Fudbalska reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne baš, ali tu negdje, u 5 deka. Jović, SMS, Tadić, Kolarov i Radonjić bi igrali u francuskih prvih 11. I branio bi Rajković.
Ja sam to ironicno napisao. Mitar je za sve njih izmislio fudbal i sto se reprezentacije tice niko mu do cipela nije. Bez Mitra ne bi sijalica imala da gori u FSS-u, sto je mozda i njegova najveca greska... Trebao je da igra za klub i da pusti majstore klupa da igraju za reprezentaciju u napadu. Onda bi sve bilo super i reprezentacija bila u rangu u kom treba da bude, a to je San Marino i Fasrka ostrva. Tu negde. Isto kao sto je Mijatovic toboze kriv za precku 98' odnosno "raspad" posle. Sve je do 1 igraca uvek... Ma da...

Od ovih sto si napisao, slobodno otpisi Tadica i Kolarova. Tu godine rade svoje. A ovi mladji, kako ko i kako im se digne patka kog dana. Znas ono poredjenje, igrac bilo koji nekad sjajan----trener danas ocajan, e tako ti je ovde u reprezentaciji Srbije za igrace u njoj i u klubovima. To su dve dimenzije. Neuporedivo. Najvecu gresku koju mozes napraviti je gledati iz kojih klubova dolaze... Jer to veze nema sa reprezentacijom. Njima je to prilika da splavare po Bg-u i nista vise. Doslovno. Tu hleba nema i ne treba ni da ga bude. Ako oni nisu u stanju da odu na prosireni euro na svom terenu protiv Skotske, onda o cemu da pricamo i kakve kalkulacije da se prave za dalje.

Ajde sad ljudi ne mitomanisite, ok je sprdnja ali tako delujete bar poluozbiljno zbog tekme sa Skotskom, mislim kakav Putin bre i diplomatija...
Igraci su pokazali dva lica, jedno protiv Norveske i Rusije, a drugo protiv Madjara i Skota..
Problem je taj sto je tekma sa Skotskom bila jednako vazna poput one sa Norvezanima, a mi smo kiksnuli..

Da znaju, znaju, cim su u Oslu stvorili 10 stopostotnih sansi i Rusima nabili petardu, ali sa Skotskom su se noge odsekle od straha i to je nedopustivo, znam da je glupo za sve kriviti jednog coveka, mislim na Kolarova, ali je kriv barem 30 posto, ako se kapiten tako ponese sta ti kao igrac da ocekujes...

Samo nam treba selektor kod kog ce zelja i borbenost biti konstanta i to je sve, onda ce doci i rezultat.

Ja sam to ironicno napisao. Mitar je za sve njih izmislio fudbal i sto se reprezentacije tice niko mu do cipela nije. Bez Mitra ne bi sijalica imala da gori u FSS-u, sto je mozda i njegova najveca greska... Trebao je da igra za klub i da pusti majstore klupa da igraju za reprezentaciju u napadu. Onda bi sve bilo super i reprezentacija bila u rangu u kom treba da bude, a to je San Marino i Fasrka ostrva. Tu negde. Isto kao sto je Mijatovic toboze kriv za precku 98' odnosno "raspad" posle. Sve je do 1 igraca uvek... Ma da...

Od ovih sto si napisao, slobodno otpisi Tadica i Kolarova. Tu godine rade svoje. A ovi mladji, kako ko i kako im se digne patka kog dana. Znas ono poredjenje, igrac bilo koji nekad sjajan----trener danas ocajan, e tako ti je ovde u reprezentaciji Srbije za igrace u njoj i u klubovima. To su dve dimenzije. Neuporedivo. Najvecu gresku koju mozes napraviti je gledati iz kojih klubova dolaze... Jer to veze nema sa reprezentacijom. Njima je to prilika da splavare po Bg-u i nista vise. Doslovno. Tu hleba nema i ne treba ni da ga bude. Ako oni nisu u stanju da odu na prosireni euro na svom terenu protiv Skotske, onda o cemu da pricamo i kakve kalkulacije da se prave za dalje.
Ej, nisam bio ozbiljan. Niti jedan ne može u francuskih prvih 11. O čemu pričamo mi? Jović ne može jer igraju s drugačijim tipom špica, SMS ne može jer imaju Pogbu. Ostale ne treba ni spominjati. Mogla bi 2-3 igrača na spisak i to je to. Ko ih je gledao u ovoj ligi nacija zna o čemu pričam. Sad protiv Švedske kad im nije trebalo su ih razbili. Vode i rade izmjenu a ulazi Mbappe 😂
Za Mitra se slažem. Neznalice ga pljuju. Šta ljudi očekuju da bude Neymar, Romario, Aguero?
I nije to prošireni EURO. To je maltene Copa America

Pa ti rece da ce nas urnisati Rusi...
Po nacinu na koji su igrali prethodne utakmice, da, ocekivao sam da nam daju bombone na kraju utakmice u znak zahvalnosti.
Pogotovo sto im je trebala pobeda da se odrze na prvom mestu.
Ja ne znam jednog coveka koji prati fudbal koji je ocekivao 4 (cetiri) gola Srbije u prvom poluvremenu Rusiji.
Ako ga ima, svaka mu cast na verovanju u to.

Ajde sad ljudi ne mitomanisite, ok je sprdnja ali tako delujete bar poluozbiljno zbog tekme sa Skotskom, mislim kakav Putin bre i diplomatija...
Igraci su pokazali dva lica, jedno protiv Norveske i Rusije, a drugo protiv Madjara i Skota..
Problem je taj sto je tekma sa Skotskom bila jednako vazna poput one sa Norvezanima, a mi smo kiksnuli..

Da znaju, znaju, cim su u Oslu stvorili 10 stopostotnih sansi i Rusima nabili petardu, ali sa Skotskom su se noge odsekle od straha i to je nedopustivo, znam da je glupo za sve kriviti jednog coveka, mislim na Kolarova, ali je kriv barem 30 posto, ako se kapiten tako ponese sta ti kao igrac da ocekujes...

Samo nam treba selektor kod kog ce zelja i borbenost biti konstanta i to je sve, onda ce doci i rezultat.

Rekao bih da su Rusi solidno jača reprezentacija od Škota.
Da li je realno da su naši Rusima nabili 4 komada pre poluvremena u zadnjoj utakmici Lige Nacija, a da su odlučujuću utakmicu za plasman na EP protiv Škota odigrali kao neke izgubljene babe?

Poslednja izmena:
Po nacinu na koji su igrali prethodne utakmice, da, ocekivao sam da nam daju bombone na kraju utakmice u znak zahvalnosti.
Pogotovo sto im je trebala pobeda da se odrze na prvom mestu.
Ja ne znam jednog coveka koji prati fudbal koji je ocekivao 4 (cetiri) gola Srbije u prvom poluvremenu Rusiji.
Ako ga ima, svaka mu cast na verovanju u to.
Niko nije ocekivo da cemo ih poniziti....Ali cim sam vidio njihovo kurcenje reko nema nista od ovoga...To se jednostavno ne radi pristojnosti radi...A kamoli neka prosecna ekipa poput Rusije da takve gluposti mlati a nema nikakvo pokrice za tako nesto...lepo da su se prizemljili...

Niko nije ocekivo da cemo ih poniziti....Ali cim sam vidio njihovo kurcenje reko nema nista od ovoga...To se jednostavno ne radi pristojnosti radi...A kamoli neka prosecna ekipa poput Rusije da takve gluposti mlati a nema nikakvo pokrice za tako nesto...lepo da su se prizemljili...
Mislis isto kao sto smo mi uradili protiv Skotske ? ;)

Pa kazem braca preslikana....samo sto se mi nismo kurcili izjavama nego "usrali"...i ako to nije strano nasem mentalitetu kako je dosta raje upozoravalo....stvarno sam mislio daj nece valjda i opet skostska ****** ...20 godina cekamo...ma daj bre sta me podsjecas u *****
Izvinjavam se, brate po grbu :pivce:
Ali stvarno mogli smo mnogo bolje da odradimo ovo kad nam se pruzila prilika

A sada, gledamo ka Kataru! Ovo su konačni šeširi za žreb!

Reprezentacija Srbije sinoć je iskalila sav bes na Rusima, posle neuspelog plasmana na Evropsko prvenstvo i ispratila ih sa pet golova u mreži, a ujedno ih poslala i u treći šešir na predstojećem žrebu kvalifikacionih grupa za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Naš nacionalni tim je zadržao mesto u šeširu broj 2, a posle sinoć završenih mečeva u Ligi nacija, sada imamo i kompletan izgled svih šešira uoči žreba koji je zakazan za 7. decembar.

Biće ukupno šest šešira, od kojih će pet imati po deset selekcija, a u poslednjem, šestom, smešteno je pet najslabije rangiranih reprezentacija.

''Orlovi'' neće moći da se sastanu sa Švajcarskom, Poljskom, Velsom, Austrijom, Turskom, Ukrajinom, Slovačkom, Švedskom i Rumunijom, koje će nam praviti društvo u drugom šeširu.

U onom najjačem, prvom, nalaze se: Belgija, Francuska, Engleska, Portugal, Španija, Italija, Hrvatska, Danska, Nemačka i Holandija.

Nije naivan ni treći šešir, u kom se nalaze: Rusija, Mađarska, Republika Irska, Češka, Norveška, Severna Irska, Island, Škotska, Grčka, Finska.

Četvrti šešir je prepun reprezentacija sa ''ex-Yu'' prostora. Tu su BiH, Slovenija, Crna Gora, Severna Makedonija, a uz njih i Albanija, Bugarska, Izrael, Belorusija, Gruzija i Luksemburg.

Peti šešir popunile su: Jermenija, Kipar, Farska Ostrva, Azerbejdžan, Estonija, Kazahstan, Kosovo*, Litvanija, Letonija, Andora.

U šestom šeširu su: Malta, Moldavija, Lihtenštajn, Gibraltar i San Marino.

Žrebom će biti određeno deset grupa sa pet ili šest timova, s tim da će četiri najbolje selekcije iz tek završene Lige nacija (Francuska, Španija, Belgija i Italija) biti smeštene u grupe sa pet ekipa.

Deset pobednika grupa će izboriti direktan plasman na Svetsko prvenstvo, a drugoplasirani će igrati u baražu, zajedno sa još dve selekcije iz Lige nacija. Početak kvalifikacija je 24. marta naredne godine.

Rekao bih da su Rusi solidno jača reprezentacija od Škota.
Da li je realno da su naši Rusima nabili 4 komada pre poluvremena u zadnjoj utakmici Lige Nacija, a da su odlučujuću utakmicu za plasman na EP protiv Škota odigrali kao neke izgubljene babe?
Pa ne bi rekao da je Rusija puno jača od Škotske. Razlika između 2 utakmice je što je protiv Škota bilo biti ili ne biti, a protiv Rusije je bila utakmica bez velikog značaja (ne beznačajna, ali ni blizu važnosti Škotske). Ova momčad Srbije je pokazala da se jako teško nosi s pritiskom. U zadnjih 3 godine su izgubili svaku utakmicu koja je imala veliki značaj, a u kojoj su bili favoriti ili egal s protivnikom (Austrija, Švicarska, Škotska). Protiv Škotske je taj choke bio najizraženiji i vidljiv od samog starta. Što je najbolje, i takva Srbija je ispala tek na penale što dovoljno govori o razlici u kvaliteti. Utakmica protiv Rusije je pokazala da Srbija ima prilično velik potencijal. Istina da utakmica nije bila previše bitna, i da protivnik nije reprezentacija s europskog vrha, ali Srbija je na trenutke djelovala odlično. Neke akcije za golove su bile odlične. Kontre, dodavanja iz prve, centaršuti, nesebičnost.... stvarno jako dobro.
Btw, nisam htio Srbiju u skupini na EURU, ali bi volio da se sretnemo u kvalifikacijama za SP. Mi radimo smjenu generacija, vi tražite dobitnu kombinaciju da konačno ispuniti potencijal. Ni jedni ni drugi nismo u savršenoj situaciji, tako da bi utakmice bile stvarno zanimljive.

FSS zaboravio kako su se ''Orlovi'' sa Antićem plasirali na Mundijal?!

Reprezentacija Srbije sinoć je deklasirala Rusiju na ''Rajku Mitiću'' sa 5:0 i opstala u B Ligi nacija, a dan posle ovog meča, FSS je uspeo da iznenadi na zvaničnom sajtu Saveza.

Naime, tu je objavljen tekst pod naslovom: ''Srbija nikad nikog nije pobedila sa 5:0/Trijumf protiv Rusije za istoriju''.

U tekstu na sajtu FSS se dalje navodi:

''Orlovi nikada nisu slavili sa 5:0 protiv neke selekcije, a ostvarili smo dva trijumfa od 6:1 ali protiv, mora se priznati, slabijih rivala. U oktobru 2007. pobedili smo Azerbejdžan u gostima, u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, a sa 6:1 slavili smo 11. septembra 2012. protiv Velsa, bilo je to u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta. Srbija je ostvarila i dva trijumfa 5:1. Protiv Bolivije u prijateljskom meču pred Prvenstvo sveta u Rusiji, bilo je to 9. juna 2018. a 15. oktobra 2013. istim rezultatom pobedili smo tada BJR Makedoniju u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta''.

Neverovatno je da je zaboravljena pobeda nad Rumunijom od 5:0 na ''Marakani'', u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Taj meč je odigran 10. oktobra 2009, kada je naš nacionalni tim pod vođstvom Radomira Antića u sjajnoj atmosferi i obezbedio plasman na Mundijal.

U tom meču Srbija je nastupila u sastavu:
Stojković, Ivanović, Kolarov, Vidić (od 73' Subotić), Luković (od 46' Dragutinović), Krasić, Jovanovič, Milijaš (od 64' Kuzmanović), Stanković, Žigić, Pantelić.

Golove su postigli Nikola Žigić u 37, Marko Pantelić u 50, Zdravko Kuzmanović u 78. i Milan Jovanović u 87. i 90. minutu.

Kakav stručnjak dokle god mu savez bira tim? A savez bira tim preko menadžera i procenata.
I dokle god je važnije "javnosti" jel pripadao crveno ili crno-belom kartelu nego šta daje za reprezentaciju. Bolesno ste subjektivni po tom pitanju i ovde i inače u društvu. Sve su vas zatrovali, bavite se kozmetikom umesto suštine a njima baš to odgovara. Jel stvarno mislite da njih potresa što se Tadić ne zalaže na terenu ili što publika bojkotuje,tačnije što nikoga više nije briga.

Ko će od trenera sa iole digniteta pristati da uloži svoje ime i renome u ovaj "projekat" ? U ovakvim uslovima mogu komotno da rotiraju Krstajića-Tumbu-Pižona i klonove i u nedogled uz ponekog "zvučnijeg" stranca kad mu zatreba instant keša. Čak je i manja šteta nego da opet potrošimo nekog novog Antića.
Dok se ne razjebe banda i to na svim nivoima besmisleno je imati bilo kakve nade za bilo šta u srpskom fudbalu.

Aha razjebace se ovaj bice "ko nekad"?
Ovo je povrsna prica koju svi pricaju od 5 do 65 i sjajan alibi izgovor za nase vedete a i nama sladunjava...jer ono ko zna dje bi nam bio kraj...da je savez dobar...samo sto savez nikad nije bio dobar niti ce biti dobar!

Koji to menezerski igrac je uguran u repku? Koji to dominator ne igra zbog nekog manadzerskog igraca?
.......................................

I Vidara površnu priču priča jel?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back