Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Palili ste i vi Srpsku pa nikom nista. Nije to nista strasno kao ovo. Sto se tice policije ne znas ti kakva je zandarmerija u Srbiji prema huliganima. Procesljaj malo youtube i sve ce ti se samo kazati. I kod nas se ide u zatvor za takve prekrsaje. Previse citas hrvatske novine i mislis da je Srbija zemlja zaostala u 19-om veku...
Vidio sam jučer. I u dosta navrata gledam kako kod vas svako malo netko preskoči ogradu i vrati se natrag, i nikom ništa. Kakva je žandarmerija prema huliganima? Frajer skoči u teren, uzme igraču traku, i poslije drži presicu o tome kako ju ovaj nije zaslužio. Možda stvarno imam krivi dojam, ali ne čini mi se da su baš brutalni. I ne govorim o pendrečenju. Vjerojatno ih namlate i više puta. Ali da oni za ovo jučer dobiju zabrane, kaznene prijave, istražni zatvor, sljedeći put ih ne bi toliko skočilo u teren. Ne mislim da je Srbija zaostala, samo mislim da su po tom pitanju policija i sudovi kod vas dosta blaži, jbg.
Btw, ako je na Maksimiru stvarno zapaljena srpska zastava, sori. Stvarno mi je prvi glas to.

Albanci su docekani daaaaaaleko bolje nego sto su zasluzili!! S obzirom sta su sve uradili na Kosovu mogu da se zahvale srbima sto smo ovakve budale i sto lako zaboravljamo.....za ono juce je svih 30 hiljada ljudi trebalo da se sjurne i da ih rastavi u delove, a njih je zandarmerija branila, nasi igraci su ih branili....i od njih samih su ih branili! I treba da slave i ako ih kazne samo porazom od 3:0 onda jos vise treba da slave sto nisu dobili vecu kaznu i sto su im preziveli najbolji igraci!

Utisci predsednika FIFA i UEFA:

"Fudbal nikad ne sme da se koristi za političke poruke. Žestoko osuđujem ono što se dogodilo u Beogradu", napisano je na zvaničnom tviter profilu predsednika FIFA.

Oglasio se i predsednik UEFA Mišel Platini, koji je na sličan način prokomentarisao događaje u Beogradu.

"Fudbal bi trebalo da zbližava ljude, našu igru ne bi trebalo mešati sa politikom. Scene iz Beograda su neoprostivo", rekao je Platini.

Jasno je sta im je ostavilo najveci utisak.....dakle vise mirise na 3:0 nego na 0:3....

Poslednja izmena:
Krajnja osuda albanskoj organiziranoj provokaciji koju treba ostro kazniti izbacivanjem iz natjecanja.Srbija treba odgovarat za losu organizaciju utakmice.Pa ne mogu navijaci setat po igralistu.Onom Bogdanovu treba uvalit par godina robije.Znam da covjek nije inteligentan pa se zatvor moze zamijenit kakvom psihijatrijskom ustanovom.

Krajnja osuda albanskoj organiziranoj provokaciji koju treba ostro kazniti izbacivanjem iz natjecanja.Srbija treba odgovarat za losu organizaciju utakmice.Pa ne mogu navijaci setat po igralistu.Onom Bogdanovu treba uvalit par godina robije.Znam da covjek nije inteligentan pa se zatvor moze zamijenit kakvom psihijatrijskom ustanovom.

Marakana je mnogo bezbedniji stadion sto se tice toga. Postoji velika rupa i pregrada izmedju tribine i atletske staze i gotovo je nemoguce tek tako uleteti na teren.

Ne znam zasto je odluceno da se ovakav mec igra na JNA, jer bi marakana sigurno bila puna.

Al nam ovi iz UEFE napakovase po kojim sve osnovama streba da odgovaramo.Mi po 5 ili 6 osnova a Albanci samo po 2-a.

http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers/news/newsid=2166339.html

Njihove dve su mnogo teze od nasih sest. Ove nase su za novcanu kaznu i nekoliko meceva pred praznim tribinama, ali njihovi prekrsaji su za 0-3 za zelenim stolom.

Oni su izazvali nerede, to niko ne moze da ospori. Prvo sa onom zastavom, a onda i time sto su napali Mitrovica. Tako je sve krenulo.

Albanci su pokazali svoju staru jeftinu, podmuklu i kukavičku taktiku, da provociraju i onda kad im odgovorimo glume žrtve kako bi ih veliki tatica i mamica spasli.
Nažalost, znajući kakva je UEFA kazniće nas porazom od 3:0 zbog ružnih povika sa tribina i uletanja navijača :( Hebiga....

Ako nas kazne to će povući lavinu protesta širom navijačkog svijeta. Očekuj poljske i italijanske navijače za početak pa kasnije možemo preći na ruske i engleske.

Sjebana je ovo situacija jer je ovdje riječ o političkoj provokaciji a ne običnoj fudbalskoj što će bogami i ovde dole da zakine...

- - - - - - - - - -

Albanci su docekani daaaaaaleko bolje nego sto su zasluzili!! S obzirom sta su sve uradili na Kosovu mogu da se zahvale srbima sto smo ovakve budale i sto lako zaboravljamo.....za ono juce je svih 30 hiljada ljudi trebalo da se sjurne i da ih rastavi u delove, a njih je zandarmerija branila, nasi igraci su ih branili....i od njih samih su ih branili! I treba da slave i ako ih kazne samo porazom od 3:0 onda jos vise treba da slave sto nisu dobili vecu kaznu i sto su im preziveli najbolji igraci!

Utisci predsednika FIFA i UEFA:

"Fudbal nikad ne sme da se koristi za političke poruke. Žestoko osuđujem ono što se dogodilo u Beogradu", napisano je na zvaničnom tviter profilu predsednika FIFA.

Oglasio se i predsednik UEFA Mišel Platini, koji je na sličan način prokomentarisao događaje u Beogradu.

"Fudbal bi trebalo da zbližava ljude, našu igru ne bi trebalo mešati sa politikom. Scene iz Beograda su neoprostivo", rekao je Platini.

Jasno je sta im je ostavilo najveci utisak.....dakle vise mirise na 3:0 nego na 0:3....

Citiraš fudbalskog mafijaša, bjež...

Marakana je mnogo bezbedniji stadion sto se tice toga. Postoji velika rupa i pregrada izmedju tribine i atletske staze i gotovo je nemoguce tek tako uleteti na teren.

Ne znam zasto je odluceno da se ovakav mec igra na JNA, jer bi marakana sigurno bila puna.

Zato jer Marakana nema dobro osvetljenje a verovatno i zato sto FSS nece vise da daje pare sve dok ih ljudi sa tog stadiona pljuju. Ima tu dosta toga licnog. Mada se slazem da je bolje da se igralo na Marakani ali tada bi teze uhvatili drona jer je Marakana niza od JNA. ;)

I dodao bih još nešto oko toga što UEFA nije dala zeleno svetlo da se igraju utakmice na Marakani:
Gledam ove kvalifikacione utakmice i toliko ima užasnog osvetljenja na mnogim stadionima da Marakana deluje kao sunčano podne na Maldivima.

Po nekim novijim pravilima podigli su standard osvetljenja stadiona na valjda 1100 luksa i ispod toga ne moze. Marakana valjda ima 900 luksa.

Al nam ovi iz UEFE napakovase po kojim sve osnovama streba da odgovaramo.Mi po 5 ili 6 osnova a Albanci samo po 2-a.

http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers/news/newsid=2166339.html

Jel se meni cini ili su zaboravili da ih optuze da su zapoceli tucu sa igracima?

Ako nas kazne to će povući lavinu protesta širom navijačkog svijeta. Očekuj poljske i italijanske navijače za početak pa kasnije možemo preći na ruske i engleske.

Sjebana je ovo situacija jer je ovdje riječ o političkoj provokaciji a ne običnoj fudbalskoj što će bogami i ovde dole da zakine...

- - - - - - - - - -

Citiraš fudbalskog mafijaša, bjež...

Ово подвучено:хоће ал' мало сутра.Па нас није нико заштитио(осим благим укорима,речима) од бомбардовања,а камоли ће од ове "ситуације".На жалост.
Сматрам да би реално било 3:0 за нас,и можда нека новчана казна,али се плашим да неће тако бити.Што се мене тиче може и нова утакмица.Па да покажемо да смо бољи...

Ipak ce se ovo resiti u nasu korist, eventualno pata karte.

Jednostavno, UEFA ne sme da dozvoli da Albanci za ovo prodju nekaznjeno, jer ce to biti signal svim navijacima sveta da je dronovanje dozvoljeno. I uskoro bi stadionima po svetu leteli dronovi sa bogzna cime sve okacenim.

U prilog tome nam ide i ovaj rastuci strah od ISIS.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back