prodali... ma gonite se

Kostica sam zgotivio prosle sezone u Groningenu, ali ako mu je ovakvo razmisljanje nek se goni u tri lepe...

niko nije iznad reprezentacije, pa ni taj balavac, bez obzira koliko obecavao... ja se licno ne bih cimnuo ni oko jednog od tih koji imaju nekakve dileme... stavise olaksao bih im

Ma ja ajmo oterati Kostica, vidis da samo prica o plasmanu mlade, golu, emocijama...Nema nista od ovoga bre netreba Kosticu Crna Gora(citaj poromocija na vecoj sceni) decko je izbacio Spance, igra Bundesligu svim skautima je na oku...A ova izjava u 'fazonu nisam reko Crnogorcima da odjebu' je za nedaj Boze...fudbalska karijera je kratka neznas sta nosi sutra...Eno ti primer Branka Boskovica, neverovatan talenat doveden je u PSG da zameni Ronaldinja, nije to mogo izneti i decko puko, nesto posle toga...Montenegro pozvo, preko njih je zabo masan ugovor u Americi...moras imati razumevanja za takve stvari...i meni se gadi taj 'Montenegro' ali razumem ljude imaju porodice, familije i svi gledaju u njih valja to sve 'namirit'...Sace komentari *********a "jado i treba da igra za montenegro znas li ti da su svi Kostici iz rovaca"

Ma nema od toga nista.
Kostic je dobar momak, momak koji voli pre svega grad u kome je rodjen, a samim tim i ovu zemlju.

Uostalom, to i ovde sam kaze:

Прија ми што се интересују за мене, али сви добро знају да моје срце куца само ѕа једну земљу, а то сам показао до сада велики број пута. Оно што је мени у мислима је само како да са својим друговима на европском првенству следеће године у Чешкој остваримо што бољи резултат и домогнемо се олимпијских игара, све остало ме не занима. Хвала што су питали, али одговор вероватно и сами знају.

http://www.zurnal.rs/fudbal/repreze...-su-pitali-ali-odgovor-verovatno-i-sami-znaju

ne znam, dok sam citao vest na Sportalu stekao sam utisak da ne odbacuje mogucnost da igra za crnu Goru, tipa 'pre bih za Srbiju, ali sto da ne i za Crnu Goru'

ako se zaista dvoumi, onda mu srecno dalje u karijeri...

ipak nadam se da sam samo stekao los utisak i voleo bih sto pre da ga vidim u tandemu sa Tadicem

Mislim da nas savez tu ne treba da se mesa previe, jednostavno treba da zove Kostica da igra za Srbiju, sto u21 sto seniorski tim, pod uslovom da igra dobro i u klubu.
Nekada ne mora ni to biti uslov,jer cesto igraci igraju lose ne zbog svoje lose forme vec zato sto ceo tim igra lose pa se i njihova dobra igra ponisti losom igrom celog tima.
Kostic je jedan od nadolazecih talenata,uz Jojica,Zivkovica,Jovica,Savicevica,Gacinovica i jos neke igrace...
A ako eki igrac BAS zeli da igra za CG,FSS tu ne treba previse da ga moli, jer to po meni nema bas nekog velikog smisla,to nije vise igrac reprezentacije Srbije cak i ako FSS uspe da ga NAGOVORI.
Za reprezentaciju se igra voljom a ne prinudom ili podmicivanjem.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back