Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Vidio sam jučer. I u dosta navrata gledam kako kod vas svako malo netko preskoči ogradu i vrati se natrag, i nikom ništa. Kakva je žandarmerija prema huliganima? Frajer skoči u teren, uzme igraču traku, i poslije drži presicu o tome kako ju ovaj nije zaslužio. Možda stvarno imam krivi dojam, ali ne čini mi se da su baš brutalni. I ne govorim o pendrečenju. Vjerojatno ih namlate i više puta. Ali da oni za ovo jučer dobiju zabrane, kaznene prijave, istražni zatvor, sljedeći put ih ne bi toliko skočilo u teren. Ne mislim da je Srbija zaostala, samo mislim da su po tom pitanju policija i sudovi kod vas dosta blaži, jbg.Palili ste i vi Srpsku pa nikom nista. Nije to nista strasno kao ovo. Sto se tice policije ne znas ti kakva je zandarmerija u Srbiji prema huliganima. Procesljaj malo youtube i sve ce ti se samo kazati. I kod nas se ide u zatvor za takve prekrsaje. Previse citas hrvatske novine i mislis da je Srbija zemlja zaostala u 19-om veku...
Btw, ako je na Maksimiru stvarno zapaljena srpska zastava, sori. Stvarno mi je prvi glas to.